Отговори
# 45
  • 1st floor
Здравейте, момичета! Имам проблем и знам, че трябва да ида на лекар, но сега през почивните дни няма как, пък и ми дойде вчера цикълът. Два поредни месеца получавам след секс леко кафеникаво зацапване. Но не през целия месец, а да кажем, седмица преди цикъла. Първият месец изчаках да ми дойде, спря ми, нямаше проблем и се успокоих. Но преди седмица всичко се повтори. Сега само това ми е в ума. Още във вторник съм при личната за талон, но после не знам на къде. Признавам, че не ходя на профилактични прегледи, къде от мързел, къде защото попадах само на някакви доктори откачалки! И сега наистина не зная къде да отида. Видях на първа страница много имена и телефони, но не знам кой с какво точно се занимава и се обърках тотално. И за какви изследвания да настоявам, освен цитонамазка? Помагайте, моля! От София съм.

# 46
  • София
Дадос   bowuu  bouquet За темата.
Димяни  Минава времето, така ще е и занапред.  bouquet

След няколко дни и моята година наближава. Всичко е зад гърба ни.

Пожелавам само хубави резултати

Непокорна  Кървенето може да се дължи на много неща. Искай цитонамазка+колпоскопия.
 Как не знаеш кой с какво се занимава?!Всички са лекари и се занимават с едно. Simple Smile Спри се на някой в София. Лично аз съм доволна от доц. Дянкова и д-р Ковачев.

# 47
  • 1st floor

Как не знаеш кой с какво се занимава?!Всички са лекари и се занимават с едно. Simple Smile
Мислех, че някои са строго насочени само към операции и по-сложни интервенции. Пък аз се надявам да не съм за тях!

Благодаря за отговора! Hug

# 48
  • София
Непокорна,д-р Ганчева,но се чака около месец за час.

# 49
  • София

Как не знаеш кой с какво се занимава?!Всички са лекари и се занимават с едно. Simple Smile
Мислех, че някои са строго насочени само към операции и по-сложни интервенции. Пък аз се надявам да не съм за тях!

Благодаря за отговора! Hug

О, такива поне не знам да има от изброените. Спокойно, но трябва да се следиш. Не си намирай оправдания, защото винаги може да намериш начин. Казвам го с най-добро чувство и уви горчив опит. Успех.

# 50
Христос Воскресе!!!
Знам,че писах и на предната страница,но съм страшно притеснена,моля за съвет.
Отново благодаря на отзовалите се.Лек ден и весело изкарване на празниците!!!

Здравейте момичета,скоро не съм влизала.
И така ето моята история.Миналата година декември разбрах,че съм бременна.Всичко беше нормално до 1 февруари,когато получих кървене и загубих бебето(бях в 12г.с.).След това се започна ходене по болници.Аз съм от малък град и тук ми казваха,че всичко ми е наред,но аз реших да отида на преглед в майчин дом.Там се оказа,че не са ме изчистили хубаво.е оправиха ме,но не това е проблема поисках да ме видят отдолу и се оказа,че имам раничка.Професора ме прати на колпоскопия.При прегледа ми взеха биопсия-резултата е карцинома ин ситу.На 15.04.ми правиха конизация.Сега съм много притеснена от резултата който трябва да излезе след 28.04.Доктора,който ми прави конизацията каза,че трябва да се подложа на някакви тестове заедно с мъжа ми след 2 МЦ.Някой можели да ми обясни какви точно са тези тестове.Надявам се резултата от конизацията да е добър,аз съм на 25 години и нямам деца.Моля за съвет.

# 51
  • в Низината
Христос Воскресе на всички!
leksandra, мисля, че тестовете, за които става дума, са за ЧПВ. Когато ти е готова хистологията, лекарят ще прецени какво да се прави. Сега просто трябва да изчакаш резултата, което знам, че не е лесно. Добре е, че си потърсила второ мнение, въпреки че са ти казвали, че всичко е наред и са взети мерки навреме!

# 52
Здравейте, искам да попитам когато имаш раничка, при прегледа с колпоскоп не се виждат изменения, тогава трябва ли да се вземе и биопсия?!

# 53
Христос Воскресе! С най- добри пожелания на всички и весело изкарване на празниците.  bouquet

# 54
НеПоКоРнА, аз вече много мои приятелки пратих там, защо не идеш при Станков в Шейново? Той също е онкогинеколог, ще ти направи колпоскопия + цитонамазка и при самия преглед ще прецени дали си за биопсия или не. Вероятно не си Simple Smile Но пък не е от "тежката артилерия" лекари ако това те плаши Simple Smile Аз лично вече ходя при него и съм доволна.

# 55
  • София
И аз давам глас за Станков. Много съм доволна от отношение и внимание.

# 56
Христос Воскресе! Желая я ви най вече здраве, всичко друго се постига!

# 57
  • 1st floor
Воистина Воскресе! И от мен много, много здраве и късмет!

Благодаря на всички за отговорите! Hug

# 58
  • София
Христос Воскресе!
лександра, по-горе са ти отговорили, че най-вероятно ще те изследват за носителство на ЧПВ. Процедурата е като вземането на цитонамазка. Пиша по-скоро, за да ти дам кураж. Не се притеснявай. Изчакай си резултата спокойно. Важното е, че си взела мерки навреме.  Hug След конизацията е важно да се следиш на всеки 6 месеца - цитонамазка и колпоскипия. Пиши като излязат резултатите. Кой ти прави конизацията в майчин дом?
Непокорна, и аз съм за Станков, само че не знам дали приема с направления. Обади се в Шейново или се разходи направо и попитай. Може би един от дните да има за прием с направление.

# 59
  • 1st floor
Благодаря на всички, които се включиха с отговори!  bouquet Имам и още един въпрос - има ли значение кога се взима цитонамазката? Цикълът ми ще свърши в четвъртък най-вероятно...В петък ли да отида или да изчакам до понеделник? newsm78 Има ли някакво значение? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт