Темата за СТИВЪН КИНГ - №11

• 59 750
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
И си има коргиии ...  Heart Eyes Оййййй   Heart Eyes Heart Eyes

# 436
Здравейте,

минавам само да се похваля - детето ми като никога чете по собствено желание. Е верно, Стивън Кинг, но чете  Simple Smile

# 437
Ева, детето ви е направило страхотен избор, дали само, дали с помощ от близък, но Стивън Кинг е еталон за Литература с главно Л.  Peace

Пълнота на образите, на сюжета, психологически изпипано повествование, просто е блестящ Simple Smile Не е евтин ужас, който просто да ти напълни главата с кървави картини. Той е смразяващ, безпрекословно дърпащ нишките на душата ти и те омагьосва завинаги Simple Smile

Пробвайте и вие, може и да се опомните  Peace

# 438
Ева, детето ви е направило страхотен избор, дали само, дали с помощ от близък, но Стивън Кинг е еталон за Литература с главно Л.  Peace

Пълнота на образите, на сюжета, психологически изпипано повествование, просто е блестящ Simple Smile Не е евтин ужас, който просто да ти напълни главата с кървави картини. Той е смразяващ, безпрекословно дърпащ нишките на душата ти и те омагьосва завинаги Simple Smile

Пробвайте и вие, може и да се опомните  Peace

Опомнена съм още от преди може би 20 години, като започнах с Кери  Grinning След това Куджо, Дългата разходка и така  Laughing Сега го чакам дребния да свърши Джойленд и да я подхващам .... не знам дали ще издържа една седмица до почивката  Laughing

# 439
Е ами тогава, защо така пренебрежително преди малко за Кинг. Какво искате да чете детето ви ?

Извинявам се ако съм ви засегнала, но Кинг ми е един от любимите автори и винаги скачам като чуя, че някой може да не го харесва.  Naughty  Peace

# 440
Е ами тогава, защо така пренебрежително преди малко за Кинг. Какво искате да чете детето ви ?

Извинявам се ако съм ви засегнала, но Кинг ми е един от любимите автори и винаги скачам като чуя, че някой може да не го харесва.  Naughty  Peace

Не, не беше пренебрежително. Извинявам се, ако е прозвучало така. На мен Стивън Кинг също ми е един от любимите автори. Малко се ядосвам, защото детето има задължително литература, която не подхваща.  Но за сметка на това, чете Стивън Кинг с удоволствие  Grinning

Да използвам момента, да Ви попитам. Сега се зачетох в темата, много интересни неща има. Установих, че имам няколко липсващи книги в колекцията, които не съм чела - Дума Ки, Град Отчаяние и 22 ноември 1963. Коя бихте ми препоръчали да си взема? Благодаря предварително.

Поздрави

# 441
Да използвам момента, да Ви попитам. Сега се зачетох в темата, много интересни неща има. Установих, че имам няколко липсващи книги в колекцията, които не съм чела - Дума Ки, Град Отчаяние и 22 ноември 1963. Коя бихте ми препоръчали да си взема? Благодаря предварително.
И трите, и трите  Grinning
Шегата настрана  Hug Дума Ки ми е една от изключително любимите книги, дали заради обстановката, в която се развива действието, дали заради умелите похвати, с които са създадени събитията (но това го има и във всички останали книги на Кинг  Grinning ). Препоръчвам Дума Ки.
Здравейте,

минавам само да се похваля - детето ми като никога чете по собствено желание. Е верно, Стивън Кинг, но чете  Simple Smile
Детето Ви е направило един чудесен избор. Аз лично бих препоръчала произведенията на Стивън Кинг като задължителна литература. Един от първите ми осъзнати избори на автор беше именно той, започнах да го чета в ранните си тийнейджърски години и не съжалявам за нито един миг прекаран над книга на Кинг  Heart Eyes

# 442
  • София
... Дума Ки, Град Отчаяние и 22 ноември 1963. Коя бихте ми препоръчали да си взема? Благодаря предварително.

И аз ще повторя думите на Атари - "И трите!"   Wink
Но ако наистина от тези три трябва да посоча една, то това ще бъде "22 ноември 1963".
Това не е роман на ужасите. Но с перото на Кинг се е получила уникална книга за историята, красотата на миналото и любовта.

Радвам се като видя, че дете чете Кинг. С радост бих го отървала от "Мамино детенце", "До Чикаго и назад", "Бай Ганьо" или "Тютюн", за сметка на "То", "Гробище за домашни любимци", "Тъмната половина" и "Тъмната кула"  Mr. Green

# 443
Дума Ки ми е много любима. Другите две още не съм ги прочела, но съм сигурна, че са прекрасни.

# 444
[

Установих, че имам няколко липсващи книги в колекцията, които не съм чела - Дума Ки, Град Отчаяние и 22 ноември 1963. Коя бихте ми препоръчали да си взема?

Която и да вземете няма да сгрешите и трите са страхотни.

# 445
Аз лично бих препоръчала произведенията на Стивън Кинг като задължителна литература.

Най-сигурният начин да се отблъснат подрастващите от него. Peace

# 446
Благодаря на всички за мненията, ще трябва да взема и трите книги  Laughing

Относно задължителната литература - действително, когато нещо стане задължително, то отблъсква. И не може вече четири години поред да има в списъка Български народни приказки, както и всички книги, които и на нас са ни давали. Не, че не трябва да се прочетат и те, но времената се менят, авторите също. Колко пък народни приказки да прочетеш за 4 лета, освен, че фигурират и в задължителната литература. Затова сключихме споразумение с детето - срещу една книга от задължителната литература да чете три по избор. И детето избра Стивън Кинг и го чете с удоволствие  Grinning Не се налага да се пазарим дали да са 15 или 20 странични днес. Снощи чете до 1 и поне 50 странички прочете от Джойленд.

Благодаря ти Стивън Кинг, че накара детето ми да чете с удоволствие  Hug

# 447
Такъв е, мисля, случаят с повечето от нас. И аз не помня да съм чела с удоволствие задължителна литература. Освен, може би, "Тютюн", не я наистина я харесвам.

Стивън Кинг едва ли някога ще взеле в образователната програма, дори в университета. Какво да се прави, там си имат други изисквания. Wink

# 448
Аз лично бих препоръчала произведенията на Стивън Кинг като задължителна литература.

Най-сигурният начин да се отблъснат подрастващите от него. Peace

Като че ли сте прави  newsm78 Не бях обмислила нещата от тази им страна  Joy

# 449
Кинг вече се изучава в някои американски училища, макар и да не съм сигурен, че е част от задължителните им автори (;

Кинг и любимият му рот

Общи условия

Активация на акаунт