Вайбър

• 353 022
  • 1 823
  •   1
Отговори
# 1 785
Отваряте вайбър и при чатовете леко скролвате отгоре надолу. Ще се появи прозорец за търсене.
Скрит текст:

# 1 786
  • Далечният изток
Най-вдясно горе има лупичка, цъкаш на нея и пишеш кода.

# 1 787
Благодаря ви ,момичета !

# 1 788
  • София
Здравейте и аз с въпрос при Вас,
Админът на групата вижда ли кой участник , прибавя нов такъв в същата?

# 1 789
  • Мадрид / София
Аз доколкото знам само админа/админите може/могат да добавят нов участник в дадена група.

# 1 790
  • София
Аз доколкото знам само админа/админите може/могат да добавят нов участник в дадена група.

В нашите групи от съседни блокове всеки може да добавя нови "играчи" при положение, че са от контактите му в телефона Simple Smile

# 1 791
  • Мадрид / София

В нашите групи от съседни блокове всеки може да добавя нови "играчи" при положение, че са от контактите му в телефона Simple Smile
Това може да стане единствено ако администратора е дал това право. Иначе само той може да прибавя нови членове на групата.

# 1 792
  • Точно където трябва
Ако съм блокирала контакт той вижда ли дали съм на линия или преди колко време съм била?
Аз ги виждам. А те мен?

# 1 793
Ако съм блокирала контакт той вижда ли дали съм на линия или преди колко време съм била?
Аз ги виждам. А те мен?
Когато си блокирала някой, той не вижда дали си на линия.

# 1 794
Как мога да си променя името с което съм се регистрирала във Вайбър?

# 1 795
  • Далечният изток
Трите точки долу. Цъкаш върху снимката си. Под снимката ти изписва името. Цъкаш върху името и ти дава да пишеш.

# 1 796
Аз ги виждам. А те мен?
Когато си блокирала някой, той не вижда дали си на линия.
Понякога, непосредствено след отваряне на контакт, който Ви е блокирал, се визуализира кога за последно е бил на линия, но изчезва веднага. Получава се при айфон, за андроид не знам дали се случва същото.

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 11:18 от Rebel Rebel

# 1 797
  • Точно където трябва
Има ли как да направя във Вайбър АЗ за не виждам кой кога е бил на линия?

# 1 798
Спирате опцията другите да не виждат кога сте били на линия и Вие също няма да виждате.

# 1 799
  • Точно където трябва
Спирате опцията другите да не виждат кога сте били на линия и Вие също няма да виждате.
С Вайбър+ предполагам?

Общи условия

Активация на акаунт