Вайбър

• 360 015
  • 1 823
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте!
Днес за 3 път ми се случва да влезна в приложението и да ми иска номер и код за достъп, сякаш го инсталирам Shocked В момента, в който получа съобщения и се опитам да ги прочета, ми иска номер и код за достъп, след въвеждането на които вече нямам хронология
Shocked

# 241
  • Пловдив
Пробвай да го преинсталираш, може да се оправи

# 242
Благодаря, още същия ден изтрих и свалих отново приложението. Засега работи нормално.

# 243
  • София
Вайбър ми задръства телефона с някакви картинки, по над 100, моля помогнете да се отърва от това досадно нещо, ако е възможно, разбира се.

Благодаря !

# 244
  • София
Вайбър ми задръства телефона с някакви картинки, по над 100, моля помогнете да се отърва от това досадно нещо, ако е възможно, разбира се.

Благодаря !
Вижте дали не сте влезнали случайно в някакъв публичен чат.

# 245
  • София

Благодаря !
Вижте дали не сте влезнали случайно в някакъв публичен чат.

Ами не знам, къде да гледам за това?
А и задръстването със снимките става без да ползвам Вайбър.

# 246
  • София
Кликвате отбелязаният бутон - http://scr.hu/0ws9/2vpzi
Ако сте влязла в публичен чат там ще ви бъда отбелязан.

# 247
  • София
Като натисна посочения бутон и ми излизат доста икони на публични чатове, в които не помня да съм влизал.

Има ли опция или някаква отметка или др.п. , което трябва да се направи, за да не ми трупа снимки ?

# 248
  • софия
Дали не ти прави албум с профилните снимки на абонатите във Вайбър- (моя телефон единият правеше така)?Не знам как се маха обаче тази опция.

# 249
  • София
Дали не ти прави албум с профилните снимки на абонатите във Вайбър- (моя телефон единият правеше така)?Не знам как се маха обаче тази опция.

Не са профилни снимки, нещо като емотикони са и ги трупа дори без да отварям Вайбър .

# 250
Здравейте, Активирах настройката във вайбър за показване на статус, която мога да оправя след 24 часа. Ако деисталирам вайбър на телефона и го инсталирам пак ще се оправи ли без да е необходимо да се чака 24 часа, но ми се иска да си запазя хглнллогията.

# 251
Инсталирала съм си Вайбър и на компютъра, но там не ми показва същите иконки, които и на телефона, друг имал ли е такъв проблем?

# 252
  • Бургас
Здравейте!
Имам въпрос :Дъщеря ни ползва "Вайбър" вкъщи, имаме си безжичен рутер и уж не е проблем, но в последните няколко месеца плащаме доста големи сметки.
Няма безплатен Интернет на телефона, мобилните данни са винаги изключени.
Има 200 безплатни минути на месец към всички оператори, но от Оператора всеки месец заявяват, че говори доста.
Дали е възможно чрез Вайбър да трупа сметка, защото при оглед на телефона разговорите са от там.
Но как е възможно това при наличие на силен Wi-fi?

# 253
Поискайте си разпечатка на сметката от оператора и така ще разберете дали сумата идва от разговори или от използване на мобилни данни.

# 254
Дали е възможно чрез Вайбър да трупа сметка, защото при оглед на телефона разговорите са от там.
Невъзможно е.

Общи условия

Активация на акаунт