Темата за СТИВЪН КИНГ - №11

• 59 681
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
  • USA, Steak State
Искам да попитам мога ли да закупя в ел. формат "Мистър Мерцедес". Съмнявам се да я има някой безплатно. Не разбирам защо не пускат и ел. книги!

Иначе започнах Revival в оригинал от нетърпение.

# 601
  • Пловдив
Аз я нямам, но я прочетох и даже ми хареса, въпреки съмнението ми от първите страници. И се чудя защо, след като единствената книга, за която съжалява, че е написал, е "Гняв", пише "Мистър Мерцедес"?
Колкото и странно да е /понеже няма свръхестествени явления/, книгата ме поуплаши. Книгите, в която хората превъртат, винаги са ми били най-страшни. Най-бруталните сцени, които съм срещала в книгите на Кинг и които са ми идвали в повече, са от "Мистър Мерцедес" и "Под купола"  Sick
Давам си кратка почивка от Кинг.
Ще се рестартирам с нашумялата "Щиглецът"  Peace

# 602
Прочетох постапокалиптичния разказ "Summer Thunder" (2013). Не е впечатляващ като идея, но е доста въздействащ. Едно от най-меланхоличните произведения на Кинг.

(Илюстрацията е по разказа.)

Можете да си го свалите от форума на Тъмната кула Wink

Btw, антологията "Вдъхновени от Краля" излезе от печат и вече се продава официално на посочените адреси. Моят разказ (Опашката на Дявола) е вдъхновен от "Начин на дишане" Peace

# 603
Преди време търсих помощ от Вас. Препоръчахте ми за 15-годишно момиче няколко книги и аз стигнах до извода, че "Талисманът" е най-добрият избор. След няколко седмично търсене, я намерих и съм много щастлива, защото бях изгубила надежда.
Благодаря на всички който се отзоваха, надявам се на момичето да се хареса и да я прочете, защо е доста големичка.  Hug  bouquet

# 604
То това, че е големичка книгата, за мен е само плюс Simple Smile А пък и Стивън Кинг е такъв сладкодумец, че се чете много бързо, независимо колко е дебела книгата. Ако мацката я хареса, може да ѝ предложиш след това и "Дългата разходка", определено ще се хареса на тийнейджър.

Deadface, поздравления! Определено феновете ще си го купим този сборник Simple Smile

# 605
Чела съм я на около 20 г., помня,  че много ми  хареса.

Че е голяма, само може да бъде предимство.

Тъмната кула /7 тома/ - ще те излъжа колко страници общо, съм я прочела да 3-4 месеца, четейки само вечер.....

# 606
Най-бруталните сцени, които съм срещала в книгите на Кинг и които са ми идвали в повече, са от "Мистър Мерцедес" и "Под купола"  Sick

Аз  не се сещам в "Под купола" да има изобщо брутални сцени. Има ли? newsm78 На мен ми идват в повече някои сцени от "Гробище за домашни любимци".

Иначе още се мъча с ""Мистър Мерцедес", но не ми спори, пък и вечер четем с детето "Хобит".

# 607
  • Пловдив

Аз  не се сещам в "Под купола" да има изобщо брутални сцени. Има ли? newsm78 На мен ми идват в повече някои сцени от "Гробище за домашни любимци".

Издавам кофти моменти Grinning :
Скрит текст:
става въпрос за некрофилията, която в "Под купола" беше откровена, а в "ММ" просто ... ми напомняше. Не знам докъде си стигнала, не искам да ти издавам  Peace

А в "Гробище..."-то не се сещам за извращения от подобен характер.

# 608
  • София
В момента чета "Мистър Мерцедес" - харесва ми и то много  Simple Smile

# 609
Започнах Призрак. Странно започва всъщност. Ще видим как ще продължи.

# 610
Много съм доволна Simple Smile Днес си самоподарих "Огън" ("Blaze"), дано не ме разочарова като "Джойленд", гледам, че са подобни като жанр. Както и да е, радвам се на покупката си, тази нощ ще се чете Simple Smile

# 611
  • София
"Огън" напомня на "За мишките и хората" на Стайнбек  Wink И двете книги много ги харесвам.

# 612
О, ако е подобна на "За мишките и хората" и аз ще я харесам! Честно казано, това е единствената книга на Стайнбек, която харесвам, но за сметка на това я харесвам много...

# 613
  • На погрешната планета
Много съм доволна Simple Smile Днес си самоподарих "Огън" ("Blaze"), дано не ме разочарова като "Джойленд", гледам, че са подобни като жанр. Както и да е, радвам се на покупката си, тази нощ ще се чете Simple Smile

Здравей, от къде се сдоби с "Огън"? От доста време я търся, но не я откривам никъде.

# 614
За мен Огън е много по-добра от Джойленд. Втората не бих казала, че ме е разочаровала, но не ми хареса кой знае колко.

Общи условия

Активация на акаунт