Вайбър

• 353 900
  • 1 823
  •   2
Отговори
# 105
  • Варна
Няма начин, Вайбър работи, използвайки контактите ти от телефона.
Но аз не искам и няма да комуникирам с този човек по Вайбър, а само по мобилния.
А освен това не искам да разбере, че той при мен няма да се показва, т.е. както той
да не видим в моя списък на Вайбър, така и аз да не се показвам в неговия...

Последна редакция: пн, 16 ное 2015, 12:25 от adba

# 106
Тогава го блокирай във Вайбър.

# 107
Вайбър ползвам рядко.
Преди няколко дена непознат номер ми писа. Този номер ще вижда ли когато влизам в програмата и съм на линия? Може ли да го блокирам?

# 108
Вайбър ползвам рядко.
Преди няколко дена непознат номер ми писа. Този номер ще вижда ли когато влизам в програмата и съм на линия? Може ли да го блокирам?
Всеки един абонат на Вайбър, който има телефонния ви номер запаметен в указателя си може да вижда кога сте онлайн. Тоест вие може да нямате номера записан, но ако той има вашия - значи ще вижда кога влизате.
Може да го блокирате. Peace

# 109
Как става това? Не ми е в телефонния указател.

# 110
Блокирането става по следния начин:
Settings - Privacy - Block list - Block number / и въвеждате номера/

# 111
Много благодаря!

# 112
Здравейте, имам един проблем с вайбър, контакти не ми излизат дали са на линия, когато е отворен чата под името не пише нищо нито онлайн нито ..... някой знае ли каква е причината и дали може да се оправи?
И при мене имаше подобен проблем с единствения ми Вайбър абонат - дъщерята.
Попитах я и тя каза, че сама си е ограничила да не се вижда кога е онлайн. После го оправи и сега се вижда.
Но не ми се вярва всичките ти контакти да са се изпокрили сами.   Thinking

Ако тя си е сложила отметката, да не я виждат кога е на линия, не може да вижда кога са на линия и другите.... същото е и със статуса "прочетено"

# 113
  • София
Не успявам да изключа програмата, когато ми трябва батерията... как става?

# 114
Копирам въпроса си от ФБ темата:
Силно озадачена съм - преди няколко дни си изтрих вайбър, месинджъра, wats up. Отказвам да ги ползвам повече, натоварват ме.
Преди малко приятелка ми каза, че е получила по вайбър съобщение от мен? Прати ми и screenshot. Как е възможно това?

Нямам спомен да съм ползвала вайбър от друго у-ство, освен телефона си.

# 115
  • София
Явно и вайбър лъже кога човек е онлайн...
Тъпото е, че дори да му дам exit- пак оставам на линия...
А когато успее да мине офлайн, някой като ми прати съобщение, дори да не го отворя, преминавам онлайн...
А не искам да ми стои онлайн статуса без причина.
А да скривам споделянето на състоянието ми е драстично [опцията, която може да променяш на 24ч].

# 116
  • Пловдив
Как да си инсталирам Вайбър на лаптопа?
С Уиндоус 7 съм.

# 117
Бенджи,
http://www.viber.com/en/products/windows
Много е лесно, сваляш го, вписваш мобилния си номер, получаваш на него код, който вкарваш в десктоп версията и си готова.

# 118
  • Пловдив
Искам да си сложа Вайбър само на лаптопа. Със стар телефон съм без интернет.

# 119
Няма как, или всъщност има, но е сложно и изисква инсталиране на други програми, за да излъжеш вайбър, че го имаш на телефон.

Общи условия

Активация на акаунт