"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 65

• 31 075
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
и Чико идва скоро  hahaha hahaha само на снимка обаче  hahaha hahaha

newsm78 newsm78 newsm78

Нито това разбрах, нито брадатковци видях   Crossing Arms Crossing Arms  Joy Joy Joy Joy

Ще отключат останалите клипчета след като търъгне рекламата  Peace  Mr. Green Mr. Green ще можеш да си гледаш лепкавия денонощно  hahaha hahaha hahaha

Party Party Crazy Crazy Crazy

Обаче Серенай не ми хареса на това видео.  Sad   Mr. Green   Дали не е снимано преди припадъка?  newsm78

# 406

newsm78 newsm78 newsm78

Нито това разбрах, нито брадатковци видях   Crossing Arms Crossing Arms  Joy Joy Joy Joy

Ще отключат останалите клипчета след като търъгне рекламата  Peace  Mr. Green Mr. Green ще можеш да си гледаш лепкавия денонощно  hahaha hahaha hahaha

Има ли дата когато ще излезне рекламата, Ани?  Hug Hug Hug
Наде Hug Hug Hug-ич не разбирам турски-но според това което виждам след 1 ден 16 часа 29 минути и 49 секунди Mr. Green Laughing Hug Hug Hug

ААА, Мими много се радвам, беееее толкова я чакам туй реклама с моята принцеса  newsm44 newsm68 newsm44

# 407

newsm78 newsm78 newsm78

Party Party Crazy Crazy Crazy

Обаче Серенай не ми хареса на това видео.  Sad   Mr. Green   Дали не е снимано преди припадъка?  newsm78

Ивче, и аз така мисля  newsm78  Hug Hug

Човек не знам ама Серенай мисля, че прави нещо което е незаконно, само си предполагам, по очите, кожата и в последно време здравословното и състояние  ooooh! ooooh! ooooh! Whistling Whistling Whistling Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 408

Човек не знам ама Серенай мисля, че прави нещо което е незаконно, само си предполагам, по очите, кожата и в последно време здравословното и състояние  ooooh! ooooh! ooooh! Whistling Whistling Whistling Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Кво незаконно, бе Наде?  Laughing
Скапана е от работа  Sad и недостиг на сън.  Mr. Green Mr. Green

# 409

Човек не знам ама Серенай мисля, че прави нещо което е незаконно, само си предполагам, по очите, кожата и в последно време здравословното и състояние  ooooh! ooooh! ooooh! Whistling Whistling Whistling Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ивче, не знам просто си предположих  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 410
  • близо до брега на морето

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy JoyНаде,на живо как е-не е ли по добре Thinking

# 411

Човек не знам ама Серенай мисля, че прави нещо което е незаконно, само си предполагам, по очите, кожата и в последно време здравословното и състояние  ooooh! ooooh! ooooh! Whistling Whistling Whistling Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Кво незаконно, бе НадеLaughing
Скапана е от работа  Sad и недостиг на сън.  Mr. Green Mr. Green

Joy Joy JoyНаде,на живо как е-не е ли по добре Thinking

Мими,  Hug Hug Hug

Не знам момичета, просто предположих, но и на живо, не беше чак толкова зле, но си личеше някаква умора ли не знам какво, но в последно време нещо поне на външен вид ми прави впечатление, че не е мнг добре, и не мисля, че е от недостик на сън поне предполагам само  Peace Peace Peace

Защото ако говорим за недостик на сън и Чаатай работи, а той беше просто свеж като краставичка  hahaha hahaha hahaha

Не знам просто си го помислих, не само сега по принцип някаква интуиция ме кара да го мисля това, но не знам защо Sad Sad Sad Hug Hug Hug

# 412
Здравейте  Hug Hug Hug

# 413

Ники,  Hug Hug Hug

Това новичко ли е? Защото не съм го виждала   bouquet  bouquet  bouquet

# 414
  • близо до брега на морето
 Hug Hug Hug Hug Hug  Ники Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 415
Наде Hug Hug Hug Мимче  Hug Hug Hug
Не е ново,даже са резнали някякъв мен до нея,но ми харесва как изглежда  Grinning
Относно снимките  от болницата-може да са били при болен,но наистина Серенай изглежда кофти-то е нормално при проблем с близък човек,ама лицето й се е свило направо  Thinking може би е от хората ,които тежко съпреживяват болката на другите  Stop Stop Stop
Но и двамата са доста угрижени с Ча-дано за каквото и да се отнася,вече да е приключило добре  Peace

# 416
Наде Hug Hug Hug Мимче  Hug Hug Hug
Не е ново,даже са резнали някякъв мен до нея,но ми харесва как изглежда  Grinning
Относно снимките  от болницата-може да са били при болен,но наистина Серенай изглежда кофти-то е нормално при проблем с близък човек,ама лицето й се е свило направо  Thinking може би е от хората ,които тежко съпреживяват болката на другите  Stop Stop Stop
Но и двамата са доста угрижени с Ча-дано за каквото и да се отнася,вече да е приключило добре  Peace

Ники,  Hug Hug Hug

Дано да е това наистина  Hug Hug Hug

# 417
Неденце,много ме впечатли твоята фраза,че е сигурно,чеСеренай и Чачи наистина са заедно  Thinking Thinking Thinking  моля те да се обосновеш,нещо конкретно видя,или чу  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Разкажи нещо от сета,моля те  Praynig Praynig Praynig

# 418
Неденце,много ме впечатли твоята фраза,че е сигурно,чеСеренай и Чачи наистина са заедно  Thinking Thinking Thinking  моля те да се обосновеш,нещо конкретно видя,или чу  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Разкажи нещо от сета,моля те  Praynig Praynig Praynig

Ами, Ники  Hug Hug Hug

Просто преди да излезнат отвънка тия двамката си говореха ама имам превид си бяха много близки и Чаатай я цунка по бузката  Crazy Crazy Crazy

И след като се запознах с тях Серенай влезна преди Чаатай, и той след като и той влезна веднага не е минал 6 крачки и почна "къде е Серенай" там да пищи ( да говори малко по високо ) все едно някой ще му я вземе  Joy Joy Joy

# 419
Неденце,много ме впечатли твоята фраза,че е сигурно,чеСеренай и Чачи наистина са заедно  Thinking Thinking Thinking  моля те да се обосновеш,нещо конкретно видя,или чу  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Разкажи нещо от сета,моля те  Praynig Praynig Praynig

Ами, Ники  Hug Hug Hug

Просто преди да излезнат отвънка тия двамката си говореха ама имам превид си бяха много близки и Чаатай я цунка по бузката  Crazy Crazy Crazy

И след като се запознах с тях Серенай влезна преди Чаатай, и той след като и той влезна веднага не е минал 6 крачки и почна "къде е Серенай" там да пищи ( да говори малко по високо ) все едно някой ще му я вземе  Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Наде,давай,искаме още за тях  

Общи условия

Активация на акаунт