Вайбър

• 359 958
  • 1 823
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте,искам да попитам дали ви се е случвало.Отварям съобщения на мой приятел във вайбър защото пише GIF message и екрана се разпадна.При всеки опит да отворя прозореца със съобщение на този абонат връзката се разпада.Дали означава че ме е блокирал.Не мога да видя това GIF съобщение  или по този начин е направил блокирането и не мога да му изпратя никакво съобщение.

# 211
  • от Луната
Може ли във Вайбър на таблет да се ползват 2 акаунта, както е при скайпа например?

# 212
  • here and now
Не, не може.

# 213
  • от Луната
Явно не може и 2 вайбъра да има на един таблет  #Cussing out

# 214
Може ли във Вайбър на таблет да се ползват 2 акаунта, както е при скайпа например?
Може. Трябва да инсталираш едно приложение.
Инсталираш на телефона приложението Parallel Space https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lbe.parallel.intl
След това добавяш Viber(или дрго приложение) от големия плюс( + ) и го отваряш от новопоявилата се икона. Като задържиш пръста върху иконата имаш възможност да създадеш пряк път на екрана за по-лесно отваряне.
Работят и известяванията!
Веднъж ще отвориш Viber по нормалния начин, а втория Viber ще отвориш през Parallel Space. Така ще раборят два Viber-а едновременно с два различни акаунта.

# 215
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, нямах възможност да изчета цялата тема и незнам дали сте го обсъждали, но искам да ви попитам какво правите, ако имате малко по-стар телефон и вече за него не се предлагат новите и актуални версии на Вайбър? Има ли начин въпреки всичко да се ползва?
Същото нещо ще се получи и с What's up след 31-ви

# 216
  • here and now
Не виждам проблем да си сложиш стара версия. Аз лично съм слагала и ползвала по-стари версии, защото по едно време имаше много бъгави.

# 217
  • по морето
Може разбира се, но на таблет с уин - създават се два, три и т.н. акаунта уин, ползваме в къщи , сина си има негов, аз си имам, съпругата има нейн, и проблеми никакви няма, на таблет с андроид нещата са различни.

# 218
  • Пловдив
Не виждам проблем да си сложиш стара версия. Аз лично съм слагала и ползвала по-стари версии, защото по едно време имаше много бъгави.

Незнам точно ти как си го правила, но при опит да сложиш по-стара дава, че не се поддържа и до там

# 219
  • от Луната
Може. Трябва да инсталираш едно приложение.
Инсталираш на телефона приложението Parallel Space https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lbe.parallel.intl
След това добавяш Viber(или дрго приложение) от големия плюс( + ) и го отваряш от новопоявилата се икона. Като задържиш пръста върху иконата имаш възможност да създадеш пряк път на екрана за по-лесно отваряне.
Работят и известяванията!
Веднъж ще отвориш Viber по нормалния начин, а втория Viber ще отвориш през Parallel Space. Така ще раборят два Viber-а едновременно с два различни акаунта.
Много благодаря  bouquet

# 220
здравейте,прецаках си телефона, който имаше вайбър.Купих нов,.Въпросът ми е ако инсталирам вайбър на новия апарат,ще бъде ли съхранена ялата хронология-съобщения и обаждания ?

# 221
Би трябвало хронологията да си стои. Тя не зависи от телефона.

# 222
здравейте,прецаках си телефона, който имаше вайбър.Купих нов,.Въпросът ми е ако инсталирам вайбър на новия апарат,ще бъде ли съхранена ялата хронология-съобщения и обаждания ?
Не.

# 223
  • София
Вече няколко пъти забелязвам, че когато някой ми пише, не винаги ми изкача съобщението на екрана. Понякога трябва да си отворя Вайбъра, за да видя, че някой ми е писал. Така си виждам съобщенията с дни закъснение. При някой друг случва ли се?

# 224
Да. Бъг е. Може да рестартираш телефона и/или да преинсталираш приложението.

Общи условия

Активация на акаунт