Вайбър

• 353 043
  • 1 823
  •   1
Отговори
# 1 770
  • София
Единствено ме дразни, че когато поискам да пиша на някой, който не е в абонатите ми не ми излиза ако напиша номера само. Има ли начин да пиша на определен номер без първо да го запаметявам в абонатите си?

# 1 771
Мисля, че няма проблем да не го запаметиш, но когато ти отговори, Вайбър ще те пита дали да запамети контакт/ приеме съобщение, или не. Като мярка за сигурност.

# 1 772
  • София
Няма проблем нека си ме пита въпросът е как да стане?

# 1 773
Няма проблем нека си ме пита въпросът е как да стане?
Calls -> горе вдясно има +. Пишете номера и после Continue. Но непсъм сигурна дали няма да иска да го запаметите. Тогава ще влезе и в котактите на мобилния.

# 1 774
  • София
Супре, много Ви благодаря.

# 1 775
Здравейте, има ли начин да се изключи звука, при лайкване със сърчице на дадено съобщение в чата? Търсих в настройките, но не успях да намеря такава опция.

# 1 776
  • Козлодуй
И при мен се чува дори да изключа звуците на телефона Simple Smile Та живо ме интересува този въпрос Simple Smile

# 1 777
do not disturb - изключва всички звуци на телефона с изключение на телефонно позвъняване и аларма - великолепна функция, при мен винаги е включена

# 1 778
  • софия
И мен много ме дразнеше. Не съм сигурна откъде, но съм го спряла.
Показвам как са при мен настройките в Settings > Notifications и Notification sound:
Скрит текст:

# 1 779
Изтрих си номер на абонат ,който ми беше в скрит чат ! Не мога да го открия в списъка . Как мога да си го върна или няма начин ?

# 1 780
Изтрих си номер на абонат ,който ми беше в скрит чат ! Не мога да го открия в списъка . Как мога да си го върна или няма начин ?
Скритите чатове аз намирам като набера четири нули. Но не помня дали това е ПИН код зададен по дифолт или аз съм си го задала. Потърсете скрития чат, както сте го намирали и преди. Той не е изчезнал.

# 1 781
Скритите чатове аз намирам като набера четири нули. Но не помня дали това е ПИН код зададен по дифолт или аз съм си го задала. Потърсете скрития чат, както сте га намирали и преди. Той не е изчезнал.
аз го отварям само с код цифри ,но като преди това цъкна на името на абоната ,а сега като го няма в списъка ,няма как да набера кода Sad

# 1 782
Search в секция Chats и набирате кода. Ще излязат всички скрити чатове.

# 1 783
  • София
Restore?
Settings, Account, Viber backup, Restore

# 1 784
Хора , всичко в на БГ . Къде да търся "търсене "?

Общи условия

Активация на акаунт