Вайбър

• 365 523
  • 1 823
  •   1
Отговори
# 1 065
не може, според мен, само този звук да исилил или намалиш, всички са с еднаква сила
при мен се усилва и намалява от страничните бутони на телефона

# 1 066
И страничния увеличих докрай, няма промяна.
Като слушам на хората как силно им пиука, явно е до телефон.

# 1 067
Ако си прехвърля вайбър в новия телефон, снимките в стария остават ли?
Какво се случва с вайбъра на лаптопа?

# 1 068
  • София-Младост
Мисля че, ако е правено резервно копие, всичко се запазва. Иначе - не.

# 1 069
Аз преди два дни прехвърлих на нов телефон и въпреки, че имах резервно копие, няма помен нито от снимки, нито история от чат....
Искам да попитам как да изтрия чат от типа Вайбър България и тям подобни, които се появяват след сваляне на стикери? Много са ми дразнещи и как ли не опитвах - няма триене....

# 1 070
Аз преди два дни прехвърлих на нов телефон и въпреки, че имах резервно копие, няма помен нито от снимки, нито история от чат....
Искам да попитам как да изтрия чат от типа Вайбър България и тям подобни, които се появяват след сваляне на стикери? Много са ми дразнещи и как ли не опитвах - няма триене....

На първият въпрос, за възстановяване на чатовете новото устройство: трите черти, долу вдясно > настройки > акаунт > резервно копие > възстановяване

На вторият: (изтеглих случайни стикери) появи се чат > върху чата, натискате и задържате > изкача меню > изтрий чат > изтриване и отказ от абонамент.

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 11:16 от deede

# 1 071
Мисля, че се възстановява само чата без снимките

А снимките дали стоят в стария телефон?

# 1 072
Много зависи дали е избрана опцията за запис в галерията. Ако не е, не съм 100% сигурна, но май не се пазят.

# 1 073
Много зависи дали е избрана опцията за запис в галерията. Ако не е, не съм 100% сигурна, но май не се пазят.

Сега мога ли да ги запиша, преди да съм прехвърлила на новия телефон. Чудя се дали вайбъра на лаптопа ще се промени или снимките там ще си останат?

# 1 074
  • София-Младост
Няма да останат на компютъра...провери ако са в галерията на стария телефон, може да се запамутят и прехвърлят.

# 1 075

На вторият: (изтеглих случайни стикери) появи се чат > върху чата, натискате и задържате > изкача меню > изтрий чат > изтриване и отказ от абонамент.

deede, нямам такава опция..много ми е странно....Имам само следните възможности

# 1 076
Здравейте. Бях член в една група във Вайбър. От скоро ми изписва, че не мога да публикувам, защото съм отстранена. Това означава ли, че няма са мога да виждам и публикациите?

# 1 077
  • I want it all and I want it now.
Да,отстранена си. Означава, че групата е затворена за теб. Нито ще виждаш публикации нито можеш да пишеш.

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 22:45 от Syn

# 1 078
Скрит текст:

deede, нямам такава опция..много ми е странно....Имам само следните възможности

Това е много странно меню. На какво устройство е?

# 1 079
  • I want it all and I want it now.
Както са ти подредени чатовете😊 задьржаш на чата и ти излизат опция изтриване, без да го отваряш.

Общи условия

Активация на акаунт