Вайбър

• 359 847
  • 1 823
  •   1
Отговори
# 165
dazel, би ли споделила как забраняваш авт. синхронизации? Praynig

# 166
  • Велико Търново
Ако си екпортнала тел. указател в Гугъл, трябва и от там да махнеш контакта, защото при всяка синхронизация ще ти се появява. Аз съм забранила автоматичните синхронизации.
Не съм инсталирала аз приложението, не зная къде да търся в Гугъл/съжалявам за неграмотността ми в тази насока Embarassed/, влязох в общите настройки на Вайбър и деактивирах прехвърлянето на контактите от Вайбър в тел.указател, но оттам насетне не знам какво да направя...

# 167
  • Пловдив
Влизаш си в Гугъл акаунта, обикновено това е Gmail. След като влезеш, горе в дясно на екрана, до името ти има една решетка, кликваш и се появяват всички синхронизации. Има опция най-долу: ОЩЕ. Кликваш и там, ако не виждаш указателя. При мен поне е така. Намираш контакта и го триеш и от там. Иначе при всяко автоматично синхронизиране, ще ти се възстановява контакта.

# 168
  • Велико Търново
Много ти благодаря bouquet

# 169
А как мога да трия хронологията на разговорите?  Embarassed

# 170
  • София
Не веднъж изпускам обаждане и то вкъщи, със стабилна мрежа,виждам припуснато преди 5-10мин?!

# 171
  • here and now
А как мога да трия хронологията на разговорите?  Embarassed
В настройките на обаждания и съобщения има опция да ги изтриеш всички.
Не веднъж изпускам обаждане и то вкъщи, със стабилна мрежа,виждам припуснато преди 5-10мин?!
Дали е било обаждане или просто "стрела"? А може и до терасата да си излязъл. едва ли ходиш навсякъде с телефона.

# 172
Здравейте имам Вайбър на тела и искам да го инсталирам на  таблет Алкател Pixi 3 7 инча ще сложа карта на оператор да има нет въпросът ми е ще могали да инсталирам вайбъра от моя тел на таблета или той ще трябва да работи с др номер как да ги свържа нейскам др номер

# 173
И още 1 въпрос какво е това скрит чат как се ползва услугата във Вайбъра

# 174
  • here and now
Здравейте имам Вайбър на тела и искам да го инсталирам на  таблет Алкател Pixi 3 7 инча ще сложа карта на оператор да има нет въпросът ми е ще могали да инсталирам вайбъра от моя тел на таблета или той ще трябва да работи с др номер как да ги свържа нейскам др номер
Когато инсталираш вайбър на таблета, ще въведеш твоя си номер и на телефона ще получиш код за активиране. Т.е възможно е.
По въпроса със скрития чат не мога да помогна.

# 175
И аз така искам да въведа моя номер от тела ама от оператора казаха че като пусна нет  те ще дадът карта с номер и ко правя я обяснете че нещо се обърках като го инсталирам ще трябва да въведа номера на картата на таблета не на тела ми аз така го разбирам

# 176
  • here and now
За по-сигурно си го инсталирай преди да ти дадЪт картата с номер. Предполагам  wi-fi има таблета. Не е задължително вайбър да работи с картата която е в устройството.На който номер го регистрираш, на него го ползваш, а другата карта с номера само ще ти дава достъп до интернет. Сега по-ясно ли е?

# 177
Това сигура ли е ,че може предварително да се инсталира през Wi-FI,чакам да ми докарат таблета и не знам какво да правя да го вземам ли да го връщам ли,ако не стане ще съм набутана с пари за таблет ,то после картата за нет от оператор отпада,инсталацията от първи опит ли става ,четох че по някога не се получава ,поради каква причина,не знам какво да правя

# 178
Това сигура ли е ,че може предварително да се инсталира през Wi-FI,чакам да ми докарат таблета и не знам какво да правя да го вземам ли да го връщам ли,ако не стане ще съм набутана с пари за таблет ,то после картата за нет от оператор отпада,инсталацията от първи опит ли става ,четох че по някога не се получава ,поради каква причина,не знам какво да правя

Да сигурно е. Щом можеш да си инсталираш вайбър на компютър, можеш и на таблет. Номера ти е просто юзърнейм. Това с получава се не се получава инсталацията  е нероден петко- няма как да знаем преди да си опитала.

# 179
  • Пловдив
Аз съм инсталирала моя вайбър на таблета на детето. Таблетът има мобилен интернет, активиран още при закупуването му. Но го деактивирах, защото хронологията беше и на телефона ми и на таблета. Сега с акаунта на детето пак има нейния вайбър и на таблета и на нейния телефон. Мисля че картата за мобилен интернет няма отношение към инсталацията.

Общи условия

Активация на акаунт