Вайбър

• 353 186
  • 1 823
  •   2
Отговори
# 1 755
Аз също качих актуализациите, проблем няма. Не Андроид 14 е причината, нито ъпдейта на Вайбър.

# 1 756
  • Мадрид / София
Ако можеш върни настройките на фабричните такива и после си го настрой отново. Аз така правя когато стане нещо и няма начин да го оправя по друг начин (когато не е от самата система).

# 1 757
Здравейте! Детето е натиснало  групата на класа си "отлагане за 30 дни" и сега не можем да я намерим...
Какво да направим, за да я върнем  отново при чатовете?

# 1 758
  • Мадрид / София
Здравейте! Детето е натиснало  групата на класа си "отлагане за 30 дни" и сега не можем да я намерим...
Какво да направим, за да я върнем  отново при чатовете?
Ако изтриеш апликацията и после пак я качиш? Не съм сигурна дали ще стане, но няма какво да загубиш ако пробваш.
Пробвахте ли от настройките да видите дали оттам не може да се оправи?

Последна редакция: сб, 21 дек 2024, 21:06 от Angela61

# 1 759
Здравейте! Детето е натиснало  групата на класа си "отлагане за 30 дни" и сега не можем да я намерим...
Какво да направим, за да я върнем  отново при чатовете?

Здравейте, при мен тези чатове са най-отдолу - потърсете там. Също така като потърся по име групата и ми излиза.Thinking

# 1 760
При блокиран от мен потребител нали не би трябвало да вижда нито той нито аз кога е бил на линия?
А аз виждам.
Не искам все още да трия тел. номер. Но ако се вижда - ще го изтрия.
Или да блокирам номера от указателя.

# 1 761
При блокиран от мен потребител нали не би трябвало да вижда нито той нито аз кога е бил на линия?
А аз виждам.
Не искам все още да трия тел. номер. Но ако се вижда - ще го изтрия.
Или да блокирам номера от указателя.
И блокираният може да види кога сте били последно на линия. За секунда се появява като отвори чата и после изчезва, но се вижда. Иначе Вие постоянно си го виждате кога последно е бил на линия. Вариант е от настройки да забраните да се показва кога за последно сте били на линия, но така и Вие няма да виждате тази информация за контактите Ви.

Друг вариант е да си платите Viber Plus и тогава вече можете да забраните другите да виждат кога сте били последно активна, но Вие да виждате за тях.

# 1 762
Благодаря за отговора. А няма опция да го махна от вайбър, без да трия номер.

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 06:54 от *Биле омайно

# 1 763
Благодаря за отговора. А няма опция да го махна от вайбър, без да трия номер.
Вайбър се синхронизира със списъка контакти в телефона Ви и съответно оттам взима и номера на човека. Но дори да изтриете номера, това не означава, че изчезвате като контакт във вайбър в неговия телефон. За целта той трябва да изтрие номера и чатовете Ви от неговия телефон.

# 1 764
Здравейте.Ако абонат ме е блокирал той вижда ли моята снимка и моя статус ?
А ако използва вайбър плюс и не ме е блокирал ако му изпратя нещо с една отметка ли стои изпратеното?

# 1 765
Как през вайбър се изпраща местоположение? Трите точки отдолу ...

Не се справих и карах да дойде с него по телефона. Боя ми се размина, но ...

# 1 766
Как през вайбър се изпраща местоположение? Трите точки отдолу ...

Не се справих и карах да дойде с него по телефона. Боя ми се размина, но ...
Отвори контакта, на който ще пращаш локация, от + преди полето за писане, избираш Локация и готово. По същия начин се изпраща и Контакт

# 1 767
  • burgas
Ползвам го доста - за разговори с децата,за комуникация с колеги и доставчици.Напоследък обаче всеки ден ме добавят към разни вайбър групи за себепознание и разни други,много досадно.

# 1 768
Ползвам го доста - за разговори с децата,за комуникация с колеги и доставчици.Напоследък обаче всеки ден ме добавят към разни вайбър групи за себепознание и разни други,много досадно.
Трите точки -> поверителност -> кой може да ме добавя в групи - > моите контакти

Ако е всички, тогава може да е много досадно. Ако установите, че ваш контакт ви добавя постоянно някъде, може да го блокирате във Вайбър. Излиза съобщение кой ви е добавил винаги.

# 1 769
Започнаха да ми излизат реклами долу в левия ъгъл, чак ми закриват контактите. Има ли начин да ги блокирам?

Общи условия

Активация на акаунт