Бурята~~La Tempestad~~Тема 14

• 18 854
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
мис дракон 2010
Родените в годината на Дракона имат в излишък жизнени сили и здраве. Те са открити и честни, не са способни на дребнавости, лицемерие, злосоловие. Доверчиви са и лесно могат да бъдат измамени. Те са чувствителни, стремежът им към съвършенство ги прави взискателни както към другите така и към себе си. Често са раздразнителни и несдържани в думите си. Неудържими ентусиасти, те лесно се увличат. Те са горди, с различни способности, интелигентни, волеви, издръжливи и великодушни. Ползват се с влияние върху другите.
Родените в годината на дракона могат да свържат живота си с хора от знака на плъха. Възможни са добри отношения и с хора от знака на змията. Трябва да избягват контакти с родени в годината на маймуната.

Каквато и професия да изберат – артист, лекар, свещеник, военен, политик те винаги ще блестят. В любовта често са обичани, но те рядко се влюбват. Поради тази причина и рядко изпитват любовно разочарование или мъка. Жените Дракон определено се ползват с успех сред мъжете.

Родените в годината на дракона рядко се женят млади, често остават без брак, защото са с вкус към необвързания живот. Те се чувстват щастливи сами. (Кате ти дракон ли си  hahaha Joy)

# 661
ето нещо за най голямата маймуна....
 Най-добри отношения постигат с родени в годината на Дракона.  а отношенията с Овцата са непостоянни.

И аз така си мислех...интуитивно... Wink

Shocked
мис дракон 2010
Те са открити и честни, не са способни на дребнавости, лицемерие, злосоловие.Доверчиви са и лесно могат да бъдат измамени. Те са чувствителни, Неудържими ентусиасти, те лесно се увличат . Те са горди, с различни способности, интелигентни, волеви, издръжливи и великодушни.  Трябва да избягват контакти с родени в годината на маймуната. Thinking Thinking Thinking

В любовта често са обичани, но те рядко се влюбват. Поради тази причина и рядко изпитват любовно разочарование или мъка. Жените Дракон определено се ползват с успех сред мъжете.

Thinking Thinking Thinking

# 662
аа аз на тези хороскопи хич не вярвам...заек съм Тони...ама ако им вярвам трябва да съм смирена,домошар,тиха,постоянно ревяща,хипер чувствителна ,повърхностна,разумна....те все едно ми се подиграват  Mr. Green

# 663
аз пък даже не знаех какво съм...Кате невъзможно е да сме зайци тогава...това смирено...хубаво качество...но уви...тц Mr. Green

Цитат
Трябва да избягват контакти с родени в годината на маймуната.
и аз така си мислех,но не по интуиция....а по факти ....

# 664
Дими,привет! Hug

Случиха се много неща....ако не си в течение...и имаш желание и възможност....разгледай темите! Praynig Много е любопитно!

# 665
аа при мен пък всичко е много вярно...суитхърт  Mr. Green  ...затова ви ги пуснах

някои има ли идея чикаго булс кога и в колко играят  Thinking че много се обърках с тези разлики

# 666
чикаго булс играят утре....   срещу Вашингтон Уизардс при вас трябва да е 9 вечерта...

а иначе днес играят Хийт срещу Шарлът Бобкетс ..в маями на Американ Еърлайнс Арена ...така че може да има "височайше"...присъствие но то е 10 и 30..при вас 5 и половина сутринта ..не вярвам дотогава да чакате  Mr. Green

# 667
чикаго булс играят утре....   срещу Вашингтон Уизардс при вас трябва да е 9 вечерта...

а иначе днес играят Хийт срещу Шарлът Бобкетс ..в маями на Американ Еърлайнс Арена ...така че може да има "височайше"...присъствие но то е 10 и 30..при вас 5 и половина сутринта ..не вярвам дотогава да чакате  Mr. Green
перфектна си,мерси  Mr. Green
аа ти няма ли да се замъкнеш за някой мач не си толкова далеч Маями..например...или не си чак толкова болна фенка  Mr. Green

# 668

а иначе днес играят Хийт срещу Шарлът Бобкетс ..в маями на Американ Еърлайнс Арена ...така че може да има "височайше"..

На първия ред....Сигурно ще е там!....Освен ако отсъства от Маями!.... Thinking

Скрит текст:
Разгледайте този профил....

https://twitter.com/OMAR_LIONLION

Omar Fidel Castro ‏@OMAR_LIONLION  1m
@belindapop @ximenaNR Do not forget William millionaire now And Eliza gives Royito Money for that write  about  enemies

Omar Fidel Castro ‏@OMAR_LIONLION  19m
@belindapop @ximenaNR  I swear to you Royito Someone paid him

Последна редакция: нд, 20 апр 2014, 18:25 от iss0o

# 669
не съм чак толкова болна тук  hahaha hahaha

не на четвърфиналите..не мога да си губя времето,как ще е близко  Mr. Green
ще видим зависи Спърс как ще се представят ..финалите зависи къде ще са ...ще видим...но не ми е толкова наложително ...пък изисква време и не само  Mr. Green

# 670

а иначе днес играят Хийт срещу Шарлът Бобкетс ..в маями на Американ Еърлайнс Арена ...така че може да има "височайше"..

Скрит текст:

@belindapop @ximenaNR Do not forget William millionaire now And Eliza gives Royito Money for that write  about  enemies

да ви кажа,честно 3 минути се чудех коя е елиза  hahaha

# 671

Скрит текст:

да ви кажа,честно 3 минути се чудех коя е елиза  hahaha
русо си беше,русо си остана  hahaha Кате боядисай се  Mr. Green

а аз пък се чудя все още...какво общо има белинда ..че и нея занимава постоянно  Mr. Green

# 672

а аз пък се чудя все още...какво общо има белинда ..че и нея занимава постоянно  Mr. Green

Скрит текст:
Вчера...излязоха някои клюки /говоря за туитър../за някакво сексуално привличане на нашите дами... включиха се и мъжки никове...с коментари.. Wink но не зная откъде е това инфо...пише ли го някъде...?

# 673
Скрит текст:
marian   2m
@royito_oh @belindapop @ximenaNR como se nota, que no tienen que hablar..Que inventan todo para que lean y siguan su blog...PATETICOS

# 674

а аз пък се чудя все още...какво общо има белинда ..че и нея занимава постоянно  Mr. Green

Скрит текст:
Вчера...излязоха някои клюки /говоря за туитър../за някакво сексуално привличане на нашите дами... включиха се и мъжки никове...с коментари.. Wink но не зная откъде е това инфо...пише ли го някъде...?
къде е писано това ...аз забелязах,че белинда ретуитва почти всичко което химена качва,но какво

Общи условия

Активация на акаунт