Секцио, или нормално раждане да изберем?

• 18 750
  • 348
  •   1
Отговори
# 255
На мен ми казаха, че се мери налягането на очното дъно. Диоптерът няма значение.

Ами това се опитвах да обясня, но без да влизам в подробности, че не е по темата ... има хора с 4-5 диоптър с нормално налягане и здрава ретина има и такива, които при същите диоптри са с нарушена ретина.
Те си ти правят специални изследвания, когато имаш проблем с очите, за да видят как е положението
 Simple Smile

# 256
  • гр.Пловдив
Много ми е интересно като се коментира усилено "всяка жена има право на избор как да роди" и а дже ба,ако няма грам предпоставки за секцио и всичко й е ок и по учебник,но иска секцио,понеже умира от шубе,но няма една стотинка в джоба за избори на екипи и т.н...какво правим с избора? Mr. Green

# 257
Много ми е интересно като се коментира усилено "всяка жена има право на избор как да роди" и а дже ба,ако няма грам предпоставки за секцио и всичко й е ок и по учебник,но иска секцио,понеже умира от шубе,но няма една стотинка в джоба за избори на екипи и т.н...какво правим с избора? Mr. Green

Като съм решила, че това е моят избор, съм планирала и как ще го постигна! Тъй нареченото " шубе" не е по-малко при секциото. И защо реши, че точно заради него се избира този вид раждане?

# 258
Именно когато няма предпоставки жената трябва има избор.
Когато нещо налага даден вид раждане, за никакъв избор не можем да говорим.

И да, аз съм човекът, който има право да реши какво да прави с тялото си, защото последиците от това решение ще ги понеса аз, а не докторът, акушерката или някой си друг. Те да си решават за тях, аз за мен  Peace

П.П. Не съм родила секцио по желание.

# 259
Не виждам нищо смешно в това да нямаш 1 стотинка...
Не виждам и причини човек без 1 стотинка да ражда въобще, щом нямаш 1 стотинка за раждане, какво остава за гледане на това дете, но това е отделна тема. (Освен ако разбира се причината е, че не иска да дава пари, тогава вече е трета тема)
Има разни начини гинеколожката ти все пак да каже, че ти е необходимо секцио. Тогава ще дадеш пари само на нея и ще родиш пак така.

# 260
Да, много хора тръгват да раждат без заделени и 100 лева даже.

# 261
Тук идва въпросът: Токофобията влиза ли в списъкът с предпоставки за секцио?  newsm78 Имате Google, не ме питайте какво е.  Blush

# 262
Тук идва въпросът: Токофобията влиза ли в списъкът с предпоставки за секцио?  newsm78 Имате Google, не ме питайте какво е.  Blush

Като човек, страдащ от това, мога да кажа, че и секциото е в списъка  Mr. Green
Не знам как е на теория, но според мен страхът си е страх - от нормално, от секцио, все е раждане...

# 263
То не е ли страх като цяло от бременност и раждане, не само от нормално? Смисъл според мен това е предпоставка за аборт, не за секцио...  Rolling Eyes   bouquet

# 264
Goldengirl, страхът от аборт и той към другите  Mr. Green

# 265
Олелеее, ми то мътна и кървава, тогава...  ooooh!

# 266
Никакво сваляне на гащите в такъв случай.

# 267
Никакво сваляне на гащите в такъв случай.

hahaha hahaha Joy Joy

# 268
 Joy
Или с по 2 презерватива + хапчета + спирала + прекъснат полов акт  Naughty

# 269
Joy
Или с по 2 презерватива + хапчета + спирала + прекъснат полов акт  Naughty
Горкия мъж...  ooooh!  Mr. Green  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт