Любители на Котки Тема 84

• 35 837
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
  • sofia
И дай насам някоя снимка тип "полегнала ми е котка в мивка". Не може да нямаш такава! Grinning

Май само в мивката не е сниман Лъки - ще се коригирам скоро.

Ето го, настанил се в празен кашон -

Любима поза - делва -

И пак в странна позиция -

# 76
  • София
Аз не съм по темата, но не откривам в коя тема да помоля за помощ, а понеже сте любители на животните може и да ми помогнете.  Hug
Имаме си някакво пиленце "акустирало" на нашия балкон. Уплашено ли е, наранено ли е не мога да установя (няма явни белези да е пострадало). Прибрахме го на топло вътре в кутия и му дадох семки, но съм до  тук откъм идеи.  Rolling Eyes Ще кача снимка ако можете да го разпознаете. Дайте идеи как да се грижа за него докато се оправи.   bouquet
http://prikachi.com/images/988/7276988H.jpg

# 77
  • Варна
kashmir, една тема, в която също е намерено пиленце. Ако искаш прочети там. Твоето пиле прилича на другото, може и да е същия вид. Успех!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=741967.0

Фин на всякакви снимки е красив-много е фотогеничен. Grinning

Кифла, и в кашон е емблематично! Mr. Green

Тина, честит ви празник! Hug Да ви радва още дълго време Чочо. И да го изгевезите с нещо специално днес. Grinning

# 78
  • София
  bouquet Мерси, Стейси! Нашето си е бързолет, ще го държим на топло до утре, тогава дано излети, защото днес както се и очкава, никой не д=вдига на телефоните на Зелени Балкани.

# 79
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Тинче, честит рожден ден на Чочо!
Мамин сладък дебеланко!  Crazy Heart Eyes Да ти е жив, здрав и мъркав още много години! Hug

kashmir , някакъв лястовичи вид ти е пилето, но ако е наранено няма да излети. Хубаво е да го заведеш да го види ветеринар. Предполагам, че би клъвнало и жито, просо, счукана царевица. Предложи му в плитка паничка и вода! Дано се оправи!  fingerscrossed

# 80
Tada ЧРД на Чочо! Да ви радва още дълги години!
Момичета, след няколко седмици се местим в нов апартамент. Ще питам собственичката дали преди това са живели там някакви животинки, иска ми се да дезинфекцирам с някакъв препарат преди да заведа моята Вики (възможно е да са имали бълхи, да не говорим, че може и да са боледували). Някой може ли да препоръча дезинфектант (тези дни ще отскоча и до ветеринаря да го питам)?

# 81
  • София и Морето от време на време
Благодаря от името на Чочо за пожеланията.
За мое огромно съжаление той мърка само на "баща си" и понякога на децата. На мен не ми дава да го галя повече от 30-40 сек. ...
А аз го взех - и него и Мърчо. Още по-гадното е, че от известно време насам и Мърчо само ми ръмжи ...
Не е да кажеш, че нещо ги тормозя. Искам да си ги гушкам и галя по гушките и коремчетата ...

# 82
Стейси има такава хубава муцунка, че направо Heart Eyes !!
Малко пресни снимки на моята пораснала пухкавела. 

Скрит текст:

Весел Празник на всички!

# 83
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
two_and_a_half , прекрасна е! Heart Eyes

# 84
two_and_a_half , скоро си мислех за теб и Мика. Grinning
Пораснала е хубавицата! Heart Eyes

ЧРД на Чочо! Hug Да е здрав още дълги години!

КиФла, втората снимка е супер hahaha

А Фински си знае -  kiss

# 85
  • на морето
Светъл и благословен Великден , скъпи  пpиятелки !

=========================================================

Покорно благодаря за сюрприза да сме в групата котета на броя !!!!  omm omm Обещавам да плащам данъци с лихвите още утре . Peace Peace Peace Peace

two_and_a_half, почти ме разплака от умиление !  Hug Hug Hug  Гуш на Мика !

# 86
Христос Воскресе  Hug

Данък
Tомчо :

Фуфи

Много тъп поглед  Laughing

Тука е с хамстера

# 87
  • София
Воистина Воскресе!

С хамстера приятели ли са?
Ето непреличен данък и от мен  Mr. Green
Да се похваля, че пиленцето излетя днес. Simple Smile

# 88
По-скоро съквартиранти , но не смея да ги оставя без надзор  Mr. Green

# 89
 bouquet Мерси, Стейси! Нашето си е бързолет, ще го държим на топло до утре, тогава дано излети, защото днес както се и очкава, никой не д=вдига на телефоните на Зелени Балкани.

Със зелени балкани не се занимавай , пратих им чайка , която след седмица пуснаха , все така не можеше да лети . Пиши на тези намират се и в София , много е отзивчиво момичето , работила е в зелени балкани и ще ти помогне адекватно . : https://www.facebook.com/DiviteJivotni

Бързах да отговоря, сега чета , че си е отлетяло . Няма да трия коментара, ще г оставя  за друг ако му потрябва.

Фуфи голям сладурин  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт