Отговори
# 705
Аз също нямах никакви оплаквания. На профилактичните изследвания ми излезе РАР IIID-IV  Confused

# 706
Мили момичета,имам колежка,която има раничка и не смята че тр да си я гори,зашото са и казали че е само с плащане и тя не е в състояние...а  аз не знам къде да я насоча да отиде с направление или не знам как....моля ви за помощ Hug.............Деси,с теб писахме преди години,дно всичко  се оправи Hug ...

# 707
И аз съм без никакви симптоми, никога не съм имала каквито и да е проблеми и всички доктори ми казват, че за съжаление тези изменения протичат бесимптомно и затова трябва профилактики.

За горене на раничка идея нямам къде може  без да се плаща. За конизацията в Шейново ми казаха, че ако не плащам за екип ще ме оперират безплатно. Но за горене на раничка незнам дали важи..

Някой да има идея в Сердика колко струва ЛЕЕП-а? аз забравих да питам колко пари да си приготвя.

# 708

Някой да има идея в Сердика колко струва ЛЕЕП-а? аз забравих да питам колко пари да си приготвя.
400 лв ако си здравноосигурена  Confused

# 709
осигурена съм. Казаха ми около 1000лв, та ако е 400лв ще съм доволна Simple Smile

мерси  Hug

# 710
Трябва ти направление 7 за пътека 149   bouquet Тия 1000 лв не знам кой ти ги каза  newsm78

# 711
Деси, радвам се да те "видя", но защо тук.............

Еми ей на,пак ходене по мъките.Не стига,че си имам куп лични грижи,а сега и това.Контактното кървене е при секс има и болка,когато се появи.Преди 3г. стана за първи път и тогава се видя капиляр на шийката,който гориха в Ваготил и уж бях добре,допреди 6м.Колпоскопия ,ПАП тестове са перфектни,но се видя,че кървенето идва от канала.Сега чакам нова цито,ще направя УЗИ преди овилация,защото добре се виждал каналът и матката тогава ,и ще се реши дали ще ми правят пробно абразио на канала или и на матката също.Дано е някой гаден полип или слаби кръвоносни съдове. Praynig

Боби, Hug.Мисля,че горенето не се поема от касата.

# 712
ДХЗ, всичко ще е наред  Hug На кой лекар ще се довери, ако не е тайна де?

# 713
Нефертари, Hug И аз вярвам 100% на др. Ганчева! Много е човечна.
Деси, дано е нещо дребно!
Николова, когато започне кървене обикновено нещата са вече стигнали далеч. В болницата лежах с жена с кървене, имаше рак вече жената. Пък и на твоите години не разбирам защо толкова се дърпаш от конизация като няма да бременееш повече.

# 714
Жълта роза, дръж ни в течение с теб. И аз ще пиша още в сряда ще имам информация   bouquet
Добре, че има такива лекари като Ганчева, че иначе сме жив зян, поне за себе си говоря. И добре, че момичетата тук ме насочиха към нея, щото пак без тях съм жив зян  Mr. Green

# 715
  • София
Момичета  Hug

В петък бях на контролен при Д-р Ганчева след пробното абразио. Припомням преди 2 год. ПАП 3А,  направена прицелна биопсия - хроничен цервицит ЦИН 1. Тест за 33 вида ЧПВ - отрицателен. След 2 год., лечения заради наличие на разни бактерии, гъби и т.н. и 2 гр., пак имах 3 А, последва пробно абразио - с резултат ЦИН 1 ненавлязъл в канала, въпреки голямата находка. Взели са ми биопсия от 3 места и пише "на места ЦИН 1". Та... на колпоскопа се съмнителния участък не остана чисто бял, не се и оцвети съвсем, но Д-р Ганчева каза, че при наличие на такъв резултат не се налагат други мерки за сега. Следене на 6 м. и това е. Ще проведа 3 послед. месеца лечение с арилин и Фасижин  Sick, заради анаеробните инфекции и да се видим октомври. Др. седмица отивам на море с най-голямо удоволствие.  Party
Жълта роза, радвам се, че нещата са добре при теб.  Hug И резултатите ще бъдат.
ДХ3, вероятно се касае за същия проблем, който си имала и преди. Не се притеснявай.

Недейте да страскате момичетата кървенето НЕ означава рак.  Naughty Моля ви. Може с едно абразио да се оправи. Ако беше така защо се правят куп други изследвания.

# 716
Момичета, търся добър лекар за моя близка, която е в менопауза и е прокървила. Прочетох малко назад и видях, че за Карагьозов се чака дълго. Д-р Ганчева преглежда ли през каса и къде?

Имам и още един въпрос. Видях, че сте писали, че без никакви проблеми е излязъз ЦИН1 при биопсия. Как изобщо се насочихте към биопсия, ако не се е виждала никаква дисплазия или ПАП тестът е бил добър?

# 717
  • София
Аз лично за себе си казах, че не съм имала симптоми, защото за това ставаше дума. При профилактично цито излезе ПАП 2 Б.

# 718
Благодаря за бързия отговор! Стана ми интересно, защото по-миналата година също имах ПАП2, правен при Ковачев във ВМА, но не ми предложи никакви допълнителни излседвания. Може да е бил а, не помня.

А за лекарите по първата питанка може ли да ми кажете нещо?

# 719
  • София
Аз лично ходя при Станков от Шейново. На частен прием. Колпоскопията струва 40 лв. Не знам дали преглежда с направления, но може да звънне на регистратурата на Шейново и да попита.

Общи условия

Активация на акаунт