Вайбър

• 360 105
  • 1 823
  •   2
Отговори
# 270
  • Бургас
Не ме дразни, напротив, върши ми страхотна работа. Общувам с много ограничен кръг хора по вайбъра, няма кой да ми досажда,бързо разкарвам подобни.

# 271
Има опция за блокиране, от която можете да се възползвате  Peace

Благодаря за помощта. Правила съм го и те започват пък да ми се обаждат и да ме питат защо не отговарям. Някои мои познати направо прекъснах връзка с тях заради тяхното досаждане.

# 272
Нямам Вайбър,въпреки,че мъжа ми има.С него и роднини в чужбина използвам WhatsApp.

# 273
Дали е възможно чрез Вайбър да трупа сметка, защото при оглед на телефона разговорите са от там.
Невъзможно е.

Напротив!Напълно е възможно.От Мтел обясниха на майка ми,която използва вайбър,за да говори с мен в чужбина,че когато загуби връзка,дали от мобилен ,дали от wi fi,телефона преминава на нормален разговор и така трупа сметки

# 274
Дали е възможно чрез Вайбър да трупа сметка, защото при оглед на телефона разговорите са от там.
Невъзможно е.

Напротив!Напълно е възможно.От Мтел обясниха на майка ми,която използва вайбър,за да говори с мен в чужбина,че когато загуби връзка,дали от мобилен ,дали от wi fi,телефона преминава на нормален разговор и така трупа сметки
Това не го вярвам. Без да прекъсва разговора по вайбър от интернет минава на сим разговор, така ли?

# 275
Невъзможно е.

Моите извинения към тези от Мтел- ама това са пълни глупости. Редовно говорим по вайбър с чужбина и когато се изгуби връзка, разговора се прекъсва. Изписва, че връзката е лоша и не подновява разговора докато не се появи хубав сигнал.

# 276
Аз адвокат няма да ставам на никой.Казвам това,което ми обясниха.Аз живея извън БГ,майка ми има вайбърна телефона си,за да се чуваме и не  е като да не говорим. Разпечатката показа разговори с чужбина,при положение,че тя ползва вайбър за тази цел.Това е,което знам

# 277
Аз адвокат няма да ставам на никой.Казвам това,което ми обясниха.Аз живея извън БГ,майка ми има вайбърна телефона си,за да се чуваме и не  е като да не говорим. Разпечатката показа разговори с чужбина,при положение,че тя ползва вайбър за тази цел.Това е,което знам
Възможно е тя да набира вашия номер, вместо лилавата иконка, зелена слушалка...стават грешки.
Вайбър за сега е безплатен. Peace

# 278
поразрових се малко "Viber станаха калл терминатори от няколко години. За да бъдеш калл терминатор трябва да убедиш телефонни доставчици да те ползват за такъв. Как става убеждаването? Ми лесно. Обаждане/текст по Вайбър автоматично "пада" на регулярно телефонно обаждане/текст ако Вайбър "предположи че wifi/data връзката е ненадеждна". Без дори да си наясно че обаждането ти е станало платено ти си приказвай колкото щеш, хем твоят мобилен оператор печели, хем Вайбър понеже си минал през техния калл терминейшън сървиз. Това е стимул за компаниите да ползват калл терминацията на Вайбър както и да преинсталират Вайбър на телефоните които ви продават/подаряват"

не,няма как. Майка ми може да работи с техника а и преди всичко беше инструктирана Laughing

# 279
Имам Вайбър,имам Скайп,много ги мразя.
Все съм на косъм да махна вайбъра,но напоследък по-често го ползвам и ще оцелее.
Дразни ме с всичко,ех,преди 10-12г. помните ли какво беше,красота!Пишехме си смс-и,това беше най-близкото до Вайбър Simple Smile

# 280
Имам Вайбър,имам Скайп,много ги мразя.
Все съм на косъм да махна вайбъра,но напоследък по-често го ползвам и ще оцелее.
Дразни ме с всичко,ех,преди 10-12г. помните ли какво беше,красота!Пишехме си смс-и,това беше най-близкото до Вайбър Simple Smile
Тогава бяха на мода Нокиите със Symbian операционна система. Всички игри/приложения бяха Java базирани. Нямаше Viber, но имаше Skype за телефон, но само чата работеше и малко хора знаеха, че има такова нещо. Един приятел така лъжеще гаджето си, че е в тях си, а той не беше...
Android приложенията също са Java. Simple Smile Много неща са като преди 10-12г., но с малко ъпгрейд.

# 281
Ами аз специално преди десетина години бях със SAMSUNG D600,нямах скайп,нямах нищо,пишех смс-и,и честно казано тези времена ми липсват :/
Между другото наскоро си купих същия SAMSUNG,имам голяма носталгия по онези времена,ще си го ползвам Simple Smile

# 282
  • София
Ами аз специално преди десетина години бях със SAMSUNG D600
Моят беше D500. Още си страдам по него  Laughing

# 283
Имам вайбър на телефона си.
Но подозирам, че вайбъра ми е качен и на друго устройство.
На два мобилни телефона възможно ли е да е качен, на таблет, и как да разбера.

# 284
Имам вайбър на телефона си.
Но подозирам, че вайбъра ми е качен и на друго устройство.
На два мобилни телефона възможно ли е да е качен, на таблет, и как да разбера.
Може да е качен и на друго устройство.

Общи условия

Активация на акаунт