Re: Графики на БТ - коментари

• 42 137
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Денис, може ли коментар и на моята графика. Трябва да си пускам прогестерон, знам че е 7 дни след овулация, на кой ден се пада при мен? Правя си графика и меря Т. за първи път. Меря сутрин 6.30 с дигитален термометър, ректално, започнах по-късно графиката поради липса на термометър Embarassed. Ходих на ФМ и гонихме един фоликул вляво, не можах да правя успоредно и тестове за О. Фоликулът на 09.09 беше 13.5мм, на 12.09-17.5мм, на 16.09 вече го нямаше, не ми казаха кой ден точно се е случило. На кой ден да си сложа овулацията според теб и кога да изследвам прогестерон?
Благодаря предварително. Hug

# 661
  • София
Денис, може ли коментар и на моята графика. Трябва да си пускам прогестерон, знам че е 7 дни след овулация, на кой ден се пада при мен? Правя си графика и меря Т. за първи път. Меря сутрин 6.30 с дигитален термометър, ректално, започнах по-късно графиката поради липса на термометър Embarassed. Ходих на ФМ и гонихме един фоликул вляво, не можах да правя успоредно и тестове за О. Фоликулът на 09.09 беше 13.5мм, на 12.09-17.5мм, на 16.09 вече го нямаше, не ми казаха кой ден точно се е случило. На кой ден да си сложа овулацията според теб и кога да изследвам прогестерон?
Благодаря предварително. Hug

Според мен О. е била на 16 ден  от МЦ - може рано сутринта да се е пукнал
Прогестерон на 23 ден от МЦ

# 662
  • София
Благодаря. Hug

# 663
  • София
Цоп и аз за коментар   bouquet denis, кога е била ову. според теб? На 11 ден имах фоликул 21 мм и болки, на 13 ден вече нямах болки. Fertilityfriend и babyplan ми дават 13 ден.
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=yamy

# 664
  • София
Цоп и аз за коментар   bouquet denis, кога е била ову. според теб? На 11 ден имах фоликул 21 мм и болки, на 13 ден вече нямах болки. Fertilityfriend и babyplan ми дават 13 ден.
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=yamy
Графиката е добре, О. според мен е била на 13/14 ден от МЦ
Дано да е станало  Peace

# 665
  • София
Благодаря denis, шанса да е станало обаче клони към нула  Hug

# 666
Добро утро Денис   bouquet

дали според теб изобщо е възможен коментар за моята графика?  Laughing Правя и тестове за О. Имах 2 пъти почти положителен тест, но пак не е така както трябва.  Tired От вчера вече беше отрицателен. С този СПКЯ изобщо не разбирам. ooooh!
По принцип днес трябва да изследвам хормоните. Докторите искаха да е на 21ви ден при нормален Ц. 28, обаче при мен е по-сложно.  Laughing
Благодаря ти   bouquet

# 667
  • София
Добро утро Денис   bouquet

дали според теб изобщо е възможен коментар за моята графика?  Laughing Правя и тестове за О. Имах 2 пъти почти положителен тест, но пак не е така както трябва.  Tired От вчера вече беше отрицателен. С този СПКЯ изобщо не разбирам. ooooh!
По принцип днес трябва да изследвам хормоните. Докторите искаха да е на 21ви ден при нормален Ц. 28, обаче при мен е по-сложно.  Laughing
Благодаря ти   bouquet

Графиката не показва да е имало О., но ...  БТ е започнала да се понижава и може и да има О. / и МЦ да е по-дълъг/
При ПКЯ не може да се вярва на тестовете за О.
Секс през ден и дано да стане Simple Smile

# 668
Благодаря тиии   bouquet  bouquet  bouquet

# 669
Здрвей,Денис!   bouquet
Как е графиката ми до момента?Според теб,кога е била О?Благодаря!   bouquet

# 670
  • София
Здрвей,Денис!   bouquet
Как е графиката ми до момента?Според теб,кога е била О?Благодаря!   bouquet
Графиката е супер. О. според мен е била на 11 ден от МЦ
Стискам палци  Peace

# 671
Денис, моля те за помощ, правилно ли отбелязвам О.? Този и миналия цикъл нямам наситени О.тестове и не мога да преценя.

# 672
  • София
Здрвей, Денис!    bouquet
Може ли коментар по графиката ми? Кога според тебе е била О? Благодаря ти предварително!    bouquet

# 673
  • София
Денис, моля те за помощ, правилно ли отбелязвам О.? Този и миналия цикъл нямам наситени О.тестове и не мога да преценя.
Да, и според мен О. може да е била на 12 ден от МЦ
Графиката е добре - дано да е станало   Peace

# 674
  • София
Здрвей, Денис!    bouquet
Може ли коментар по графиката ми? Кога според тебе е била О? Благодаря ти предварително!    bouquet
О. може да е била на 14/15 ден от МЦ, но БТ трябва да се задържи висока и да не пада
Стискам палци  Peace

Общи условия

Активация на акаунт