КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 60 938
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 1 020
heeee
Боби вдига процентите.
Еми ясно, днес ще е той....100%

# 1 021
  • Бургас
ох защо се захващат за думите на боби за да си направят предаването и го тормозят така.

защо не подхванат бориса #Cussing out

Двоен стандарт. Тенденциозно отношение от гл. редактор, водещи и т.н.   #2gunfire #2gunfire #2gunfire

не е честно newsm61

# 1 022
  • Варна
Боби нали щеше да отмъщава, къса билети и символично да реже глави, а сега мънка като момиче. Ми то аз, нали - това е игра. Не го мисля. Имам предвид ще воювам с Къртицата ? Човек като говори нещо трябва да може да го защити и пред другите.
Не е ли игра ? Не е ли основната цел в тази игра да бъде победена Къртицата ?
Той стои зад думите си, търси Къртицата, има стратегия, мотивиран е да играе в мисиите и е амбициран да спечели - и по всички тези параграфи прилича на Любомир Wink
Сравнение се прави не по 1 показател, а по редица такива Wink

Русев също твърди, че той къса билетите и играе на "следващия моля" , но това не се коментира ...

begeli, разбира се, че НЕ е честно - ще загубят зрителската си аудитория и тогава ще се усетят, но вече ще е късно ...

# 1 023
Цитат
begeli, разбира се, че НЕ е честно - ще загубят зрителската си аудитория и тогава ще се усетят, но вече ще е късно .

Ами никаква зрителска аудитория няма да загубят. Всеки петък и събота рейтингите удрят небето без значение кой е в предаването и кой не. Ако Борислав излезе няма да им падне значително рейтинга. Споко. Кьорфишеци хвърляте.

# 1 024
  • Бургас

ако намеря телефон на продукцията ще се обадя и ще им кажа какво мисля #Cussing out

ядосана съм

# 1 025
Не мога да кажа,че Боби ми е любимец,но наистина много гадно се държат с него тази вечер.
Голямо присмиване,голямо нещо.
Поне от добро възпитание смятам,че не трябваше да се навлиза до такава степен в личното простарнство на човека.
Нищо градивно не му казаха,само му се присмиваха всички дружно.
Евгени естествено пак си замълча,въпреки махленския тон на дискусията. Wink

Последна редакция: пт, 18 апр 2014, 21:23 от My All

# 1 026
dido , dido ....
Смешно .

# 1 027
  • Варна
Ами никаква зрителска аудитория няма да загубят. Всеки петък и събота рейтингите удрят небето без значение кой е в предаването и кой не. Ако Борислав излезе няма да им падне значително рейтинга. Споко. Кьорфишеци хвърляте.

Добре, разбрахме че ти е голям трън в очите Борислав, но НЕ свързвай всичко с него. Изречението е следното: "Двоен стандарт. Тенденциозно отношение от гл. редактор, водещи и т.н. ..ще загубят зрителската си аудитория и тогава ще се усетят, но вече ще е късно ..."
Съответно изводът е че двойният стандарт дразни и поради това ще загубят зрителите си, а не заради Борислав Wink Вечно си контра на всички...не ти ли омръзна вече  ooooh!

My All, наистина прекалиха тотално...

# 1 028
Стана ли нещо интересно, че се мазах с лавандула досега?

newsm62

# 1 029
Да се занимават така с Боби само , нека пуснат други кадри....
То е ясно, че се обърнаха срещу него всички, даже тези които бяха с него.
Искам някак си Бориса да влезе пак в изолатора да видим какво ще са и сложили...то бива бива лансиране, ама чак толкова.
Днес ще ни занимават по късно Боби как свяля Вики, а това, че Бориса и Емил Русев по-цял ден са заедно и даже не ни дават кадри, какво си говорят и т.н. , нека пуснат такиви кадри.
И защо всяка седмица, трябва да има 1 човек, дето пускат само за него неща и той е номиниран след това. Еми Боби не е къртицата и ако днеска бъде номиниран, просто съм сигурен, че обществото ни е много зле. Просто не може да ти пуснат 3 тенденционзни видеа и да гласуваш срещу човека от видеата...То направо е смешно.

# 1 030
Стана ли нещо интересно, че се мазах с лавандула досега?

newsm62

Плитките наплете ли си ? Само внимавай да не се крампираш.

# 1 031
И мен ми се струва, че са нарочили Боби за зрителския вот, но се надявам да не се случи  Praynig
Наистина приказките му не са много точни, а и май някои по-добре да не ги казва.
А пък Каменов не мога да го гледам, жалко че скоро няма да си тръгне - никакво място няма там. 100 пъти предпочитам Бориса пред него, дори и да се кара с Борислав  Peace

# 1 032
  • Варна
Да се занимават така с Боби само , нека пуснат други кадри....
То е ясно, че се обърнаха срещу него всички, даже тези които бяха с него.
Искам някак си Бориса да влезе пак в изолатора да видим какво ще са и сложили...то бива бива лансиране, ама чак толкова.
Днес ще ни занимават по късно Боби как свяля Вики, а това, че Бориса и Емил Русев по-цял ден са заедно и даже не ни дават кадри, какво си говорят и т.н. , нека пуснат такиви кадри.
И защо всяка седмица, трябва да има 1 човек, дето пускат само за него неща и той е номиниран след това. Еми Боби не е къртицата и ако днеска бъде номиниран, просто съм сигурен, че обществото ни е много зле. Просто не може да ти пуснат 3 тенденционзни видеа и да гласуваш срещу човека от видеата...То направо е смешно.

realmama +1 Още повече, че всяка седмица човекът е един и същ - Борислав.
ПС: получаваш поздравленията ми за обективната си мъжка позиция   bouquet

# 1 033
Цитат
Добре, разбрахме че ти е голям трън в очите Борислав, но НЕ свързвай всичко с него. Изречението е следното: "Двоен стандарт. Тенденциозно отношение от гл. редактор, водещи и т.н. ..ще загубят зрителската си аудитория и тогава ще се усетят, но вече ще е късно ..."
Съответно изводът е че двойният стандарт дразни и поради това ще загубят зрителите си, а не заради Борислав Wink Вечно си контра на всички...не ти ли омръзна вече

Не съм ничия контра. Сега малко урок по телевизия. Най-важния смисъл на съществуването на телевизията е борбата за рейтинг. Доказвано е многократно по цял свят, че скандалите, споровете и тн.. пораждат гледаемост. НЯМА телевизия в света, която иска да няма гледаемост само да защитава определени персонажи. В този ред на мисли продукцията излъчва всички такива хапливи коментари и моменти. Ако има нещо съществено и интересно от страна на другите за Борислав дали мислиш, че няма да го покажат за да стане скандала още по-голям. Тоест двоен стандарт няма, ами просто играчи, които се дънят и такива, които знаят как да се държат за да не бъдат на топа на устата. Това е моето мнение.

# 1 034
  • Ямбол
И Борислав да бъде номиниран, няма да е лошо за нас зрителите, защото той е прост и после ще си каже всичко - с кого е играл, как е играл и какво възнамерява да прави. Така и той да е - пак добре.

Общи условия

Активация на акаунт