Бурята~~La Tempestad~~Тема 14

• 18 902
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
Наваретко,нали аватара ти беше бетон  Joy Joy какво стана ..ти най-пищната снимка пък си избра на дамата... hahaha

значи вече и ти играеш в умирай трудно  Mr. Green  hahaha

# 631
да не дразня Наваретко ама точно на тази снимка,не ми прилича много на дама  Mr. Green ама може и аз да се бъркам

# 632
аа тя е дама не сте прави...

вижте сега принципа...

имаш...щом имаш показваш...а щом показваш ..продаваш

нямаш...значи не показваш...а щом не показваш..не продаваш  Naughty

просто и ясно..така че можете само да завиждате ...на моята Ели  Mr. Green

# 633
Много си прав Наваретко...който не показва не продава.... Mr. Green  но това е принципа на турския базар...не навсякъде обаче...се търси това...има и по високи нива на супер марио  Joy Joy

# 634
ее ти пък по високи нива на супер Марио...ние тук първо ниво не можем да минем... hahaha ..принципно си права...но тук нивото е първо...така че и к..рвенлъка върши работа,не сме претенциозни,пък и вслучея за такава поне пари не даваш...с две думи аванта  hahaha

# 635
Днес ми е некомфортно...Уилям ме разочарова...Кими / колата му/ също....сега надеждата да ми спасят емоциите,  ми  е в Ливърпул.... Sad  но и там треперя....

Последна редакция: нд, 20 апр 2014, 15:36 от iss0o

# 636
Кате,още веднъж -Христос воскресе!
 Вяра,надежда и любов за теб и твоите близки!
Утре работен ден ли е при вас?

# 637
за нас е работен за съжаление...но мнозинството почива  Mr. Green

Исе,с кой играят Ливърпул...аз знам,че те са доста близо до спечелването на висшата лига...но не ги следя ..те си имат головата машина Суарес,така че проблеми не вярвам да имат  Mr. Green ...победа за любимия отбор  Wink

аз до най скоростните мъже ,чух само за Фери...че е станал трети...за другите не знаех  Mr. Green

# 638
пък и вслучея за такава поне пари не даваш...с две думи аванта  hahaha

Ооо, не си прав... Naughty Даваш....и още как..!!! Имение за 200000000,коли, пръстени...Май толкова струва достойството ,засега....По нататък- ще видим... Thinking.
И само пари не са достатъчни...искат и душата ти.... Rage
Не се пазари лошо....признавам и го... Thinking

Последна редакция: нд, 20 апр 2014, 15:55 от iss0o

# 639
Кате,Ливърпул играе с Норич....много оспорвани последни минути...3:2 .......
Победиха!Голямо треперене.... Wink   

Wink Wink Wink

#redordead  Тага на Ливърпул.... Peace

Последна редакция: нд, 20 апр 2014, 16:01 от iss0o

# 640
пък и вслучея за такава поне пари не даваш...с две думи аванта  hahaha

Ооо, не си прав... Naughty Даваш....и още как..!!! Имение за 200000000,коли, пръстени...Май толкова струва достойството ,засега....По нататък- ще видим... Thinking.
И само пари не са достатъчни...искат и душата ти.... Rage
Не се пазари лошо....признавам и го... Thinking

е че не струва малко какво  Joy добре е ..поне си знае цената момичето...няма да каже безценна съм я  Joy

# 641
хайде честито на Ливърпул...хм Норич...Суарес тях много ги обича  hahaha особено вратата им...не може да не се е разписал...ще го намеря аз довечера мача някъде  Mr. Green

оо да високи цени и е метнал уилям.... Mr. Green човек да се зачуди такава магьосница ли пък е в спалнята  Thinking Mr. Green ..ама и това не е от такова значение..въпроса,че уилям като и вдига така цената...сваля драстично неговата уви  Mr. Green

# 642
Наваретко...ти вече няма ли да го махнеш тоя аватар hahaha

норич никак жалки не бяха пред Ливърпул... Naughty доста добър мач...аз всъщност бях за Норич...не трябваше с такава разлика да се откъсват Челси от червените.....ноо който си играе добре си играе  Wink

аз нали съм по изводите...ето ви още един...

плащаш за к..рвенлък....значи си какъв  Mr. Green .... уви

# 643
хайде честито на Ливърпул...хм Норич...Суарес тях много ги обича  hahaha особено вратата им...не може да не се е разписал...ще го намеря аз довечера мача някъде  Mr. Green

оо да високи цени и е метнал уилям.... Mr. Green човек да се зачуди такава магьосница ли пък е в спалнята  Thinking Mr. Green ..ама и това не е от такова значение..въпроса,че уилям като и вдига така цената...сваля драстично неговата уви  Mr. Green

Разписа се! Wink За спалнята... newsm78 newsm78 newsm78не съм сигурна,че много се използва....особено от доста време насам....
Цената явно е ...за неплануваното ,но най-истинско нещо в неговия живот ....-майчинството на Ели...и за собствените му комплекси и съвест....УВИ!!! Rage

Последна редакция: нд, 20 апр 2014, 18:12 от iss0o

# 644
Тони станах абсолютна фенка на изводите ти... 100% истина и 100% натуралитет  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт