КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 60 940
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 1 005
Аз мисля, че днес ще разиграят сагата Борислав-Виктория и като нищо тя да е заподозряната от публиката.

Според мен в тази сага, от това, което съм видяла, Виктория се държи доста достойно в тази сага и не виждам с какво би могла да бъде изкарана като несимпатична за пред зрителите. Реже си го Боби, без да му се връзва и без да го напада или обижда грозно.

Да , аз мислех , че ако продължава да се заяжда с Емил Р. тя ще е следващата , но не...
Не се прави на много отракана -като Бориса , не е дразнещо суетна (или поне не сме видели , ако е ) , не обижда Борислав . Тя спечели от това , че се показа в реалити , а Бориса загуби . Дори и да има единици , които и симпатизират , като цяло загуби много .

# 1 006
Борислав, Борислав, Борислав, Борислав, Борислав, Борислав, Борислав, Борислав, Борислав, Борислав, Борислав, Борислав, Борислав, Борислав, Борислав, Борислав, Борислав, Борислав, Борислав, Борислав, Борислав, Борислав, Борислав, Борислав, Борислав, Борислав, Борислав, Борислав, Борислав, Борислав, Борислав, Борислав, Борислав, Борислав, Борислав, Борислав, Борислав, Борислав, Борислав, Борислав, Борислав, Борислав, Борислав, Борислав, Борислав.

ЪхЪ.  newsm62

# 1 007
Бориса води класацията.
Да видим какво ще ни изманипулират  Mr. Green

# 1 008
  • София/Варна
Убедена съм, че от продукцията четат форума.
Дано добре да я наxранят Бориса тази вечер за всичките изприказвани простотии.

# 1 009
  • Ямбол
О, познах двете, които водят.
Аз все пак се спрях на Ивайла.

# 1 010
Нещо гузна ми изглежда Бориса  Laughing

# 1 011
Започна се с голямото плямпане, май ще вземе да се оплете Бобиту.  Mr. Green

# 1 012
Офф, този Каменов, адски ме дразни вече с неговите демонстрации. ooooh!

# 1 013
  • Бургас
 ох защо се захващат за думите на боби за да си направят предаването и го тормозят така.

защо не подхванат бориса #Cussing out

# 1 014
Време е Каменов да спре да говори и да действа.  #Sniper
Един бой ще освежи чувствително това предаване в момента.  Laughing

# 1 015
Чудно ми е Любо какво мисли за постоянното сравняване на него с Борислав  Crazy
Миналата седмица вотът не беше ли същият-Бориса и след нея Ивайла, клипчето с Гери промени нещата, днес явно ще се опитат да направят същото с Боби, ама честно казано ми писна само него да гледам....нищо друго ли не се случва в тази база   33uu

# 1 016
  • Варна
ох защо се захващат за думите на боби за да си направят предаването и го тормозят така.

защо не подхванат бориса #Cussing out

Двоен стандарт. Тенденциозно отношение от гл. редактор, водещи и т.н.   #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 1 017
  • Ямбол
Чудно ми е Любо какво мисли за постоянното сравняване на него с Борислав  Crazy
.....
Кой го сравнява?
Единият е прост и тъп, другият е умен и интелигентен. Няма никакво място за сравнение.                                          

# 1 018
Днес ще излъчват много материали за Борислав и ще го номинират.
Което исках да се случи, защото другите ще са в патова ситуация, но като се замисля ще  му пратят Костя, така че не е добър вариант.

Иначе Емо Каменов , даже да иска да набие Борислав няма да може.
Сега след рекламите 100%, ще се ядоса и да видим какво ще стане, дали ще избухне.

Ако по някъв минимален начин се окаже, че Е.К. е къртицата, ще се окаже баси гениалният човек тоя. Той реално във всяка мисия се дъни и се представя най-слабо.

# 1 019
Боби нали щеше да отмъщава, къса билети и символично да реже глави, а сега мънка като момиче. Ми то аз, нали - това е игра. Не го мисля. Имам предвид ще воювам с Къртицата ? Човек като говори нещо трябва да може да го защити и пред другите.

Общи условия

Активация на акаунт