Бурята~~La Tempestad~~Тема 14

• 18 842
  • 754
  •   1
Отговори
# 45
ами ние с Тони те помолихме като хора ...да си махнеш дяволския аватар...но ти като човек реши да го отхвърлиш и ние го уважихме...като хора...не настоявахме....и сега като човек ти ме помоли да го махна....аз като човек ти казах,че няма...и ти като човек трябва да го уважиш....просто е ..схващаш ли  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 46
ох какви хора сте вие бе,потекоха ми сълзи от вас  Joy Joy Joy заради един аватар и то хубав аватар  Joy Joy

# 47
Еми той аватара е хубав,никой не е казал обратното,но аз му обясних ,а той само ме иронизира... и се прави на маймуна...как му казвате на това...10 годишно дете... ooooh!
нищо те ще го набият...до утре ще го смени...няма да е дълго тая съпротива....

# 48
аватара няма да се смени нито днес...нито утре... Naughty ...и приключвам темата,защото напразно пишем нищо няма да се промени...

S E L E N A ‏@kariimyy 1h

Estas francesas que tienen ojos de asiáticas y bailan como mexicanas.... No engañan a nadie. O si.

карими да не е намерила някой французин  hahaha

тези французи имат азиатскиочи и танцуват като мексиканци....не могат да ни измамят или пък да  Mr. Green

# 49
оо май  год,хубаво прави каквото искаш....ама ще поискаш ти нещо  Mr. Green и отговора ще е  Naughty

карими може пък сега да търси зет французин  hahaha hahaha за семейство Наварете...те нали са 1/4 французи  hahaha такъв зет биха приели...сега се сещам,че в клипа на белинда...партньора им го имаше...беше едно много симпатично френско момче  hahaha ама веднага асоциации правя

ей това беше

# 50
Elizabeth Gutierrez ‏@Elygutierrez19  2h
👭just being us... 😘😘 http://instagram.com/p/ms-Bwdi6XP/

# 51
Кате много ти се моля...това ми трябва  Praynig Praynig

http://loveoporaqui.com/web/2013/04/17/jaime-mayol-afirma-que-su … -de-la-distancia/
ако не е удобно сега...когато е удобно Praynig

# 52
аа няма проблем аз преди малко се върнах вкъщи... Mr. Green

и за какво ти трябва така спешно  hahaha hahaha

ами питат го как върви връзката...той казва муй биен  hahaha и двамата били съсредоточени в кариерата си,на нея сега и се отдаде голяма възможност и разбира се че я подкрепям
когато я гледаш в такива сцени...с прегръдки целувки нежни погледи..не се ли побърквваш леко

ами аз още нищо не съм гледал,мисля,че теленовелата излиза през май,та ще видим тогава сигурно ще стискам зъби... hahaha но и това го има какво да правим
добре де ама като я видиш да целува друг,както целува теб,няма ли да ти е гадно

това са сценични целувки,сценични,но уилям леви е кавалер,така,че няма проблем

мисля,че това е което може да те заинтересува

# 53
уилям леви бил кавалер ...Ко!?Не  Joy Joy Joy

той човека всичките си протагонистки наред ***  hahaha бил кавалер  hahaha разбирам,че е възпитан мъж,ама чак толкова да казва нямало нужда

# 54
така ли е казал...наистина ... Joy Joy Joy ох то така съвсем резил горкия... hahaha

Наваретко ти пък най-натурално си го каза...ама пък си много прав  Joy

# 55
Elizabeth Gutierrez ‏@Elygutierrez19  2h
👭just being us... 😘😘 http://instagram.com/p/ms-Bwdi6XP/
тази пък какво се е филмирала...трябва да и се завижда ли  hahaha hahaha

Наваретко както винаги уникално натурален и уникално точен в изказа Mr. Green  сега искаш ли да махнеш аватарчето,хабиби  Mr. Green

# 56
Кате,значи видя ,че със заплахи нещо не става...и смени тактиката  hahaha ама и това не действа,хабиби  Mr. Green...аватара остава  Peace

аа как аз винаги съм точен и натурален...то иначе не съм аз  Mr. Green

# 57
едно поздравче..химна  Mr. Green

# 58
Вие пак щуреето по нощите  hahaha

оо съседе...много хубаво си се издокарал...другите ти се ядосват,ама аз ти се радвам,нищо,че по лик си ми съперник сега  hahaha hahaha

страхотен е химна ...бех го забравила..с огнените движения на Нинел...

много забавно интервю е намерила Еми

Хайме ако не беше казал,че уилям е кавалер hahaha как щях да разбера  Joy ...ще ме уморите вие

нещо съм се драматизирал ...та и поздравите ми такива  Mr. Green
Лека нощ!

# 59
вижте какво намерих за дяволиците специално...макар,че за  сега съм позарязал любимеца орасио  Joy

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт