Вайбър

• 353 731
  • 1 823
  •   2
Отговори
# 1 710
Не четете! Не в настройките на вайбър, а в магазина от където го теглите.
Върнете се и прочетете поста внимателно.

# 1 711
Ако някой те блокира във Вайбър, но му имаш телефона/ контакта ще ти излиза ли в списъка с хората, който имат Вайбър
?
Преди май стоеше, само не може да получава
Нещо променяли ли са?

# 1 712
Стои си

# 1 713
  • here and now
Стои си. Все пак може да размислиш и да го отблокираш Mr. Green

# 1 714
От много време на Rakuten Viber  получавам известия- "Имате нови групови съобщения" , но не излиза никакво съобщение ,за да установя от къде пристигат.Стигнаха до там, че за 24 часа получавах по 20 съобщения.Търсих помощ от оператора на   Yettel ,който ми преинсталира Вайбъра ,но съобщенията не спряха.Той ме насочиха към сервиз за ремонт на телефони, освен това питах и в магазини за продажба на такава техника.За съжаление от никъде    не успяха да блокират тези съобщения.Имал ли е някой такъв проблем и как се е справил?

# 1 715
Аз имам скрити група във вайбър, за които получавам известия, но не се виждат в списъка с чатовете, като отворя приложението.

За да ги отворя в списъка с чатовете, избирам Търсене (лупичката) и набирам пин кода, който съм задала във Вайбър. Списъкът излиза и избирам чата, който ме интересува.

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 19:11 от Rebel Rebel (innasn)

# 1 716
  • Бургас
Как се махаше онази опция, дето като ти звънят по телефона, отгоре в полето излиза икона на Вайбър? Дали може заради това понякога да не ми звъни телефона? А не знам как се е включило пак, след като го махнах преди време.

# 1 717
  • Точно където трябва
Контакт във Вайбър няма включена опция да се вижда кога е прочел съобщение / полилавяването на двете тикчета/. Не се вижда и кога последно е бил н линия. Той вижда ли аз кога съм прочела и кога съм била н линия? Или няма общо?

# 1 718
не вижда

# 1 719
Контакт във Вайбър няма включена опция да се вижда кога е прочел съобщение / полилавяването на двете тикчета/. Не се вижда и кога последно е бил н линия. Той вижда ли аз кога съм прочела и кога съм била н линия? Или няма общо?
В случай че си е закупил Viber Plus, може.

# 1 720
  • Точно където трябва
Да, и аз ровейки за Вайбър+ видях такава опция. Виждам и контакт с Вайбър+, на който това му излиза на профила / със звездичка/. Може ли да имаш Вайбър+, но това да не е видно?

# 1 721
Да, и аз ровейки за Вайбър+ видях такава опция. Виждам и контакт с Вайбър+, на който това му излиза на профила / със звездичка/. Може ли да имаш Вайбър+, но това да не е видно?
Може. Има опция самата звездичка да излиза или не. По дифолт се появява при закупуване на Viber Plus, но има опция да се махне, ако човек се сети за това.

# 1 722
В списъка нямам нито един със звездичка. Къде се появява тя?

# 1 723
В списъка нямам нито един със звездичка. Къде се появява тя?
При мен не излиза в списъка с контакти, а в списъка с чатове на снимката на човека, с когото съм писала.

# 1 724
Здравейте! Как се вижда в група кои членове са сложили сърце на дадено съобщение?

Общи условия

Активация на акаунт