Темата за СТИВЪН КИНГ - №11

• 59 778
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Нацуп! Нацуп! Нацуп!  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Ша им се не види и Сиелата!
Гласувах само заради вас!

# 391
Плеяда пускат в края на август второ издание на "Отмъстителите"  Simple Smile

http://www.pleiadbooks.com/books/13-/113-

# 392
  • На погрешната планета

Страхотна новина Party! Една от книгите, които липсват в библиотеката ми!

# 393

Йей,йей,йей!!!

# 394
Няколко изречения от предстоящия роман "Revival", който, впрочем, е написан в първо лице, от името на Джейми Мортън (или поне първата глава, която успях да прочета):

- "When you want to feel better, call something a piece of shit. It usually works."
- "... there is no such thing as light, and our belief in it is a foolish illusion."
- "... we live in darkness like animals in a burrow, or ants deep in their hill."
- "Everyone needs a hobby... and everyone needs a miracle or two, just to prove life is more than just one long trudge from the cradle to the grave."
- "People have many ways to be lousy to one another, as you'll find out when you're older, but I think that all bad behavior stems from plain old selfishness."

# 395
Цялата първа глава (без две страници) е достъпна за четене онлайн в новото издание с меки корици на "Doctor Sleep". Enjoy

# 396
# 397
  • На погрешната планета

Леле, на работата нямам нет и направо забравих ooooh!! Току що пуснах поръчката, благодаря за подсещането  bouquet!

# 398
Доктор Сън е вече при мен. Не е по темата, но бихте ли ударили едно рамо за "Момчешки живот" за гласуването  на Сиела тази седмица.

# 399
# 400
  • София
Ех че готино  Twisted Evil Heart Eyes !!!

# 401
Доктор Сън е вече при мен. Не е по темата, но бихте ли ударили едно рамо за "Момчешки живот" за гласуването  на Сиела тази седмица.
Deal. Simple Smile Има шанс да спечели.

# 402
Deal. Simple Smile Има шанс да спечели.

"Парижкият апартамент" също има много гласове. "Доктор сън" миналата седмица беше безспорен победител,но тази не се знае.Дано спечели "Момчешки живот", ако ли не ще дебна друга промоция.

# 403
Да се запиша при вас  Grinning Още един фен на Кинг съм. Прочела съм всичките му книги излезли на български. За мен няма лош роман, разказ или новела - щом отгоре е написано Стивън Кинг значи е неповторимо  Heart Eyes
Това ми харесва при Стивън Кинг, че успява да те дърпа на тънката психологическа нишка. Ужасите не са толкова страшни сами по себе си, но начина, по който ти влияе на психиката, на подсъзнанието е невероятен.

# 404
  • София
Аtari, добре дошла  Hug !
Да знаеш, че темата е отворена да си пишем всичко, което ни е на сърцето.
Книги, филми, други автори, хобита и пр.
Дано ти хареса при нас!

Общи условия

Активация на акаунт