Вайбър

• 353 924
  • 1 823
  •   1
Отговори
# 1 695
Като постои 2 дни така едва ли е от нета. А това е да показва местоположението ти като пишеш.

# 1 696
  • Точно където трябва
Как точно показва местоположение? Ако при мен е включено показва на с който си пиша къде съм?

# 1 697
Нещо такова, да. Не съм го пробвала никога.

# 1 698
  • София
Има ли как без мое съгласие да се възстановят изтрити чатове?
С мъжа ми сме в раздяла и в страхотни конфликти и играе много долно. Сега ми каза, че ще ми възрастови чатове за изминал период. Възможно ли е? Имам и чатове с адвокат и не желая по никакъв начин да стигат до него.

# 1 699
  • Точно където трябва
Ако на даден контакт не виждам кога е прочел съобщението/не полилавява чек-а/той вижда ли моя? Т. е. моя става ли лилав за него? А от къде да изключа това, да не се вижда кога съм прочела и кога, преди колко време съм била на линия?

# 1 700
  • Козлодуй
Просто не го отварям съобщението, а го чета от бързите на телефона и тогава преценявам дали да го отворя - едва след като си го отворила ще даде 2 пъти чек Simple Smile

# 1 701
  • Далечният изток
Има ли как без мое съгласие да се възстановят изтрити чатове?
С мъжа ми сме в раздяла и в страхотни конфликти и играе много долно. Сега ми каза, че ще ми възрастови чатове за изминал период. Възможно ли е? Имам и чатове с адвокат и не желая по никакъв начин да стигат до него.
Какво значи без твое съгласие? Твоят телефон си е в теб. Няма работа у него, нито да ти чете чатове, нито да ти ги възстановява.
Иначе не знам дали може, но дори и да може, ще го направи, ако ти му дадеш телефона си. Щом не си съгласна, може или не може, не му го даваш.
Според мен те манипулира, за да си признаеш нещо.

# 1 702
  • София
Дадох му телефона, защото към момента нямам какво да крия. Уж бях до него през цялото време, но не съм го гледала в ръцете.
Надявам се да е манипулация от негова страна и да приключи цивилизовано този брак.

# 1 703
Ако на даден контакт не виждам кога е прочел съобщението/не полилавява чек-а/той вижда ли моя? Т. е. моя става ли лилав за него? А от къде да изключа това, да не се вижда кога съм прочела и кога, преди колко време съм била на линия?
Не, като му е изключена индикацията нито вие, нито той вижда кога е прочетено

# 1 704
Имам питане: ако си администратор във вайбър група има ли опция да добавяш хора само ти?

# 1 705
Така и не можах да намеря в настройки как да се откажа от абонамента си във viber плюс. Моля, ако някой го е правил скоро, да сподели 🙂

# 1 706
Така и не можах да намеря в настройки как да се откажа от абонамента си във viber плюс. Моля, ако някой го е правил скоро, да сподели 🙂
За iPhone аз го направих като отидох в AppStore => Account => Subscriptions.  Избира се приложението и там има Cancel Subscription.

За Android отново Play Store => Account => Payments and Subscriptions => Subscriptions и т.н.

Account се отваря, като се избере профилната снимка горе вляво на всяко от приложенията - AppStore и Play Store.

# 1 707
За iPhone аз го направих като отидох в AppStore => Account => Subscriptions.  Избира се приложението и там има Cancel Subscription.

За Android отново Play Store => Account => Payments and Subscriptions => Subscriptions и т.н.

Account се отваря, като се избере профилната снимка горе вляво на всяко от приложенията - AppStore и Play Store.

Нямам отказ, а днес пак ми взеха 4 лв

# 1 708
Скрит текст:

Нямам отказ, а днес пак ми взеха 4 лв
При мен нещата се получиха от раз. След отказа ми стоеше съобщение, че услугата ще е активна до 8 септември. Сега вече пише, че е изтекла тогава. Повече пари не са ми теглили.
Скрит текст:

# 1 709

Това ми е в настройки

Общи условия

Активация на акаунт