Темата за СТИВЪН КИНГ - №11

• 59 710
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
  • София
а какво ще кажете за проекта трилогия за тъмната кула, включително съпътстващ сериал?
Идеята се е зародила през 2010, като филм от три части, Свързан между всяка от частите със сериал, който доразвива историята....
Звучи интересно, засега проектът напредва лека-полека, но не е ясно дали първоначалният формат е запазен

# 541
а какво ще кажете за проекта трилогия за тъмната кула, включително съпътстващ сериал?
Идеята се е зародила през 2010, като филм от три части, Свързан между всяка от частите със сериал, който доразвива историята....
Звучи интересно, засега проектът напредва лека-полека, но не е ясно дали първоначалният формат е запазен

Супер идея, само да не ми развали вкуса от прочитането на Тъмната кула, че обикновено така става, като гледам филм след книга... Crazy

# 542
  • София
Мисля, че проектът е замразен за неопределено време /не ми се рови в момента/.

Помня, че първоначално за ролята на Роланд бяха избрали Хавиер Бардем  Naughty, а в последствие писаха, че Ръсел Кроу щял да  го замести  Stop

Мисля, че от съвременните актьори, Ед Харис се доближава най-много до образа Стрелецът:

Скрит текст:

За другите актьори нямам претенции и би се получила добра трилогията и сериал, но при условие, че сценаристите се придържат към основния сюжет.

Последна редакция: чт, 16 окт 2014, 09:42 от daniabc

# 543
  • София
Мисля, че проектът е замразен за неопределено време /не ми се рови в момента/.

Помня, че първоначално за ролята на Роланд бяха избрали Хавиер Бардем  Naughty, а в последствие писаха, че Ръсел Кроу щял да  го замести  Stop

Мисля, че от съвременните актьори, Ед Харис се доближава най-много до образа Стрелецът:

Скрит текст:

За другите актьори нямам претенции и би се получила добра трилогията и сериал, но при условие, че сценаристите се придържат към основния сюжет.

Да, за съжаление това е един наистина сложен проект, а и скъп; няколко големи компании са се отказали, четох, че последно WB все пак са си оставили отворена вратичка….

# 544

Big Driver (2014) - 5/10
Mercy (2014) - 4/10

В Пайрътбей

# 545
  • София
Скрит текст:

Big Driver (2014) - 5/10
Mercy (2014) - 4/10

В Пайрътбей
Какво е това - филми ли са и къде може да се дръпнат, респ. - по кои книги са и изобщо кога излизат, ако не са?
Благодаря!

# 546
Не е ли очевидно от постерите, че става дума за филми? От вчера ги има в Пайрътбей; ако не знаеш какво е това, провери в гугъл  Peace
"Mercy" е по разказа "Баба", който е издаван у нас в сборниците "Маймуната", "13" и (май) в новото издание на "Мъглата", а "Big Driver" е по втората новела в сборника "Зъл мрак, угаснали звезди".
Имай предвид, че "Mercy" е по-скоро вдъхновен от разказа, не се придържа особено към оригиналната история.

И като стана дума за новото издание на "Мъглата" - може ли някой, който си го е взел, да пусне тук опис на съдържанието? Интересува ме дали вътре са включени всички разкази от старите сборници "Маймуната" и "Мъглата", или има липсващи заглавия, защото в "пълните" издания на "Нощна смяна" и "Кошмари и съновидения" имаше пропуснати неща. Знам, че имената на 4 разказа са променени, но е хубаво да се знае и дали има липси, или сборникът е пълен.

# 547
  • София

И като стана дума за новото издание на "Мъглата" ...

Тенкс, тенкс!

# 548
  • На погрешната планета
И като стана дума за новото издание на "Мъглата" - може ли някой, който си го е взел, да пусне тук опис на съдържанието?

Заповядай:

Предговор
1. Мъглата
2. Тук сигурно има тигри
3. Маймуната
4. И се надигна Кайн
5. Прекият път на госпожа Тод
6. Пътуването
7. Сватбата
8. Параноично:Песен
9. Салът
10. Компютърът на боговете
11. Човекът, който не се ръкуваше
12. Плажен свят
13. Онази с косата
14. Нона
15. На Оуен
16. Начин за оцеляване
17. Пикапът на чичо Ото
18. Утринни доставки (Млекар N 1)
19. Зверска кола (Млекар N 2)
20. Баба
21. Балада за гъвкавия куршум
22. Протокът
Бележки

# 549
Мерси. Явно няма липсващи разкази, което е хубаво.

# 550
Само "Плажен свят" нищо не ми говори.  Thinking

Дедфейс, как е Чандлър в "Баба"-та, справя ли се детето?  Grinning

# 551

Колкото в сериала, предполагам. Нали знаеш, че много го обичам. Mr. Green

# 552
Да, прилично се справя и като цяло филмът е сносно направен, просто си плаче за по-добър сценарий.

# 553
Гледах "Добрия брак" по Стивън Кинг. Добре беше, но не ме грабна особено. По кой разказ е, уж съм ги чела почти всички, пък този не го помня.... Blush

# 554

Колкото в сериала, предполагам. Нали знаеш, че много го обичам. Mr. Green

Аз затова не питам теб, какво си мислиш?  Mr. Green

Мерси, Дед, ще си го спестя, значи.

Общи условия

Активация на акаунт