Вайбър

• 353 332
  • 1 823
  •   1
Отговори
# 1 740
И при мен си го има.
Дай скрийншот с опциите в контакта да видим кое не е наред.

# 1 741
Ами аз го видях, в контакта няма опции.
Обаче стана.
Но от телефона.
Явно на компютъра има други функции.
Или липсват такива.

# 1 742
Все забравям, че вайбър има и десктоп версия. Даже се учудих как са направени тези скрийншот(ове?), защото преимуществено го ползвам на телефона

# 1 743
Вчера вечерта странен опит някой да се логне през моя акаунт от друго устройство. Беше ми изпратен sms с активационен код.
Преди това няколко дни опитваха да ме изберат по телефона от странен номер, който явно е бот.
Някаква нова измама ли има?

# 1 744
  • Козлодуй
Отваряш вайбър натискаш и задържаш името на този който ще блокираш и го хвърляш надясно Simple Smile От телефона това от компютъра не може да се блокира Simple Smile

# 1 745
А може ли след като съм блокирала някого, то той не знае и ми е писал, когато го отблокирам, да получа съобщението, което е изпратил, докато е бил блокиран.

# 1 746
А може ли след като съм блокирала някого, то той не знае и ми е писал, когато го отблокирам, да получа съобщението, което е изпратил, докато е бил блокиран.
Не, няма да го получите.

# 1 747
  • Стара Загора
Здравейте, предварително се извиниявам за въпроса, който ще задам, но искам да потвърдя мнението си.
Не изполвам особено много приложението и до сега не знаех, че всеки може да направи акаунта си бизнес. Та избирам конкретното лице за чат и при отварянето автоматично от негова страна се изпрати съобщение. Въпросът ми е дали при него се е появил такъв чат или някаква индикация за стартирането му, при положение, че аз нищо не съм изпратила?

# 1 748
До вчера, преди актуализацията, ако искам да махна чат, маркирам, делийт и това е. Днес, просто трие чата, но контакта, дори и с празен чат, си стои в чатове. Много ме дразни. Аз трия чатовете във вайбър и сега имам имена с празни чатове. Как да ги разкарам тези имена?

# 1 749
До вчера, преди актуализацията, ако искам да махна чат, маркирам, делийт и това е. Днес, просто трие чата, но контакта, дори и с празен чат, си стои в чатове. Много ме дразни. Аз трия чатовете във вайбър и сега имам имена с празни чатове. Как да ги разкарам тези имена?
Това при Андроид или iPhone е? Аз съм с iPhone. Сега изтрих един чат и всичко изчезна.

# 1 750
  • Мадрид / София
И при мен на Айфона се трие всичко.

# 1 751
Андроид 14.
 Имам празен списък с чатове и много ме дразни

# 1 752
Андроид 14.
 Имам празен списък с чатове и много ме дразни
На Андроид 13 също всичко се изтрива. Дано се включи някой с 14.

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 23:02 от Rebel Rebel

# 1 753
С Андроид 14 съм, не триеш както трябва. Натискаш върху снимката и избираш опция "Изтрий чат". Ти влизаш вътре в разговора и така го триеш.

# 1 754
И така опитах. Не се получи. До вчера можеше, Снощи си направи някакви актуализации и днес не мога да трия.

Общи условия

Активация на акаунт