Първият ми проблем е , че в повечето магазини ,специално в града в който живея - дреха над S е трудно да намериш , имам чувство че живея в район в който всички са недохранени и се внасят само дрехи , които можеш да скриеш зад клечка за зъби
Другият ми проблем са панталоните . Не разбирам защо талията , трябва да ми идва задължително , така че или да ми се виждат срамотиите или в другата крайност - толкова висока , че да ми идва до ушите . При блузите също удрям на камък или ще ми предложат блуза , която е дълга от зад но ми е къса отпред , в случая не знам с кой от двата вида панталон да я съчетая , или ще ми предложат туника - а аз си търся просто нормална блуза , която да не стои несъразмерно и да няма надпис на нея - Sexy girl
Такива по улиците още не съм виждала, но те и саката са с едни ръкави, които не стигат до китката
. За тениските не знам къде си намирате къси. Аз намирам все дълги и супер вталени.
). Ами беше, сега не се получава. Харесам нещо, обуя, става ми, като дръпна ципа (на боти или ботуши), не мога да го затворя. "Ами, госпожо, имате висок свод!" - вече си знам и причината. Тоя свод последните години ли ми се издигна, не знам, преди си ми беше нормален. Като гледам все един и същи номер обувки нося, нямам някакви, видими поне, изменения по краката, стари здрави обувки и ботуши (имам едни лачени от сто години, не знам как оцеляха толкова време) обувам без проблем.
Малко ме поуспокоихте с темата, че може пък да не съм аз съвсем крива!
Препоръчани теми