Бурята~~La Tempestad~~Тема 14

• 18 884
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
Кате,....Моля! Praynig Praynig Praynig

Скрит текст:
Трябва да отговоря на една дама.... Praynig
@ximenaNR @willylevy29 PRECIOSOS....QUE BELLISIMA Y MARAVILLOSA PAREJA HACEN WILLIAM LEVY Y XIMENA NAVARRETE.

Здравей! Това наистина е най-красивата двойка,която се  е появявала на екран,с най-осезаема химия помежду си! И ако Господ ги е благословил с Любов...ние ги подкрепяме!

Уилям дали е станал ...след тази емоционална нощ...?.Да му пожелаем нещо....днес стават чудеса....и пожеланията могат да се сбъднат! Thinking А Химена...къде е празнувала? Няма ли нищо?... Rage

Кате,....поканвай я в Пуерто рико....откъсване....,едно кафе в приятна ,приятелска компания....плаж ...и вятър в косите...свобода!!! Peace

Последна редакция: нд, 20 апр 2014, 16:35 от iss0o

# 646

комплекси ....съвест...хич не се чете това от вчерашния купон...ама хайде да речем,че може да се нарече и така  Mr. Green
преводчето
Hola! Realmente es la más hermosa pareja que ha aparecido en la pantalla con la química más increible entre ellos! Y si el Señor los bendijo con amor ... los apoyamos!

оо тоо днес се празнува...хората още не са станали...аз съм ранно пиле  hahaha а Мексико са и един час назад ...довечера или утре ще се празнува там  Wink

# 647
Кате поканвай я в България още повече приятна обстановка и още повече вятър в косите  Joy Joy

аа ще ме извиняваш...ама ти ако си ранно пиле,аз значи съм късен петел...ама без гребенче  Joy Joy Joy ....по-скоро кажи,че си се чалнала нещо...не че си ранобудна  hahaha #behonest sweetheart Mr. Green

# 648
Кате, Hug  newsm51

Wink Wink Wink
 ShockedЗа толкова лош ли го мислите...!?Той може да прави и много повече,ако една жена го вдъхнови....

# 649
оо виждам,че вашата амор се е извисила...от хабиби..вече сте на суитхърт ...чудя се следващото какво ще е  hahaha hahaha

Химена да си ходи да си пие кафето маями ел пуебло де нуестра сеньора де анхелес собре ел рио посинкула...и където иска още....като не е оценила какво има...и го е заменила...за едното нищо...да гледа в друга посока.... Naughty

# 650
ее аз не съм казала,че съм вечно ранно пиле hahaha ти пък ...сега само е така...аз съм #inlovewithmybed sweetheart  hahaha

Цитат
Химена да си ходи да си пие кафето маями ел пуебло де нуестра сеньора де анхелес собре ел рио посинкула...и където иска още....като не е оценила какво има...и го е заменила...за едното нищо...да гледа в друга посока.... Naughty

Тони знаеш си 100% истина 100% натуралитет .... hahaha  Joy

# 651
E Кате ..знам,че винаги съм прав...батко винаги е 100% -ов  Mr. Green  ...но това е правилното...и мис галактика да е...истинския мъж си е истински мъж  Naughty

# 652
Наваретко.... Praynig Praynig Praynigможе ли този твой нов аватар....да почака поне  края на Бурята .... Изнервящ е ...някак..
 Моля! PraynigСамо два дни са!После може и само Ели да си слагаш...няма нужда да виждаме и Уилям..
Защо не подкрепиш Химе....?

Как да се свържем с гарда на Уилям....помислете.....?!
Първо трябва да научим името му....

PHOTO: @WillyLevy29 - Con el Coco Y el Willy party time William house good time with the friends http://instagram.com/p/m_2naxlnMn/  by ismaelrodrigu3z

От Густаво Домингес няма нищо.... Thinking Thinking Thinking
https://twitter.com/gdmngz

Уилям е Добродушко....и от това си пати.... Rage Rage Rage

Дали да не поздравим Густаво?

# 653
Наваретко.... Praynig Praynig Praynigможе ли този твой нов аватар....да почака поне  края на Бурята .... Изнервящ е ...някак..
 Моля! PraynigСамо два дни са!После може и само Ели да си слагаш...няма нужда да виждаме и Уилям..
Защо не подкрепиш Химе....?
оо напротив този аватар е най голямата подкрепа,която мога да и окажа... Peace
оо как само Ели,аз съм фен на двойката..не само на нея....уилям задължително трябва да присъства...но за да видите,че и аз душа нося.. Mr. Green ще ви оставя да си изгледате темпестад...после вече ще е бетон  Peace

# 654
Кате, Hug  newsm51

Wink Wink Wink
 ShockedЗа толкова лош ли го мислите...!?Той може да прави и много повече,ако една жена го вдъхнови....

моля само за това...мен с туй не ме поздравявайте  Praynig Praynig иначе всеки си качва каквото иска...само към мен  Mr. Green надявам се,че не е проблем  Wink че ме обсебват едни желания да "сложа" цветята там що слънце....нали

# 655
оо Кате не си казала...че такива желания те обсебват...само капитана с цветята за тебе вече  Joy Joy Joy

# 656
Кате, Hug  newsm51

Wink Wink Wink

моля само за това...мен с туй не ме поздравявайте  Praynig Praynig иначе всеки си качва каквото иска...само към мен  Mr. Green надявам се,че не е проблем  Wink че ме обсебват едни желания да "сложа" цветята там що слънце....нали

PeaceИ аз така! Няма проблеми...никакви!
Но все още разделям някак ....Капитана от Уилям...

За аватара ми....нямам никакво съмнение-капитан Фабре..... thumbsupНо после.... с тази къса коса...не успях да разделя образа от реалността...то и събитията следваха филма....
За мен явно, истинската  Буря приключи в затвора....с подстригването на Капитана....и появата на Уилям... Thinking
После се смесиха реалност и филм.... Thinking

Наваретко,мерси!...маймунката е по-добре от ....Ели.По-емоционална е/а казват ,че ние овните сме огнени.... newsm78/

Последна редакция: нд, 20 апр 2014, 17:35 от iss0o

# 657
ако говорим за финали
за мен филма свърши 61 епизод...обясних ви го вече  hahaha лична трагедия направо беше  Mr. Green

Наваретко ходи ти маймуната  hahaha тя от всички аватари най много прилича на теб... hahaha
аз тъкмо започнах да се привързвам към аватара....не знам защо ама първото нещо което ми се набиваше беше леопардовия сутиен  hahaha

# 658
като се заговори за маймунки...вие следите ли китайските зодиаци....Химе е 88 ...дракон е Гилермо Десни коя година беше..80 май....ау той маймуна.... hahaha и ели пък е овца... hahaha hahaha
хич не бяга от вълната тя  Mr. Green

# 659
ето нещо за най голямата маймуна....
В любовта хората родени в годината на Маймуната обикновено не успяват да намерят щастие. Те са страстни, бързо се увличат, но и бързо се пресищат и започват да търсят нова любов. Най-добри отношения постигат с родени в годината на Дракона. Комфортни са съюзите и с Плъх, а отношенията с Овцата са непостоянни. Трябва да се избягват връзки с Тигър.

Общи условия

Активация на акаунт