Re: Графики на БТ - коментари

• 42 196
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Благодаря много Денис   bouquet

# 601
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=zuzi_881

Денис, може ли коментарче? Кажи,че е бременна pls Praynig

# 602
Успех , много добре изглежда , дано не пада температурата   Praynig

# 603
  • София
Графиката е добре дотук - О. според мен е била на 14/15 ден от МЦ
Стискам палци да е станало Peace

# 604
Денис , добро утро,
би  ли  коментирала графиката ми този месец ще правим ИКСИ искам да знам кога да очаквам М.
На 26 ден от  М. бях в инвитро центъра   и лекарката ми каза ,  че вижда спукан фоликул .

Благодаря ти!

# 605
  • София
elida__ 
Според мен О. е била на 26 ден от МЦ - може по-рано, преди прегледа да се е пукнал фоликула
М. трябва да бъде около 40 ден от МЦ
 Peace

# 606
Здравей Денис, моля да видиш графиката ми в подписа. Имам съмнения, че ми е нисък прогестерона и искам да го пусна. Често имам зацапвания преди цикъл и преди съм пила дуфасто и се оправяше, пък и разницата ми се струва малка между двете фази. Мисля да пусна изследването на 1 септември (понеделник) 8ми ден след О (и fertility friend смята О на 15 ти ден, пък и усещам когато се пукне фоликула). Нали може да пусна и пролактин заедно с прогестерона  newsm78

# 607
  • София
Здравей Денис, моля да видиш графиката ми в подписа. Имам съмнения, че ми е нисък прогестерона и искам да го пусна. Често имам зацапвания преди цикъл и преди съм пила дуфасто и се оправяше, пък и разницата ми се струва малка между двете фази. Мисля да пусна изследването на 1 септември (понеделник) 8ми ден след О (и fertility friend смята О на 15 ти ден, пък и усещам когато се пукне фоликула). Нали може да пусна и пролактин заедно с прогестерона  newsm78

О. според мен е била на 15/16 ден от МЦ - прогестерон на 23 ден от МЦ
Да, може да пуснеш и пролактин

# 608
Добро утро, Денис  bouquet
Само едно въпросче след поглед на графиката ми - тотално ли е компроментирана след тия температури (гнойна ангина с АБ, три нощи "палех парното" на 40`) и има ли шанс като продължавам да меря да се разбере нещо по-нататък? Вчера бях при док, имам МЛ тип М, 4,5мм (тънка според док, но има шанс да се увеличи), доминантен ф-л в ляв Я 15,6мм., очаквана О според него м/у 29-ти и 1-ви, утре пак ще съм там да видим какво се случва... ама не знам да продължавам ли с меренето този месец или да се откажа newsm78 Благодаря ти предварително Simple Smile

# 609
elida__ 
Според мен О. е била на 26 ден от МЦ - може по-рано, преди прегледа да се е пукнал фоликула
 Peace
Добро утро Денис
и днес бт се задържа висока направих тест и видях двете чертички. Благодаря ти много за всичко,3 месеца приемах добавки по схемата,която си посочила в една друга тема понеже имам пкя и чудото се случи точно когато щеше да правим инвитро.

# 610
elida__ Честито   bouquet Лека бременност и най-красивото бебече   bouquet

# 611
Елида, честито и от мен. Заповядай в майската темичка. Heart Eyes

# 612
  • София
Добро утро, Денис  bouquet
Само едно въпросче след поглед на графиката ми - тотално ли е компроментирана след тия температури (гнойна ангина с АБ, три нощи "палех парното" на 40`) и има ли шанс като продължавам да меря да се разбере нещо по-нататък? Вчера бях при док, имам МЛ тип М, 4,5мм (тънка според док, но има шанс да се увеличи), доминантен ф-л в ляв Я 15,6мм., очаквана О според него м/у 29-ти и 1-ви, утре пак ще съм там да видим какво се случва... ама не знам да продължавам ли с меренето този месец или да се откажа newsm78 Благодаря ти предварително Simple Smile
Дотук графиката ти не е много показатена Simple Smile
МЛ е тъничка, но има време да нарастне още
При фоликул 16мм на 10 от МЦ - О. трябва да е в периода 13 - 15 ден от МЦ.
Прави тестове за О. и мери БТ  и пусни прогестерон на 7 ден след О. / ти беше с нисък прогестерон, нали?!/

# 613
  • София
  elida__ 
 Peace   
Добро утро Денис
и днес бт се задържа висока направих тест и видях двете чертички. Благодаря ти много за всичко,3 месеца приемах добавки по схемата,която си посочила в една друга тема понеже имам пкя и чудото се случи точно когато щеше да правим инвитро.   
Много се радвам Simple Smile
Тихичко, Честито!
Лека, спокойна, безпроблемна и изпълнена с положителни емоции бременност

Пусни ЧХГ и Прогестеон
Започни да пиеш Омега 3 с повече DHA / много е полезна за началното формиране на органите на бебчо - мозък, очи, нерви и т.н./
Напр. 50% от мозъка е МК и 50% от тази МК е DHA

# 614
  elida__  
 Peace  
Добро утро Денис
Много се радвам Simple Smile
Тихичко, Честито!
Лека, спокойна, безпроблемна и изпълнена с положителни емоции бременност

Пусни ЧХГ и Прогестеон
Започни да пиеш Омега 3 с повече DHA / много е полезна за началното формиране на органите на бебчо - мозък, очи, нерви и т.н./
Напр. 50% от мозъка е МК и 50% от тази МК е DHA

Благодаря ти мила Денис,
взех си омега 3 и почвам да пия от днес. Пуснах чхг резултатът е 2004.2  за съжаление не се сетих за прогестерона , може ли да го пусна в събота заедно счхг или да отида пак утре?  притеснено ми е заради ПКЯ то.

П.П.: Благодаря ви момичета поръсвам си с прашец ръс......  Hug

Последна редакция: чт, 28 авг 2014, 15:37 от elida__

Общи условия

Активация на акаунт