КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 60 933
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Варна
Дидо, прочети мнението на realmama , което съм цитирала много внимателно и не ми изнасяй уроци много те моля Wink Очеизваден е двойният стандарт, ако ти не го виждаш това е само твой проблем Wink
Има много съществени и интересни неща, но не ги показват защото са във вреда на Къртицата, това предаване се казва така, ако не си забравил и основната цел на гл. редактор е да я пази Wink
ПС: ако обичаш не ми отговаряй, разговорите с теб никога не са конструктивни.

# 1 036
Ами ако настъпи някое зайче?  smile3518

# 1 037
Цитат
Добре, разбрахме че ти е голям трън в очите Борислав, но НЕ свързвай всичко с него. Изречението е следното: "Двоен стандарт. Тенденциозно отношение от гл. редактор, водещи и т.н. ..ще загубят зрителската си аудитория и тогава ще се усетят, но вече ще е късно ..."
Съответно изводът е че двойният стандарт дразни и поради това ще загубят зрителите си, а не заради Борислав Wink Вечно си контра на всички...не ти ли омръзна вече

Не съм ничия контра. Сега малко урок по телевизия. Най-важния смисъл на съществуването на телевизията е борбата за рейтинг. Доказвано е многократно по цял свят, че скандалите, споровете и тн.. пораждат гледаемост. НЯМА телевизия в света, която иска да няма гледаемост само да защитава определени персонажи. В този ред на мисли продукцията излъчва всички такива хапливи коментари и моменти. Ако има нещо съществено и интересно от страна на другите за Борислав дали мислиш, че няма да го покажат за да стане скандала още по-голям. Тоест двоен стандарт няма, ами просто играчи, които се дънят и такива, които знаят как да се държат за да не бъдат на топа на устата. Това е моето мнение.

Егати урока по телевизия , ако извадите играча , който ви прави предаването .  Laughing

# 1 038
Много сте интересни мъжете,които коментирате-значи когато жените изказват негативи към Бориса примерно ,то те завиждат  и съскат ,а Вашето срещу Борислав какво е в същия ред на мисли  Mr. Green  Peace И такива мъже трябва да има,по-поддържани/ и слава Богу/,не може всички да са космати и нелицеприятни  Peace
П.С. Много сладки зайчета  Heart Eyes

# 1 039
Георги как ги млати зайчетата, направо се отвратих. Sick ooooh!

# 1 040

СЕМ !!!  bash

# 1 041
Много сладки зайчета  Heart Eyes обаче бяха много кротки, като упоени сякаш  Thinking
Съвсем целенасочено ги размяташе според мен.

# 1 042
На интересен се направи  #Puppy dog

# 1 043
Бориса може да бъде спокойна. Вече не е най-мразеният човек от зрителите. Жоро я измести. Само като отвориш Фейсбук и разбираш. Такива ужасяващи епитети има за Георги и дори за Иван и Андрей.

# 1 044
Миналия сезон бях много активна, тоя само Ви четох...ама не мога повече.
По-скапани учатници в реалити не знам дали са пускали някога!
От пълни и тотални идиоти, дървени философи, ужасни кучки до животни.
Даже почна да ме напряга предаването.
Надявам се Борислав да не спечели, мъже с "негативни женски" черти са ми най-противни.
А по-смешен от Георги няма. Мъж бил...сигурно ако се държи като човек, ще се изнежни или ще се изпедерасти? Ква ли глупост е в малката му глава? Противен.
А Къртицата кой е, все още не знам.

# 1 045
# 1 046
Умирам от смях. Каменов с вързани очи и Мицич за навигатор беше велико.  Joy

# 1 047
Ех,тази Бориса бееее  ooooh! Гледала на Марина като на дете!Ах,дано я приземят днес зрителите,че ми писна от нея.Щеше ми се да влезе в изолатора,за да види какво значи тъмина,но като се зимислих къде би скочило самочувствието след един такъв евентуален престой там....А,не!ДА си ходи!

# 1 048
Цитат
Ех,тази Бориса бееее  ooooh! Гледала на Марина като на дете!Ах,дано я приземят днес зрителите,че ми писна от нея.Щеше ми се да влезе в изолатора,за да види какво значи тъмина,но като се зимислих къде би скочило самочувствието след един такъв евентуален престой там....А,не!ДА си ходи!

Е не е ли Марина като дете ? Абе май се чудите за какво да захапете Бориса. Някой хора не могат да спят, ако не я захапят тази Бориса поне веднъж. Нищо кой знае какво не е казала.

# 1 049
  • Бургас
Цитат

Е не е ли Марина като дете ? Абе май се чудите за какво да захапете Бориса. Някой хора не могат да спят, ако не я захапят тази Бориса поне веднъж. Нищо кой знае какво не е казала.

а бориса каква е?

няма да кажа каква защото ще са звучни епитети. но бориса преди каже нещо не мисли въобще.

държанието и е ужасно. #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт