Бурята~~La Tempestad~~Тема 14

• 18 878
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
Тони теб пък кой те драматизира... hahaha Нинел ако не ти действа не знам какво друго

Жан е сладурче да  Mr. Green..хубави неща намираш

освен с Мис сингъл ..да те зарадвам  Mr. Green

# 61
аа ще се оправя аз,какво да ви занимавам,котка по гръб не пада та аз ли  hahaha hahaha

оо аз мис сингъл само като я видя и грейвам  Joy

Хайде лека... Wink

# 62
Добър ден Левиретови и всички останали Mr. Green

първо докато не съм забравил,Честит празник  Mr. Green

ето и другото цвете... hahaha

Retweeted by Ximena Navarrete
Taliana Vargas ‏@TalianaV 15h

Respira, ora, inspira, ignora y vive.
дишай,моли се,вдъхновявай се,игнорирай и живей.

Ximena Navarrete ‏@ximenaNR 7h

Felicidades @marisolglzz !!!!! Que bonita noticia ❤️👼👶 te mandó muchos besos y lo mejor para esta nueva etapa.

тук поздравява една друга мацка...която просто като видях,разбрах,че няма как да не е от гуадалахара  Joy Joy ...но не знам за какво става въпрос Mr. Green

за тази дама ...ах тази гуадалахара  Mr. Green
Скрит текст:

# 63
Буенос диас Mr. Green

е не го махна този аватар,да ти се и не знае и ината ooooh! ...като магаре на мост си...

Честита Цветница и от мен... Wink

Ximena Navarrete ‏@ximenaNR 8h

Felicidades @marisolglzz !!!!! Que bonita noticia ❤️👼👶 te mandó muchos besos y lo mejor para esta nueva etapa.
Поздравления марисолглзз...каква хубава новина...изпраща ти много целувки и всичко най-хубаво за този нов етап.

мацката,която те не знам как позна,че е от гуадалахара  Joy Joy ...ще има бебе...и Химе и честити...приятелки са

ама това не е всичко...само гледайте отговора Joy

Marisol Gonzalez C. ‏@marisolglzz 5h

@ximenaNR gracias flaming hermosa ! Espero ya verte más seguido ! Dios te bendiga ! Te quiero
хименанр благодаря пламенна красавице!Очаквам скоро да ме последваш!Бог да те пази!обичам те
 Joy Joy Joy

# 64
аа как няма да позная,че от Гуадалахара... моля ти се...то и личи  hahaha hahaha

а ти пък откъде знаеш  Thinking Mr. Green

ах Афродита ,Афродита  Joy Joy Joy това бебе вече го вииждам как излиза  hahaha hahaha

# 65
Наваретко ...явно Афродита пак е объркала някой транскоридор на подсъзнанието...и е взела,че е омагьосала/забременила...обкръжението на Химена... hahaha не нея ..нищо де следващия път..може пък да уцели коридора,ама пък пътниците...да не са от превозното средство на уилям  Joy образно казано  Mr. Green ...абе с две думи съдба

аа знам аз...всичко знам  hahaha ...мъжа и е футболист на гуадалахарския тим Чивас ...играят в примера дивисион Peace ...пък аз в тази сфера нямам пропуск  hahaha ..иначе не знам всеки откъде е..то не е и нужно  Mr. Green

# 66
ее Кате това вече е хубав аватар..честит...какво беше онова само да ни мъчиш тук  hahaha ама ако си мислиш,че така ще си сменя и моя с манчестър ,за да те контрирам  Mr. Green ...не ти минава номера hahaha аз съм интуитивен,разбирам какво искаш  hahaha

оох уби ме с тия коридори.... hahaha тя Афродита веднъж да ги оцели тези коридори грешка няма да има...но и това е вярно....едни и същи пътници не се возят в един и същ влак все  hahaha hahaha така,че превозното средство уилям ...ще трябва да внимава повече  hahaha hahaha

# 67
Наваретко ти на църква ходи ли вече...  Mr. Green или тактично забрави hahaha

каква пък интуиция имаш...значи това инат +интуиция е отвратителна комбинация  hahaha hahaha

Ако Химена чака афродита да нацели правилния коридор....отиде  Mr. Green

# 68
аа ти пък църква...аз съм по корана  Joy нали турски сериали ще започна да гледам...никаква църква  Mr. Green няма да се изневерява на Аллах Mr. Green

тя афродита ще го нацели...ама много зависи...кой ще е транспортера...че както е тръгнало...може и да не е бате Уили  Mr. Green

# 69
Уили мина и замина покрай транспортера... Mr. Green ... аз специално не мисля,че вече има голям шанс  hahaha за Марина Магдалена Александра Леви  Joy Joy

# 70
Привет ми хенте левиретов и нелевиретов! Mr. Green

Не знам дали някоя дама празнува днес,ако има също да се чувства поздравена bowuu

Казвате Афродита...по коридора на подсъзнанието друга омагьосала Joy Joyнищо де пак близко...от гуадалахара...значи в момента щъркела...ще обикаля някъде там....не се знае на кого още ще остави подарък  Mr. Green

ама тази дама...как няма да познаем,че е от гуадалахара...то само на гуадалахарско творение прилича  hahaha

и защо така отписахте Марина Магдалена...е хайде може да не е Александра-Леви  Joy но се преживява....аз  все си мисля,може би съм придобил част от уменията на афродита...но за мен химена наварете ще има дъщеря.... Mr. Green ама не се ограничавам във времето ... Mr. Green

# 71
това е от карими от снощи... Mr. Green
този език малко на подразбиране го караме...там май всички сме профешънъл...не като с испанския
ънпрофешънъл  Joy с чичко гугъл  Mr. Green

# 72
Честит празник!

Привет левирети!

Дано Девата на морето им помогне да вземат правилните за живота си решения! Peace Peace Peace

PHOTO: William Levy @WillyLevy29 http://instagram.com/p/muXWFMCTAu/  by jorgetrevino Instagram

WilliamLevyWorld ITA  2h
NUEVA FOTO 02 #instagram "#EraseUnaVezEnMiami with William Levy ☆♡★♥"

Скрит текст:

Peace
Liverpool FC ‏@LFC  21m
Another afternoon to remember at Anfield... #LFC

Последна редакция: нд, 13 апр 2014, 19:07 от iss0o

# 73
Скрит текст:
ах този ливърпул.... Mr. Green ...ядосах се МАЛКО,но ми мина вече Mr. Green иначе хубав мач беше Simple Smile

Тони на теб вече Аполон трябва наистина да ти викаме...щом и ти предсказания започна да правиш... hahaha аз за съжаление на конкурса мис вселена....виждам един Марин Магдален...до максимум 3 години  Mr. Green

# 74
Привет Левирети,Честит празник ! Mr. Green

Ех Наваретко устиска аватара  hahaha hahaha браво на теб  hahaha

знаех си аз,че щом има афродита..трябва да има и аполон...ама вие двама аполони,ще видим живот и здраве...кой ще познае  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт