Вайбър

• 360 086
  • 1 823
  •   1
Отговори
# 285
   Глупости. Колко пъти ми е прекъсвал разговорът с мой близък, който живее в чужбина, или тука в България като говоря с някога, поради прекъсване на интернет връзката, и въобще не съм била таксувана или пък отсрещния човек, който ми се е обадил по вайбъра. Прекъсва разговора и нищо не се случва.

# 286
Имам Вайбър,имам Скайп,много ги мразя.
Все съм на косъм да махна вайбъра,но напоследък по-често го ползвам и ще оцелее.
Дразни ме с всичко,ех,преди 10-12г. помните ли какво беше,красота!Пишехме си смс-и,това беше най-близкото до Вайбър Simple Smile

Същото и при мене. Но няма начин как да се свържа с хората безплатно, затова използвам тези две социални платформи.

Липсват ми старите времена, когато бяхме само със стационарни телефони и си говорихме по тях. Като че ли тогава беше по-спокойно и хубаво без тези нови джаджи. Чакаше с нетърпение кога ще ти се обади по стационарния телефон някой.

# 287
Имам вайбър на телефона си.
Но подозирам, че вайбъра ми е качен и на друго устройство.
На два мобилни телефона възможно ли е да е качен, на таблет, и как да разбера.
Не знам как да разбереш, но знам как да прекратиш получаването на съобщенията ти на другото устройство. Аз имах същия проблем преди време. Деактивирай вайбър от телефона си и след няколко минути го активирай отново. С деактивацията на основното устройство, се деактивират и другите. За да бъде активиран на друго устройство, натрапникът трябва да иима достъп до телефона ти, защото на него се изпраща активиращият код.

# 288
  • София
В Настройки-Работен плот и таблети пише с колко устройства е свързан този профил.

# 289
Пише Синхронизирайте вайбър за работен плот и таблети.
Това какво значи.

Деактивирах вайбър и вайбър на паралели спейс, и пак ги качих, това достатъчно ли е.
И сега на вайбер паралел спайс е активен, но основния не мога да го активирам, изпраща код, и като го въведа дава невалиден код.

Дайте човек, който разбира от тия неща, срещу заплащане, моля ви.

Последна редакция: пн, 05 юни 2017, 10:35 от silvanchence

# 290
Вайбър се синхронизира като чрез камерата щракнете QR кода,който ще ви излезе.Камерата се включва автоматично,когато искате да синхронизирате.

# 291
Може ли да се възстанови изтрит разговор или съобщение по някакъв начин?

# 292
Не. Peace

# 293
Не. Peace
Опасявах се, че ще е така, но имах малка надежда все пак...  Simple Smile Благодаря!  bouquet

# 294
Има ли опция в настройките да не се вижда кога съм била на линия последно, но аз да виждам за другите?

# 295
В Настройки-Работен плот и таблети пише с колко устройства е свързан този профил.
При мен препраща към Q&A. Това значи ли, че няма свързани устройства?

# 296
  • Пловдив
След някоя поредна актуализация, вече ми изписва кога последно даден потребител е бил видян.  Shocked Това ми е много неудобно, защото не се опиентирам онлайн ли е, или не както си беше преди.

# 297
След някоя поредна актуализация, вече ми изписва кога последно даден потребител е бил видян.  Shocked Това ми е много неудобно, защото не се опиентирам онлайн ли е, или не както си беше преди.

Същото и при мене се изписва във вайбъра. И аз се обърквам кога въпросният човек е бил последно онлайн.

# 298
  • София
При мен препраща към Q&A. Това значи ли, че няма свързани устройства?

Да не те излъжа, но мисля, че щом нищо не излиза, значи няма свързани устройства.

# 299
  • София
Има ли опция да се спрат съобщенията за колкото време искам? Без да спирам интернета?

Общи условия

Активация на акаунт