Любители на Котки Тема 84

• 35 847
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Момичета да ви питам. На някого да му се е случвало да вади кучешките зъби на котето?
Долните паднаха и вече има нови, но горните са си още там, а плътно до тях са се показали новите. Да изчакам сами да паднат или да ги вадим?
Изчакай.Сами ще си паднат.И Лъкито  си ходеше с два реда зъби,самички си падат  Simple Smile

# 106
Момичета да ви питам. На някого да му се е случвало да вади кучешките зъби на котето?
Долните паднаха и вече има нови, но горните са си още там, а плътно до тях са се показали новите. Да изчакам сами да паднат или да ги вадим?
Изчакай.Сами ще си паднат.И Лъкито  си ходеше с два реда зъби,самички си падат  Simple Smile

Смеем се в къщи ,че вампирясва Монкито. Laughing

# 107
Фуфито също си е счупила връхчето на горният кучешки зъб ..  Whistling
vela - спокойно , каква възрастта на котенцето ? ( прощавай, не съм запозната )
Ще се сменят самички  Heart Eyes

# 108
Фуфито също си е счупила връхчето на горният кучешки зъб ..  Whistling
vela - спокойно , каква възрастта на котенцето ? ( прощавай, не съм запозната )
Ще се сменят самички  Heart Eyes

На 12 април навърши пет месеца. 
Трябва да купувам  нов гребен. Препоръчайте какъв да бъде, за дългокосмест персиец. Имам това :
http://zoomagazin.eu/bg/kategorii/tshetki-za-finno-razresvane-52 … esvane-b724a-5139

но май ми трябва и друг вид. Скоро ще почне активно да му пада подкосъма и искам да го премахвам по-лесно.

# 109
  • Be realistic - plan for a miracle.
Aз ти препоръчвам с две ръце Фърминатора. Ако ви се инвестира в него, повярвай ми - няма да съжалявате. Просто се родихме откакто го взехме, въпреки, че Фрея е късокосместа, тя пак ръси много козина, оставя по нас, по дивана, по ъглите... С него просто забравихме за това. Да не говорим и че космени топки не повръща, защото като се ближе, почти няма какво да погълне  Simple Smile

От мен една снимчица от серията "Чело коте книжки"...  Laughing

# 110

Aз ти препоръчвам с две ръце Фърминатора. Ако ви се инвестира в него, повярвай ми - няма да съжалявате. Просто се родихме откакто го взехме, въпреки, че Фрея е късокосместа, тя пак ръси много козина, оставя по нас, по дивана, по ъглите... С него просто забравихме за това. Да не говорим и че космени топки не повръща, защото като се ближе, почти няма какво да погълне  Simple Smile

От мен една снимчица от серията "Чело коте книжки"...  Laughing Крие се там, когато е виновна и знае, че ще й се караме за нещо.

# 111
И за пореден път, след опит да си редактирам поста, той се ДУБЛИРА. Много яко. Модератор? Ако може вторият вариант да остане. Егати форума, честно.

# 112
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
vela, вземи си фурминатор.  Peace
Може и да не е оригинален. Знам, че вършат много работа.

Да си платя данъка.  Grinning

# 113
  • Варна
Ах,пухкав,лъскав рижко!Само за мачкане,много ми заприлича на Лъкито  Hug
Момичета,дали е добре да взема храна за кастрирани котки преди да е навършил годинка?Много сериозно наддава и се притеснявам малко.Преди кастрацията хапваше около една пълна купичка гранули РК(от 4-12 мес.) на ден,а сега почти 2.Стана доста по-игрив,но и някак спокоен.Ходи напред-назад и хоп пак при гранулите.Като легне настрани си е направо дебел.

# 114
...
От мен една снимчица от серията "Чело коте книжки"...  Laughing Крие се там, когато е виновна и знае, че ще й се караме за нещо.

...
И си мисли, че не се вижда ли  Laughing

О, Сиско се препича на слънце върху възглавничка от щипки  Heart Eyes

# 115
С две ръце за Фурминатора!

Sway, мен ме помързява, вие колко често я решете? Пък и Лъки хич не обича и веднъж на седмица ако се навия...Ама трябва по-често, че особено сега е адски космато вкъщи.

# 116
Impatiens, убедена е, че никой не я вижда  Laughing

DreamComeTrue , два пъти седмично. Фрея също не обича, но имам трик: отварям прозореца и я настанявам на него да гледа навън (той е с мрежа). Тя застива и като хипнотизирана гледа навън, а аз през това време я реша. През цялото време й говоря нежно, с тонът, с който й говоря като й давам храна. А като отворим прозореца й е страшно интересно, вълнува се много повече, отколкото като гледа навън през стъклото Simple Smile

# 117
И Вики не обича да я реша. Аз връзвам някоя играчка с конец и така я занимавам. Тази игра я играем само по време на ресане, иначе ще й стане безинтересна и няма да мога да я 'хипнотизирам' Simple Smile

# 118
tyzarka- Преди време бях забелязала , че в доста от РК храните има Л-карнитин спомагащ за разграждането на мазнините ( подържанне на тегло) , но сега не знам как е.
Вземи ако искаш, другият вариант е червено месо (говеждо) също съдържа Л-карнитин ,но
може би ще ти излезе по-скъпо ..  Thinking

# 119

Общи условия

Активация на акаунт