Бурята~~La Tempestad~~Тема 14

• 18 863
  • 754
  •   1
Отговори
# 30
не са ми всички дни такива...при теб просто е наложително...а ти хич ли не зацепваш...защо само,с тебе се държа така...ми нали се опитвам да те цивилизовам,в малко по-голяма степен от Хавиер  hahaha hahaha нали това искаше...да си по цивилизован от него,е ще го постигнем накрая  Mr. Green и после ще са ми благодарни Mr. Green

аа стига с борсата шеги не  Naughty недей...че после ти ще го отнесеш,ако стане някой гаф  Mr. Green
ами не Наваретко не зацепвам...на 99,99% ми е зает харддиска  hahaha

# 31
аа аз с онзи плъх,който ти наричаш куче ,не мога да се меря ...той е на светлинни години пред мен Mr. Green нямам толкова високо метнати мечти....

ми напъни тогава този...0,01% ...свободен от харддиска ти  и освети карими ,да няма нещо за нас  Mr. Green

# 32
впрягам го ,ама няма нищо...тази карими накрая ще изпадне в алкохолна кома  ooooh!

Скрит текст:

какво прави туй дете...сутрин,обед,вечер,а вие я чакайте за туити...тя на кой свят е ,не знае сигурно  hahaha  hahaha

# 33
оо такива са ми най любими... hahaha нощем разпускат с уиски...сутрин изтрезняват с бира... Joy Joy не карими определено няма да е вариант...следващите 24 часа  hahaha

трябва ни друго... Mr. Green

# 34
Малко творчество от фен клубовете:

# 35
# 36
Кате сега ми е интересно как ще се заяждаш с мен...то сърце няма да ти дава...вече съм недосегаем  smile3533

# 37
Кате сега ми е интересно как ще се заяждаш с мен...то сърце няма да ти дава...вече съм недосегаем  smile3533
Ох боже господи...алоо детската градина... Mr. Green няма и да се мъча да ти стигам нивото  Mr. Green
ама махни този аватар сложи си нещо друго...защото ползваме тук общи таблети..и не винаги затварям тук...ако някой си види снимка на нечий аватар...ще бера срама...после  Mr. Greenмоля ти се ,махни го  Praynig Praynig Praynig

# 38
оо създавам ти затруднения в живота значи....оо чудесно,значи този аватар ще е  Joy Joy
нищо бе Кате ако се види...кажи,че съм жена...и съм му огромна фенка..копнея да се срещнем и нещо от тоя сорт  Mr. Green казваш,че съм някаква откачалка и се измъкваш..готово  hahaha

# 39
оо създавам ти затруднения в живота значи....оо чудесно,значи този аватар ще е  Joy Joy
нищо бе Кате ако се види...кажи,че съм жена...и съм му огромна фенка..копнея да се срещнем и нещо от тоя сорт  Mr. Green казваш,че съм някаква откачалка и се измъкваш..готово  hahaha

то като се замисля...няма да ми е наложи да лъжа много.... Mr. Green
не наистина махни...че не мога всеки път да се изключвам така...иначе няма да мога да ви посещавам често  Praynig ...то се знае,че съм фенка на бурята..ама много гадно ще стне ако се види на някой аватар...моля ти се  за стотен път вече  Praynig

# 40
НЯМА ДА ГО МАХНА  Mr. Green няма смисъл да се молиш... hahaha hahaha той български не знае ще го преживее...ти пък ще си затваряш профила и толкова... Peace

# 41
КАЛОЯНЕ,ВЕДНАГА МАХНИ АВАТАРА...НЕ ЯДОСВАЙ ХОРАТА ПОСРЕД НОЩ..... Rage караш ме да се предвижа до другата стая... Naughty

# 42
точно така Наваретко...пази си животеца..и махай аватара ...да не ти се случи нещо лошо...да опази Бог ooooh!

# 43
аа така пишете във форума пишете...после като ми се случи нещо...да знаят кой е hahaha ...много ме уплашихте  hahaha ...който има тази възможност..вземете ми паролата...махнете ми аватара...ако не можете живейте си живота  hahaha и каква нощ...на другия континент още си мислиш какво ще правим довечера  hahaha

# 44
Ах ядоса ме малко...  #Cussing out ... добре какъв е проблема..да си сложиш нещо друго...Ернан например  Peace защо трябва само да се ядосваме  smile3511  като човек те помолих  Praynig обясних ти...че ми създаваш неудобство така  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт