Вайбър

• 353 494
  • 1 823
  •   1
Отговори
# 1 530
  • Козлодуй
Благодаря намерих го така Simple Smile Имах само едно приложение за актуализиране но не и вайбър Simple Smile

# 1 531
Имам въпрос, ако на изчезващи съобщения за 1 час изпратя съобщение на някой, но след това го блокирам, ще разбера ли ако този човек ме е прочел? Ще изчезне ли съобщението? Ясно е, че ако ми пише няма да го получа, но ще разбера ли, че ме е прочел? Благодаря

# 1 532
Това е някакъв висш пилотаж в гоустинга 🤨

# 1 533
Това е някакъв висш пилотаж в гоустинга 🤨

😂😂😂😂😂 в крайна сметка не разбрах, но ще разбера сама явно. Благодаря

# 1 534
  • София
Имам въпрос, ако на изчезващи съобщения за 1 час изпратя съобщение на някой, но след това го блокирам, ще разбера ли ако този човек ме е прочел? Ще изчезне ли съобщението? Ясно е, че ако ми пише няма да го получа, но ще разбера ли, че ме е прочел? Благодаря
Съобщението ти няма да изчезне и да, ще разбереш, че го е прочел по традиционното оцветяване в синьо.

# 1 535
Всичко горе е за Вайбър на компютър, десктоп версията. Не за телефон. Отговарях на това питане.
Здравейте! От няколко дни имам проблем с Вайбър на компютър. Изписва ми, че няма интернет връзка и забива, приложението се затваря само. Преди това не съм имала такъв, работеше безотказно, а нищо не е променяно по връзките. Рестартирах и компютъра, и телефона по няколко пъти, деинсталирах и инсталирах отново. Работим през Вайбър и сега всичко се случва много по - сложно. Някой със съвет?
Малко късно се включвам с отговор, но даже бях забравила, че съм се оплакала Simple Smile Да, актуализация искаше, но малко сложна. Извиках специалист, който я направи. Само с моята инсталация не се получаваха нещата!
Благодаря за съветите Simple Smile

# 1 536
  • Най-красивата страна
Здравейте,искам да попитам дали могат да бъдат възстановени изтрити съобщения от вайбър?
И към кого трябва да се обърна?

# 1 537
  • София
Не може, правила съм какво ли не…

# 1 538
  • София
Ако пратиш изчезващо съобщение и то не е прочетено в рамките на един час, ще прати ли нотификация и ще разбере ли човекът, ако си провери телефона след 2ч примерно?

# 1 539
А какво означава, ако при отворен чат, горе под името, не виждам кога е бил на линия даден човек последно и този ред като цяло липсва. Блокиране ли е това или?

# 1 540
Означава, че човекът си е скрил онлайн статуса от настройките

# 1 541
Може и да е блокиране, но тогава не се вижда снимката на човека (ако преди това се е виждала).

# 1 542
Сигурно ли е, че когато си блокиран не виждаш снимка
Понеже мен ме блокираха, а виждам снимката

# 1 543
# 1 544
Сигурно ли е, че когато си блокиран не виждаш снимка
Понеже мен ме блокираха, а виждам снимката
Мен ме бяха блокирали и не виждах снимката.

Общи условия

Активация на акаунт