Вайбър

• 353 598
  • 1 823
  •   1
Отговори
# 1 725
  • Далечният изток
Задържаш на съобщението --> цъкаш на Данни.

# 1 726
Здравейте,има ли как да пишем в група и само един човек да не вижда съобщението? Или да направим лесно нова група добавяйки всички абонати от вече съществуващата,без конкретния абонат и това да не става с въвеждане на всеки телефонен номер ръчно( много от номерата ги нямам запазени в моя тел.указател?

# 1 727
Администратор може да го премахне, освен ако точно този човек не е админ.

# 1 728
  • Бургас
А след като е премахнато лицето, защо снимката му продължава да се показва на общата снимка на групата?

# 1 729
Не нам. Аз само съм правила група, без да ми се е налагало да махам хора.
И предният ми пост е голо предположение.

# 1 730
  • Бургас
Щом го няма в групата, нищо не може да чете. Но пак умната, че не знаеш кой от групата се има тайно с него и му казва какво пишете.
Иначе вариант са 2 групи, правят се лесно, предполагам знаеш. В едната група пишете чат-пат, за да заблудите онзи човек, да не се усети че имате тайни. В другата си пишете простотиите.  Пример: група с шефа - пишат се служебни неща. Група без шефа - пускат се смешни снимки, простотии, предупреждава се когато шефът идва.
А снимката на онзи човек ще стои още известно време и ще изчезне. Защо не избереш някоя хубава картинка и да я сложиш като икона на групата? Можеш да го направиш дори и да не си администратор.

# 1 731
  • Бургас
Аз съм й администратор. Нямам време да търся пак и обработя снимката,която беше. Групата ни е служебна и освен,че по работа пишем, пускаме си и глупости 😂 барабар с шефката.
Но ми стана интересно, защо снимка на колежка,която е премахната от групата, продължава да се вижда.

# 1 732
  • FMSTEREO
Как да блокирам рекламите във фейсбук,по рано питах но това което казахте,не помага ад блокера блокира всичко друго,но не и вътре във фейсбук,доста са дразнещи.

# 1 733
Как се блокира номер във вайбър.
Изтрих чата.
Но като напиша името пак е там. Чата е празен, но е там.
Нямаше опция блокирай.

# 1 734
Как се блокира номер във вайбър.
Изтрих чата.
Но като напиша името пак е там. Чата е празен, но е там.
Нямаше опция блокирай.
Settings -> Privacy -> Block list и добавяте номера, който искате да блокирате. Ако го имате в контакти, можете направо да го изберете.

# 1 735
Само че ми е на български.
И уж го намерих, но няма опция да вкарам номера.

Ето, явно е празен листа, но пак няма опция да вкарам номер. Няма поле добави, няма поле за писане.

# 1 736
Само че ми е на български.
И уж го намерих, но няма опция да вкарам номера.

Ето, явно е празен листа, но пак няма опция да вкарам номер. Няма поле добави, няма поле за писане.
Пробвайте да натиснете управление.

# 1 737
Втория скрийншот показва какво има след като натисна управление Grinning

# 1 738
  • София
Цитат
Part 2: How To Block Somone On Viber Without Them Knowing?

Step 1: Launch Viber and hit Chats.
    Step 2: Please open the chat of him/her you want to block.
    Step 3: There, click on Contact's Name and go to Chat Info & Settings.
    Step 4: Now click there on Block This Contact.

Блокирането е предпоследна опция.

# 1 739
И пак не става.
А номер четири - няма такова животно.
Само като му кликна на името се появява горе настройките, но като отида там и няма нищо.

Общи условия

Активация на акаунт