Темата за СТИВЪН КИНГ - №11

• 59 784
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
Пуснали са тук доста яка промоция:

baby_neutral

# 376
Пуснали са тук доста яка промоция:

baby_neutral

Тъкмо влизах да ви кажа за нея. Проблемът при мен е, че нямам само "Доктор сън" и "Чудакът Томас завръщането"

# 377
  • USA, Steak State
Бих взела промоцията с Кунц, но имам "Злото" и нямам какво да я правя.

# 378
Явно единият Дийн Кунц е свършил като бройки, защото сега в промоцията има нов роман-подарък. На мен пък много ми се отвори апетит за Стивън Кинг, айде да идва по-бързо "Mr. Mercedes"!

Twisted Evil

# 379
Мерси, deadface! Е ще почакаме за Revival, ама няма значение. Аз винаги се чуствам добре, знаейки, че ще има нова книга на нашия човек.
А да попитам  - гледате ли 2-рия сезон на Under the Dome?
Чичо Стиви се появява в първата серия за няколко секунди, голям е симпатяга.  Laughing Само трябваше да протегне и едно балонче.  Mr. Green

# 380
Гледаме, да.

*

Ибис пускат ново издание на "Кристин" през август.

# 381
Тамън влязох да напиша за "Кристин". Почти ще си попълня колекцията!!!  #Onfire

Гифчето е супер!

# 382
Дали изобщо Сиела ще пуснат  "Доктор Сън" на промоция? Ще ги чакам още 1 седмица и няма ли я  ще си я купя на редовна цена.

# 383
Дали изобщо Сиела ще пуснат  "Доктор Сън" на промоция? Ще ги чакам още 1 седмица и няма ли я  ще си я купя на редовна цена.

Аз се съмнявам сякаш, но пък изчакай. Ама не е необходимо да плащаш и пълната цена, e-zona я предлагат с 25% отстъпка (20,25 лв.), а за над 30 лева поръчка доставката е безплатна. Само има 60 стотинки такса, ако плащаш на куриера.  Laughing

# 384
  • София
Дали изобщо Сиела ще пуснат  "Доктор Сън" на промоция? Ще ги чакам още 1 седмица и няма ли я  ще си я купя на редовна цена.

Това никой не знае...
Като гледам принципа, на който се пускат заглавията за гласуване, почвам да си мисля, че по-скоро не.

# 385

Аз се съмнявам сякаш, но пък изчакай. Ама не е необходимо да плащаш и пълната цена, e-zona я предлагат с 25% отстъпка (20,25 лв.), а за над 30 лева поръчка доставката е безплатна. Само има 60 стотинки такса, ако плащаш на куриера.  Laughing

Благодаря за информацията,вчера я търсих на по-изгодна цена но в е -зона не погледнах. Ще търся някой за да се комбинираме за да не плащам за доставка, ако ли не ще си поръчам и нещо друго.

# 386
  • София
Жалко, явно ще продължа с кашоните до 2кг пълни с книги прелитащи през океана.  Mr. Green

И аз така. Не ми се чака да ги издадат в електронен вариант. Мъжа ми се наду - защо имам четец като пак купувам книги, които ще заемат място в багажа. Ми, купувам...то страст, която друг не споделя не се обяснява.
Досега за това се разправяхме с мъжа ми, че ми купи Киндъл, ама аз му казах, че е кощунств да не си купя новите книжки на Стиви.  Mr. Green Благодаря за инфото за езона, сега ще си поръчам Доктор сън, а за да ми е безплатна доставката и децата ще намажат по 1 книжка.  Laughing

# 387
Слухти се, че "Mr. Mercedes" ще го адаптират за телевизията.

# 388
  • София
Сиела се събуди - пуснаха Кинг на гласуване  Wink

# 389
Сиела се събуди - пуснаха Кинг на гласуване  Wink

Супер, гласувайте момичета и момчета.

Общи условия

Активация на акаунт