Re: Графики на БТ - коментари

• 42 134
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Здравей Денис  Hug Знам, че помагаш на много момичета и се надявам и на мен да успееш   bouquet
Имам въпрос относно БТ, ...предният ми Ц всичко беше наред, но от този не мога да вдигна по-висока БТ от 36.20 и съм ошашкана защо се получава така  #Crazy Смених и термометъра с нов, но едно към едно с предишният ми и пак е същата работа....не мога да си обясня защо не може да ми се вдигне повече БТ, след като предният Ц имаше стойности от 36.80 ? Меря всяка сутрин в 6:20 с живачен термометър, вагинално....Ще съм ти благодарна ако ми кажеш от какво може да се повлиява БТ и по-скоро спадането, за вдигането ми е горе долу ясно и според теб и според записките ми, имало ли е и кога Ову?  newsm78 Много много ти благодаря предварително и се извинявам за дългият пост   bouquet   bouquet    bouquet

# 676
Привет, Денис  bouquet Би ли хвърлила едно око на графиката ми - според теб правилно ли съм отбелязала О, тъй като нямахме възможност да се видим с док в събота и неделя, а едва днес и той отбеляза, че О е настъпила м/у 14-ти и 18-ти ден... Иначе каза, че и двата фоликула са се спукали (дори изглеждаше леко учуден от този факт). Благодаря предварително и ти желая приятен ден  bouquet

# 677
  • София
Здравей Денис  Hug Знам, че помагаш на много момичета и се надявам и на мен да успееш   bouquet
Имам въпрос относно БТ, ...предният ми Ц всичко беше наред, но от този не мога да вдигна по-висока БТ от 36.20 и съм ошашкана защо се получава така  #Crazy Смених и термометъра с нов, но едно към едно с предишният ми и пак е същата работа....не мога да си обясня защо не може да ми се вдигне повече БТ, след като предният Ц имаше стойности от 36.80 ? Меря всяка сутрин в 6:20 с живачен термометър, вагинално....Ще съм ти благодарна ако ми кажеш от какво може да се повлиява БТ и по-скоро спадането, за вдигането ми е горе долу ясно и според теб и според записките ми, имало ли е и кога Ову?  newsm78 Много много ти благодаря предварително и се извинявам за дългият пост   bouquet   bouquet    bouquet
По графика трудно може да се прецени какъв точно е проблема, но ако спазваш правилата на измерване и терм-ра отчита вярно - може би има повече от един фоликул и е добре да те видят на УЗ
Ще чакам да пишеш

# 678
  • София
Привет, Денис  bouquet Би ли хвърлила едно око на графиката ми - според теб правилно ли съм отбелязала О, тъй като нямахме възможност да се видим с док в събота и неделя, а едва днес и той отбеляза, че О е настъпила м/у 14-ти и 18-ти ден... Иначе каза, че и двата фоликула са се спукали (дори изглеждаше леко учуден от този факт). Благодаря предварително и ти желая приятен ден  bouquet
Hug
О. според мен, може да е била на 14/15 ден от МЦ
Стискам палци  Peace

# 679
# 680
Денис благодаря ти много  Hug Тази седмица нямам възможност да отида, но ще пиша като има развитие  Hug Златна си   bouquet

# 681
  • София
Ако БТ се повиши още и се задържи висока - О. може да е била на 16 ден от МЦ
Стискам палци  Peace

# 682
Благодаря, Денис  Hug Последните месеци БТ се повишава плавно, в продължение на 4-5 дни...

# 683
  • София
Благодаря, Денис  Hug Последните месеци БТ се повишава плавно, в продължение на 4-5 дни...
Няма проблем - до 5 дни е нормално
Може да пиеш добавки на подпомагане на ЛФ и ЖТ
Омега 3, Омега 7, Масло от Вечерна иглика, Герикапс по схема

# 684
Денис аз съм с ПКЯ и преди 3 месеца ми правиха лапаро за фенестрация на яйчниците....дали може отново да задържам фоликули или според теб както казваш по тази графика не може да се определи  #Crazy Извинявай пак, че те занимавам точно тук, но предполагам и на други момичета с моя проблем ще им е интересно   bouquet Благодаря ти много все пак  Hug

# 685
  • София
МечтичкаД
Точно това си помислих, но не исках да те плаша - защото е само предположение - но, каквото и да е, графиката показва, че има някакъв проблем
Може да пиеш Инозитол, Аргинин и NAC - действат много добре в такива случаи - когато има проблем с О. и фоликулите не се пукат
Не пий НСПВС в дните около О. / парацетамол, ибупрофен, аспирин и т.н. /- потискат О.

# 686
Скрит текст:
Денис благодаря ти много мила : hug : Отново страшно много ми помогна.  Така си и помислих. ..сигурно задържам фоликул защото от зацапването на 01-02 много ме боли отляво, както отпреди лапарото  Confused . ..а дали е възможно щом е имало зацапване да е било от спукан фоликул и евентуално О? Предполагам че не бива да ти пиша тук за да не спамя темата,  но и не искам да те притеснявам излишно   bouquet

# 687
  • София
Скрит текст:
Денис благодаря ти много мила : hug : Отново страшно много ми помогна.  Така си и помислих. ..сигурно задържам фоликул защото от зацапването на 01-02 много ме боли отляво, както отпреди лапарото  Confused . ..а дали е възможно щом е имало зацапване да е било от спукан фоликул и евентуално О? Предполагам че не бива да ти пиша тук за да не спамя темата,  но и не искам да те притеснявам излишно   bouquet
Питай спокойно за всичко, което те притеснява.  Peace
Ако е имало повече от 1 фоликул / ако си с ПКЯ/ има вероятност и да е имало О., но графиката да не го показва.
Зацапване около дните на О., може да има с/ и без О., напр, както често се случва при ЛУФ.
Най-добре е да те видят на УЗ
Графиката не показва да е имало О., ако не беше така, поне щяхме да определим кога е била и да пуснеш Прогестерон, който би потвърдил или отхвърлил това.
ПП.
Има случаи /МЦ-ли/, в които въпреки че има ПКЯ, може да се определи кога е имало О.

# 688
Много ти благодаря  bouquet
Задължително ще отида да ме видят и след това ще докладвам  Hug
А понеже не пия в момента Инозитол мога ли да го почна от утре или да изчакам следващия Ц  newsm78
Надявам се да не спамя темата и да не те притеснявам   bouquet

# 689
Здравейте,
аз за първи месец меря бт, тестове за ову правя вече два. Определено усещам кога настъпва, и теста го потвърждава. Но сега  си гледам и сравнявам стойностите на бт с вашите. Моята се движи по-висока. Меря ректално, сутрин между 6.30 и 7. От началото се движи между 36.6-36.8.
Нормално ли е да е толкова висока в първата част?
В четвъртък имам час при доки, да видим...
Правя и графика в зачатие, прилагам я , но е рано да се каже. Днес вече имам ову болки, температурата ми е 36.7.

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1

Общи условия

Активация на акаунт