Вайбър

• 359 858
  • 1 823
  •   1
Отговори
# 180
Има и вайбър за компютър, аз имам инсталиран.Тук в България е много разпространено напоследък.Всичките ми познати го ползват, принудиха ме и мен.
Не съм сигурна, че ми харесва.Показва на човека отсреща, че си му видял стикера и ако не пишеш/ отговориш веднага, излиза нелюбезно, все едно го пренебрегваш.Не знам.Малко ме натоварва.И тъй като разговорите са безплатни, всеки който види в абонатите си че ти имаш вайбър дрънчи когато се сети.Стресирам се ...
  Има опция "Премахни видяно". Махаш я и няма да се вижда повече, когато си видяла съобщението.

# 181
Има и вайбър за компютър, аз имам инсталиран.Тук в България е много разпространено напоследък.Всичките ми познати го ползват, принудиха ме и мен.
Не съм сигурна, че ми харесва.Показва на човека отсреща, че си му видял стикера и ако не пишеш/ отговориш веднага, излиза нелюбезно, все едно го пренебрегваш.Не знам.Малко ме натоварва.И тъй като разговорите са безплатни, всеки който види в абонатите си че ти имаш вайбър дрънчи когато се сети.Стресирам се ...
  Има опция "Премахни видяно". Махаш я и няма да се вижда повече, когато си видяла съобщението.
Благодаря. Мисля, че се понаучиха моите познати, ползвам предимно чата,
особено сега когато и мецинджър има опция безплатен разговор и видео чат. Peace

# 182
  • София
Благодаря. Мисля, че се понаучиха моите познати, ползвам предимно чата,
особено сега когато и мецинджър има опция безплатен разговор и видео чат. Peace
При мен изписва Delivered, а дали го е видял, не се знае, за съобщение говоря?!

# 183

Това означава, че е доставено, т..е получено.
 Seen, означава прочетено. Peace

# 184
  • София

Английски за втори клас ... нямаше нужда.
Имах предвид, че нямам опцията Seen... а статуса на вайбър е доста неверен, на някои хора постоянно е online, само на някои изписва преди еди си колко време последно...

# 185

Извинявай, няма да пиша повече. Naughty

# 186
  • here and now

Имах предвид, че нямам опцията Seen... а статуса на вайбър е доста неверен, на някои хора постоянно е online, само на някои изписва преди еди си колко време последно...
В настройките privacy - send "seen" status активна ли ти е?
Относно онлайн статуса, зависи и от инсталираната версия. По прицип ако имаш нет излизаш онлайн . Ако излезеш от вайбър с "exit" показва, че си офлайн и в този случай, ако имаш нет  ще показва, че си офлайн докато получиш съобщение, тогава статуса се променя на онлайн.

# 187
  • София
Ясно, сега и другият ли ще вижда дали съм му прочел съобщението(ако му е активно)?

# 188
  • here and now
Точно така. Ако не искаш да вижда, просто не ги чети.

# 189
Някой има ли идея в коя версия се появи опцията да може да се трият съобщения за двете страни и да остава индикация, че съобщението е изтрито?

# 190
  • here and now
Предпоследната мисля...

# 191
Има ли опция да прочета 2-3 изпратени ми съобщения, без изпратилия ги да види, че съм ги видяла?

# 192
Да. Отиваш в Настройки, Поверителност и премахваш отметката от третата опция: send seen status. Така няма да му се изпише статус Видяно. След  24 часа може пак да си върнеш тази опция.

# 193
Да. Отиваш в Настройки, Поверителност и премахваш отметката от третата опция: send seen status. Така няма да му се изпише статус Видяно. След  24 часа може пак да си върнеш тази опция.
Това означава ли, че след 24 часа като си върна опцията, той все пак ще види статуса "seen"?

# 194
Нямам идея. Пробвай с някоя приятелка. Ако го блокираш, също няма да види seen.

Общи условия

Активация на акаунт