"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 65

• 31 112
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
Неденце,много ме впечатли твоята фраза,че е сигурно,чеСеренай и Чачи наистина са заедно  Thinking Thinking Thinking  моля те да се обосновеш,нещо конкретно видя,или чу  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Разкажи нещо от сета,моля те  Praynig Praynig Praynig

Ами, Ники  Hug Hug Hug

Просто преди да излезнат отвънка тия двамката си говореха ама имам превид си бяха много близки и Чаатай я цунка по бузката  Crazy Crazy Crazy

И след като се запознах с тях Серенай влезна преди Чаатай, и той след като и той влезна веднага не е минал 6 крачки и почна "къде е Серенай" там да пищи ( да говори малко по високо ) все едно някой ще му я вземе  Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Наде,давай,искаме още за тях  

Ами само това видях имам превид тия гадняри влезнаха в къщата на Серез и тогава аз си тръгнах, просто то не може да са само приятели нереално ми е да се целуват там по бузите ала бала да си говорят толкова мило, и тоя да си я търси все едно му е безценното, обаче само едно много да кажа Чаатай много обича Серенай в момента... прекалено много поне така мисля аз  Peace Peace Peace Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

# 421
  • близо до брега на морето
Наде-ти си каото моя син-хич не си по разказите май-добре как пътува,с кого отиде до тоя сет,друго какво видя-града хареса ли ти-поне има за какво да разказваш бре Mr. Greenаз ако стигна,не моите да вземете думата аааааааааааааа Joy Joy Joy Joy Joy

# 422
Наде-ти си каото моя син-хич не си по разказите май-добре как пътува,с кого отиде до тоя сет,друго какво видя-града хареса ли ти-поне има за какво да разказваш бре Mr. Greenаз ако стигна,не моите да вземете думата аааааааааааааа Joy Joy Joy Joy Joy

Мими,  Hug Hug Hug

Еее какво да направя малките хора сме така  hahaha hahaha hahaha

С родители ми отидох на екскурзия до Истанбул... майка ми познава екскурзоводката... приятелки са и мама я беше помоли 1 седмица преди това да отидем на сета и те попитаха другия ни екскурзовот защото имаше още един в турция и той ни каза къде се намира точно Peace Peace Peace 

Иначе градът е прекрасен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 423
Наденце Hug,мерсаж за разказчето!А снимки не си ли направи на сета,поне две-три-четири? newsm78 Феновете,които ходят там обикновено успяват да щракнат някои неща и после ги пускат из нета да им се радват останалите?...

# 424
Наденце Hug,мерсаж за разказчето!А снимки не направи ли от сета,поне две-три-четири? newsm78 Феновете,които ходят там обикновено успяват да щракнат някои неща и после ги пускат из нета да им се радват останалите?...
Hug Hug Hug HugВики Hug Hug Hug Hug-даже от далеко не фотна ли нещо-квартала голям ли е-

# 425
Наденце Hug,мерсаж за разказчето!А снимки не направи ли от сета,поне две-три-четири? newsm78 Феновете,които ходят там обикновено успяват да щракнат някои неща и после ги пускат из нета да им се радват останалите?...

Вики,  Hug Hug Hug

Нали ви казах горе, че имаше охрана и вече няма да се сдобиваме с много снимки, защото както каза ти много фенове ходят и злооботребяват с прекалено много снимки ...  #Cussing out #Cussing out #Cussing out , но какво да се прави пак ще отида тоя път ще взема кака Мими тя ще нареди едно хубаво охраната и ще направим много снимки  hahaha hahaha hahaha

# 426
Утре заседание по делото няма да има - отлага се за юни.

# 427

#2gunfire #2gunfire #2gunfire уффф,отлагане на мъките,тъкмо си мислехме,че утре ще приключат нещата  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 428
Hug Hug Hug HugВики Hug Hug Hug Hug-даже от далеко не фотна ли нещо-квартала голям ли е-

Не питай ... само проблема е, че този квартал е предпоследния квартал на турция в Азиатската част отиди стигни то тоя квартал и ти ще капнеш  #Crazy #Crazy #Crazy

# 429

Shocked Shocked Shocked  Каквооо?!! smile3555  
Ани Hug,не пише ли по какви причини се отлага заседанието по делото?Не може да е просто така! Naughty
П.П. Делото на другите актьори обвинени в същото престъпление не е ли и то насрочено за юни?

# 430
# 431

Вики,  Hug Hug Hug

Нали ви казах горе, че имаше охрана и вече няма да се сдобиваме с много снимки, защото както каза ти много фенове ходят и злооботребяват с прекалено много снимки ...  #Cussing out #Cussing out #Cussing out , но какво да се прави пак ще отида тоя път ще взема кака Мими тя ще нареди едно хубаво охраната и ще направим много снимки  hahaha hahaha hahaha
кака ти Мими е готова винаги-след септември де Mr. Green

# 432

Вики,  Hug Hug Hug

Идеално, Мимиии   bouquet  bouquet  bouquet Party Party Party Hug Hug Hug Grinning Grinning Grinning

# 433

Вики,  Hug Hug Hug

Нали ви казах горе, че имаше охрана и вече няма да се сдобиваме с много снимки, защото както каза ти много фенове ходят и злооботребяват с прекалено много снимки ...  #Cussing out #Cussing out #Cussing out , но какво да се прави пак ще отида тоя път ще взема кака Мими тя ще нареди едно хубаво охраната и ще направим много снимки  hahaha hahaha hahaha

Наде  Hug Hug Hug да не са ти платили Ивето и Вени да ги пишеш тези неща за Чачо и Серенай?  Naughty Naughty  Joy Joy Joy Hug Hug Hug

Мими, моля те отивай другия път ти  Joy Joy Joy знам, че си неподкупна  hahaha hahaha hahaha

# 434
Цитат
обаче само едно много да кажа Чаатай много обича Серенай в момента... прекалено много поне така мисля аз  Peace Peace Peace Love Love Love bouquet bouquet bouquet
Абе,мило  Hug Hug Hug имам чувството,че си научила нещо,ама не искаш да го казваш  Party Party Party я изплюй камъчето  Wink Wink Wink

Общи условия

Активация на акаунт