Вайбър

• 359 838
  • 1 823
  •   1
Отговори
# 150
  • софия
Сега прочетох че е нов вид измама и те препраща към импулсен телефон със смс=и за 6лв, не  го пускайте.

# 151
От няколко дни получавам кодове за вайбър без да съм искала нов, защото моя вайбър си работи идеално, на някого случвало ли се е подобно нещо?

# 152
Може някой да се опитва да направи нов акаунт на друго устройство...

# 153
Здравейте, ако блокирам някого, той ще разбере ли и мога ли да го отблокирам после?

# 154
Няма...и може  Grinning

# 155
  • София
Защо на някои контакти вече не виждам снимките на профила?

# 156
Здравейте ! Искам да попитам как се пише в публичните чатове на вайбър?

# 157
Здравейте, ако блокирам някого, той ще разбере ли и мога ли да го отблокирам после?

Блокираш, не знам какво вижда, но би трябвало да разбира, защото най-малкото вече не може да ти пише. Можеш да го отблокираш после когато решиш.

# 158
Не се разбира. Може да ти пише, съобщенията се изпращат, просто не ги получаваш.

# 159
Не се разбира. Може да ти пише, съобщенията се изпращат, просто не ги получаваш.

Ами блокирах един и ми писа някъде, където не беше блокиран, че съм го блокнала/ че го блокнах и от там/.

# 160
  • София
Adelinda
според мен е блъфирал - нищо не се вижда , нито ти излиза съобщение, че си блокиран, просто се пише, но този, на който пишеш не го вижда.  newsm78
Може да е чакал да излезе като прочетено и като не е, да се е усъмнил, че си го блокирала и да е блъфирал.
Другия начин да разбере, че е блокиран е, че не излиза кога е бил последно онлайн абоната!

# 161
https://support.viber.com/customer/portal/articles/1407764-manag … g-your-block-list
Има начин да се досети, например ако се опита да те добави в група.

# 162
  • here and now
Ако по принцип се вижда дали си онлайн, когато блокираш някой то той няма да вижда дали си на линия и може по това да се досети. Скоро бях блокирана, но не помня като писах, дали изписваше, че съобщението е доставено. Чакам тези дни пак да ме блокират, та ще мога да споделя повече от личен опит Wink

# 163
  • Велико Търново
Аз не знам как се премахва контакт Thinking Трия определен номер от телефонния си указател, съответно - и във вайбър, и при следващ рестарт на телефона, абонатът пак се появява Confused

# 164
  • Пловдив
Ако си екпортнала тел. указател в Гугъл, трябва и от там да махнеш контакта, защото при всяка синхронизация ще ти се появява. Аз съм забранила автоматичните синхронизации.

Общи условия

Активация на акаунт