Вайбър

• 353 795
  • 1 823
  •   1
Отговори
# 90
Settings, notifications, new message pop up включено ли ти е?

# 91
След notifications нямам new message pop up, а имам кои приложения да са ми на quick actions и също Show notifications in action centre when my phone is locked - тук съм избрала и Вайбър - Banner alerts and Sound - on

# 92
Имам предвид настройките на самия Вайбър - виж там.

# 93
Грешно съм разбрала, че пишеш за настройките на телефона Peace

във Вайбър настройките пише:
lock screen
add Viber notifications to the lock screen - тук съм избрала вайбър, обаждания и съобщения

- show joined Viber notifications - on
- use push notifications - on
- show message preview - on

А може и самия модел на телефона да не предлага подобни известия, накрая ще отида до един офис и там ще попитам.

# 94
Отиваш във Вайбър, отваряш го, отиваш долу в дясно на трите хоризонтални чертички. Оттам отваряш Настройки, уведомяване и оттам виждаш какво ти е чекнато и дали е това, което аз ти посочвам Simple Smile.

# 95
zigizagi, ами аз точно това правя, но нямам написано new message pop up. Всичко е чекнато да е включено за нотификациите, но няма известяване. Благодаря за отделеното време Peace

# 96
Хм, аз пък нямам lock screen и затова мислех, че някъде другаде си влязла, а не в настройките на Вайбър...

# 97
Не знам къде е проблемът, но ще посетя някой офис да ми помогнат, че така не се ползва вайбър, а все едно съм на имейли. Ти със същия модел ли си? Thinking

# 98
Не, аз съм с Моторола Mото Джи, но все пак би следвало настройките да зависият от приложението, а не от телефона. Единственото, което ми хрумва е, че имаш някаква различна версия на Вайбър.Моята е 5.0.0.2477.

# 99
Моята версия е 4.5.3 и мисля, че е по-старата. Явно на този етап за този телефон е възможна тази версия.

# 100
Използвате ли го?
Харесва ли ви?Дразни ли ви, и с какво?  callme
Ползвам го и е доста добра програма

# 101
От няколко дни дъщеря ми има доста безплатни стикери във Вайбър. Да не кажа повечето. Съптветно доста си изтегли. Аз обаче нямам.  Thinking Защо се получава така? И двете сме на М-тел. Само дето тя е с Леново и е на Андроид, а моят телефон е HTC и е Уиндоус. Това има ли значение? Дори си изтрих и преинсталирах Вайбъра наново, но пак нямам безплатни стикери. Четох някъде из нета, че М-тел пускат за един месец безплатни вайбър стикери за всички свои клиенти. Е добре аз защо нямам?  newsm78

# 102
  • София
Ами същата работа, на моята приятелка всички стикери са и безплатни, на мен не...Голямо чудене беше, гледам на сина ми телефона и при него са платени. Не е възможно за едни да са фри, за други не. newsm78
Забравих да кажа, че тя е към Мтел, аз не..

Здравейте,
Бихте ли ми казали как се изтриват стикери от вайбър?
Благодаря предварително
Можеш да ги забраниш!
Долу където са ти стикерите, накрая имаш икона за настройки, цъкаш там и ти отваря всички стикери, които имаш.Махаш отметката на тези, които не желаеш да използваш. Peace

Последна редакция: сб, 07 ное 2015, 20:27 от КАРЧЕВА

# 103
  • Варна
newsm78  Как да премахна (изтрия или скрия, да не се появява име от моя списък)
абонат от указателя си на Вайбър, но да остане в мобилния ми телефон? wavey

Последна редакция: пн, 16 ное 2015, 12:05 от adba

# 104
Няма начин, Вайбър работи, използвайки контактите ти от телефона.

Общи условия

Активация на акаунт