Любители на Котки Тема 84

• 35 841
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
Честит празник на котешките мами. Желая ви много взаимна любов и ласки!  Hug

Едно гуш за всички сладкиши, които сте снимали на последните страници.
Еличке, липсваш.  Hug

# 91
Христос воскресе!

...
В годината на селфитата: Mr. Green
Скрит текст:
hahaha Яко селфи!

two_and_a_half, много е сладка Мика  Heart Eyes. Нея, Стейси и Майра ги слагам в една категория - на сиво-белите котета с тъмни нослета и бенки на бузките.

kashmir, цветята на първата снимка нямат ли проблеми с котето Simple Smile ?

Ето и новите снимки за данъка Simple Smile Любимо място на столовете под масата.

Скрит текст:

# 92
  • Варна
Христос Воскресе! easter

Да ви покажа една моя мечта.  Grinning
Скрит текст:
Детето ги положило една до друга, докато са сънени и ги мързи да се бият и да съскат. Блаженството за очите ми е траяло 1 минута.

Стейсиии- Heart Eyes

# 93
Значи имаш една почти сбъдната мечта  Grinning

# 94
# 95
  • София
Impatiens,   понякога им рови пръстта. Иначе е фен на драцената, която закачливо поръпва от време на време. Mr. Green
Аделинда, мерси за линка. Щеше да ми свърши страхотна работа, Слава Богу, че бързолетчето се оправи бързо   bouquet

# 96
  • на морето
Здравейте ,мацуранки .. Hug Обещал - изпълнил  !

Ей ги Лора и мацетата  в къщи .....

/ Онуй , дребното ,  новогодишното бебе - Доли - помните ли я ? Е, тя е гушната при Лора .Присъства и на снимката с пералнята .Любопитка си ми е тя ./

Ей ги двете и тук , една до друга .Постоянно се вре в Лора ...

А тук Лорито е със селските си другарчета

И един селски пухчо зад едно мнооого мръсно стъкло ...

# 97
  • Пловдив
Нямам никакъв спомен дали съм плащала данък в новата тема и затова, ето ни и нас
Малко съм позасилила цветовете - всъщност не е толова ярка на цвят.
Тези дни мацинка прекара самичка в къщи - племенниците само идваха да я нагледат и понахранят. Беше се още повече ошишала за трите почивни дни. Вече се виждам в чудо каква храна да и давам, та да не качва - яде към 70 гр. на ден, може и повече с изпросената човешка храна. Купувам гранули за кастрирани котки и уж са безвкусни, тя си ги хрупа. И продължава да дебелее.

# 98
Здравейте, нашите на село имат котка (голяма) - на двора и постоянно и се лепят кърлежи. Може ли да ме посъветвате какво да й взема. Гледах рекламата на фронтлайн комбо, но доколко е ефикасен за дворни котки, които се завират навсякъде Simple Smile . Пробвала съм с пудра, но няма ефект. А и котаракът не е от най-добрите котета - хапе и драска, така че трябва да е нещо, което се поставя бързо. Благодаря предварително!

# 99
Здравейте, нашите на село имат котка (голяма) - на двора и постоянно и се лепят кърлежи. Може ли да ме посъветвате какво да й взема. Гледах рекламата на фронтлайн комбо, но доколко е ефикасен за дворни котки, които се завират навсякъде Simple Smile . Пробвала съм с пудра, но няма ефект. А и котаракът не е от най-добрите котета - хапе и драска, така че трябва да е нещо, което се поставя бързо. Благодаря предварително!

Фронтлайна е добре, слага се най вече на кучета, които ежедневно са на вън било и само за разходка. Има и друго подобни препарати , отиди във вет клиника или аптека и те ще ти кажат какво да вземеш.

# 100
Благодаря  Simple Smile

# 101
Применичето ми , седим в кухнята , станало късно , момичето иска да си ляга , и си носи възглавницата в кухнята. Беше помъкнала първия път и завивката , защото беше сгъната , донесена до вратата , но не се справила на прага и само възглавницата пристигна по предназначение  Joy Joy Joy Не е като да няма обноски момичето , само си оправя леглото , което е до стопанката , където и да е тя  Joy Joy Joy

# 102
Момичета да ви питам. На някого да му се е случвало да вади кучешките зъби на котето?
Долните паднаха и вече има нови, но горните са си още там, а плътно до тях са се показали новите. Да изчакам сами да паднат или да ги вадим?

# 103
От дълго време ли е така?
Като че ли имам някакъв спомен да съм виждала два кучешки зъба един до друг на Стейси. Но не направих нищо, знаех, че ги сменя и не съм се пробвала да вадя.
Между другото Стейси незнайно кога си е счупила върха на единия горен кучешки зъб. Какво е правила, в стена ли се е блъснала, сега има един остър и един тъп зъб  ooooh!

# 104
От дълго време ли е така?
Като че ли имам някакъв спомен да съм виждала два кучешки зъба един до друг на Стейси. Но не направих нищо, знаех, че ги сменя и не съм се пробвала да вадя.
Между другото Стейси незнайно кога си е счупила върха на единия горен кучешки зъб. Какво е правила, в стена ли се е блъснала, сега има един остър и един тъп зъб  ooooh!

Преди два дни ги нямаше новите. Laughing Още са много малки. Но пък старите грам не се клатят.

Общи условия

Активация на акаунт