Вайбър

• 353 985
  • 1 823
  •   1
Отговори
# 135
Ако не си заложила по подразбиране вайбър да се стартира заедно със системата-не би трябвало да те показва онлайн. Но не трябва да си онлайн к на телефона.
Добре, ако заложа вайбър да не се стартира заедно със системата, това значи ли, че ако имам някакви получени съобщения, няма да получа известие за тях, докато не вляза във вайбър да ги видя?  newsm78

Да естествено.

# 136
Ако не си заложила по подразбиране вайбър да се стартира заедно със системата-не би трябвало да те показва онлайн. Но не трябва да си онлайн к на телефона.
Добре, ако заложа вайбър да не се стартира заедно със системата, това значи ли, че ако имам някакви получени съобщения, няма да получа известие за тях, докато не вляза във вайбър да ги видя?  newsm78

Да естествено.
Благодаря!  bouquet

# 137
  • София
Аз като му дам Изход, някой ако ме потърси се активира?!

# 138
Да, и при мен се активира /на телефона/.

# 139
Нормално, на телефона Изход не спира приложението.

# 140
  • София
През настройките ли се изключва - статус на приложенията?

# 141
През настройките ли се изключва - статус на приложенията?

На български ми е трудно да ти кажа, всичката ми техника е на английски, вероятно да.
Ако натиснеш десния бутон на началния екран, който ти показва скорошните приложения и го затвориш от там, ще убие приложението.

# 142
И така не става. Само спирането на нета спира и Вайбър при мен.

# 143
И така не става. Само спирането на нета спира и Вайбър при мен.
За смартфон ли питаш или компютър?

# 144
Смартфон.

# 145
Настройки -> Приложения, намираш Viber и го избираш, "Принудително спиране". Така ще го спреш, но със следващото пускане на телфона ще се стартира пак.

# 146
Така го изключих, че сега не работи, дори след като рестартирах телефона, хахаха.

# 147
Така го изключих, че сега не работи, дори след като рестартирах телефона, хахаха.
Тоест ръчно като стартираш от иконата му, пак ли не тръгва?!

# 148
Да, но се оправи след час, може да е било бъг.

# 149
  • софия
Ползвам Вайбър и на лаптопа , сега ми се отвори  някаква страница на вайбър и ме кара да инсталирам VIBER LOCKER = и ми пише че има риск от хакване на акаунта. Дадох инстал и сега получих смс от номер 191906 (на български , а досега всички са ми били на английски от вайбър и от чужд номер) в който пише "Ако сте използвали услугата на RGKgroup, моля отговорете с Да на този смс. На някой случвало ли му се е ?

Общи условия

Активация на акаунт