Re: Графики на БТ - коментари

• 42 087
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • София
.....
А понеже не пия в момента Инозитол мога ли да го почна от утре или да изчакам следващия Ц  
Да, може - приема се на гладно, далеч от кафе

# 691
  • София
Здравейте,
аз за първи месец меря бт, тестове за ову правя вече два. Определено усещам кога настъпва, и теста го потвърждава. Но сега  си гледам и сравнявам стойностите на бт с вашите. Моята се движи по-висока. Меря ректално, сутрин между 6.30 и 7. От началото се движи между 36.6-36.8.
Нормално ли е да е толкова висока в първата част?
В четвъртък имам час при доки, да видим...
Правя и графика в зачатие, прилагам я , но е рано да се каже. Днес вече имам ову болки, температурата ми е 36.7.
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1

Линкът не отваря графиката ти
Трябва и да разрешиш да е видима и за др. потребители

Цитат
Този потребител не споделя графиките си!

# 692
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1

промених настройките, сега вижда ли се?

# 693
Денис, какво ще кажеш за моята графика? Имах еднократно зацапване на 16 ден от цикъла,  по време на сърчицето, мислиш ли че е заради овулацията или подсказва проблем? Благодаря ти!!!   bouquet

# 694
  • Айтос

Не се вижда. Линка трябва да завършва с твоето потребителско име, а не с -1. Прочети хелпа.

# 695
# 696
# 697
denis. благодаря  Hug
нормално ли е да са толкова високи t в началото?
обикновено дължината е 27-8 дни, с ову на 12-13 ден.

# 698
  • София
denis. благодаря  Hug
нормално ли е да са толкова високи t в началото?
обикновено дължината е 27-8 дни, с ову на 12-13 ден.

От няколко стойности не може нищо да се прецени. Може да си с по-висока ТТ
За БТ е важно да има разлика ФФ-ЛФ  от 0,4 до 0,6 градуса, което е гаранция че е имало О.

# 699
Здравей Денис   Simple Smile  Би ли хвърлила един поглед и на моята графика ? Предполагам , че още е рано  , но съм нетърпелива да разбера дали съм имала О този месец.  Мерси предварително  Hug

# 700
Искам отново да ти благодаря Денис   bouquet Аз съм го пила преди Инозитола но ако случайно има бременност трябва ли да му преустановя приема  newsm78 Ако има друга по-подходяща тема където да питам кажи  Embarassed

# 701
  • София
Здравей Денис   Simple Smile  Би ли хвърлила един поглед и на моята графика ? Предполагам , че още е рано  , но съм нетърпелива да разбера дали съм имала О този месец.  Мерси предварително  Hug
Ако БТ се задържи висока, О. може да е била на 14/15 ден от МЦ

# 702
  • София
Искам отново да ти благодаря Денис   bouquet Аз съм го пила преди Инозитола но ако случайно има бременност трябва ли да му преустановя приема  newsm78 Ако има друга по-подходяща тема където да питам кажи  Embarassed
При бременност се прекратява приема на всички добавки  / които не са назначени от лекар/ - освен ФК, Мултивитамини за бременни и Омега 3

# 703
Денис може ли и аз да питам нещо  Flutter
Инозитола задължително ли се пие на гладно, защото аз го пия вечер и маай май съм в голяма грешка.  newsm78
Просто иначе не знам как да го пия понеже сутрин не мога без кафе  Embarassed

# 704
  • София
Денис може ли и аз да питам нещо  Flutter
Инозитола задължително ли се пие на гладно, защото аз го пия вечер и маай май съм в голяма грешка.  newsm78
Просто иначе не знам как да го пия понеже сутрин не мога без кафе  Embarassed

По-добре е да се приема сутрин - той дава сила, енергия, тонизира, задейства/подпомага метаболизма и т.н.
Сутрин - пиеш си кафето и след 1-2 часа пиеш Инозитол, закусваш след 30-40 мин
Може и обратно - пиеш Инозитол и след 1-2 часа кафе + закуска / това го пиша за другите, които не пият веднага кафе Simple Smile/

Общи условия

Активация на акаунт