Темата за СТИВЪН КИНГ - №11

• 59 306
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
"Сестричките от Елурия" е част от сборника "Всичко е съдбовно".
Сега чета "Романът на Лизи" и началото ми е много тегаво.

# 151
  • Варна
"Сестричките от Елурия" е част от сборника "Всичко е съдбовно".

Т.е. това е само разказ или целият този сборник е свързан с "Кулата"?

# 152
Само разказът е свързан с поредицата. Самите мистерии не са свързани помежду си. Доколкото знам само тези в "Сърца в Атлантида" са така.

# 153
  • София
А пък Под купола ми е една от най-любимите книги на Стивито евърMr. Green Нямам време за сериала, обаче.  Confused

Значи преспокойно можеш да пропуснеш сериала, защото няма почти нищо общо с книгата и лично аз го определям като боза.

# 154
  • Пловдив
пък аз да ви се оплача днес се добрах до последните десетина страници в новото издание на "Град Отчаяние" и не ми харесаха  Crossing Arms Повече ми харесваше отвореният финал  Peace

# 155
  • Варна
Аз пък да ви се оплача... Днес четох за сефте от новия си четец - много грешки, много нещо. ММ ми обясни, че всички книги били така - нещо било свързано със сканирането и т.н. Ама доста е дразнещо де.

# 156
  • София
...... ММ ми обясни, че всички книги били така - нещо било свързано със сканирането и т.н.
Съгласна съм, че е ужасно дразнещо, но да кажа, че далеч не всичко е така! Огромна част от книгите са добре обработени, не се притеснявай.

# 157
  • Ямбол
И аз потвърждавам, че не при всички книги е така. Затова и много внимателно си подбирам източниците за е-книги.
В Читанка е почти невероятно да попадна на лоша книга. То зависи и от формата.

# 158
  • Варна
И аз потвърждавам, че не при всички книги е така. Затова и много внимателно си подбирам източниците за е-книги.
В Читанка е почти невероятно да попадна на лоша книга. То зависи и от формата.

Да разбирам ли, че като цяло препоръчвате Читанка?
ММ май не ги е теглил от там...  newsm78
В 99% от случаите, където трябва да бъде "той" е изписано "гой", както и "то" е "го'. В някои думи една сменена буква е образувала съвършено различна по значение дума...  #Cussing out

# 159
Кали, много рядко съм попадала на лошо форматирана книга, а Киндъл ползвам от 2-3 години. От Читанка не си спомням да е имало такава, единственият недостатък на сайта е, че там няма по-нови книги.

# 160
  • София
А от кои други сайтове теглите, аз съм много боса в това отношение. Имаше май преди такава тема, сега не мога д я намеря.   bouquet

# 161
  • Ямбол
Kali_tod, да точно Читанка препоръчвам, аз основно от там тегля и чета.

Има и други места, на които се предлагат е-книги, но те са или гол скан или набързо форматирани с някаква програма и можеш да си скъсаш нервите с такива, когато ги четеш. В читанка си имат цял екип по отстраняване на такива грешки и форматиране във формати след това, подходящи за е-четци.
В последно време много хора започнаха да си пускат книгите, които са само сканове и напълниха сайтовете с некачествени книги. Затова спрях да тегля от други места. Особено пък от Мейлбукс. Там стана ясно, че даже не се знае на какъв език е предлаганата книга.

Извинете за отклонението, но Краля е добре да се чете с качествен текст, не с какво да е, откъде да е.

# 162
  • Варна
.Извинете за отклонението, но Краля е добре да се чете с качествен текст, не с какво да е, откъде да е.

newsm10 Абсолютно!

# 163
А от кои други сайтове теглите, аз съм много боса в това отношение. Имаше май преди такава тема, сега не мога д я намеря.   bouquet

Освен Читанка, ползвам Рулит и Мейлбукс.

# 164
Аз ползвам основно Читанка и за 4 години за първи път попадам на лошо редактирана книга. Наистина е много дразнещо, но се случва рядко.

Общи условия

Активация на акаунт