КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 60 950
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 990

Бочко е трябвало да си остане с тази маска.

Или с нещо подобно:

# 991
  • Ямбол
Лиляна , кажете ми как  Вие желаете точно да бъде формулиран въпросът в анкетата....
Аз го казах:
... "Кого бихте номинирали тази вечер?" ...

И не за да ми угодиш, а защото хората гласуват различно при различните въпроси. Ето пример:
Аз например гласувах за Бориса ,защото миналия път беше начело и също така през последната седмица е със засилено видео представяне от страна на екипа.
.....
А,да.Ако аз пусках смс,бих пратила някой мъж,защото само жени вадят от играта.

# 992
  • in Wonderland
Има нова анкета съфорумци !

На предната , която просъществува около 30- тина минути и въпросът беше друг, резултатите убедително клоняха към Бориса . Тя имаше около 20 гласа и още 2-3 гласа се бяха разхвърляли м/у Костя и Евгени .

Та хайде сега да видим дали резултатите ще се променят !

# 993
Разбира се, че няма да се променят.

Чакам следващата анкета в 19:40 ч.  Smile

# 994
  • in Wonderland
Разбира се, че няма да се променят.

Чакам следващата анкета в 19:40 ч.  Smile

Слушам те , сега сте ме хванали , ама ще съм на линия до 19.45 ч , че после се заемам с вечерния тоалет на малката Wink
 Joy

# 995
  • Ямбол
Dee_Dee_~ (•̪●)~, огромно благодаря   bouquet

Ето как разсъждавам аз - понеже в момента малко по-силната група в базата е тази около Емил Русев и Бориса и те ще изпратят някой от противниците си, то аз бих пратила някой от тях за да има някакво равновесие и за да не получат пълно мнозинство. затова сега се колебая между Бориса и Ивайла. Бориса обаче бидейки по-близка до Емил, може да се окаже много силна, но пък и идеята да я няма е доста блазнеща. Ивайла най-вероятно ще играе с Евгени и така можем да направим някои изводи след тест с нея.
Ще помисля още малко и ще избера.

# 996

Предоставям реда си на Красавицата.  bowuu

# 997
Изпратих доста СМС срещу Боби, но това няма да помогне особено на Бочко. Утре тя си тръгва и ми се ще да го убия този нещастник Борслав #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 998
  • Ямбол
....
Предоставям реда си на Красавицатаbowuu
Това го прочетох като Краставицата.

Изпратих доста СМС срещу Боби, но това няма да помогне особено на Бочко. Утре тя си тръгва и ми се ще да го убия този нещастник Борслав #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Защо мислиш, че тя ще си тръгне? Нея ли ще пратят зрителите?

# 999
Да, убедена съм в това. Този сезон по нищо не може да се сравнява с първият #Cussing out
Там постоянно имаше игри. Ако помните имаше нощта на Къртицата, а сега нищо...
Бо си тръгва, а на тест ще е срещу Боби или Русев #2gunfire

# 1 000
Гледах Каменов как се грижи за Марина , и си мислех - може да не е бил влюбен в Гери , а просто има нужда да се грижи за някой , да е закрила.
В случай , че зрителите номинират Бориса (  newsm78 токова грубо и неблагозвучно име са и дали ) ,
кой мислите , че ще е с нея на теста ? Борислав? Марина? Ивайла?
Продукцията ясно ще ни покаже кой ще е "номиниран от  зрителите" , ще се види в чия вреда ще е видеото тази вечер .Помните ли как изстреляха Гергана ?

# 1 001
Аз мисля, че днес ще разиграят сагата Борислав-Виктория и като нищо тя да е заподозряната от публиката.Силно се съмнявам Иван и Андрей да се лишат от Бориса на такъв, не толкова късен етап от играта.
Според мен групата ще забива копия на Борислав докато не си тръгне, прави ми впечатление, че и Марина се присъедини към тази група, явно обича да е със силните на деня.Тя няколко пъти смени посоката, но очаквам да стигне до финала, защото не е заплаха за другите по нито един параграф.

Последна редакция: пт, 18 апр 2014, 20:05 от валия

# 1 002
...........Марина се присъедини към тази група, явно обича да е със силните на деня...........

Ето затова аз не я харесвам,защото е голяма и се прави на важна,само когато има някой зад гърба си.Сама по себе си обаче тя е нищо и половина и са и смачкали фасона за отрицателно време ако е тя срещу всички.В това отношение единствената,която не се страхува да се изправи срещу всички е Бориса и не може да и се отрече.Адмирации за което  Peace

# 1 003
  • SF
Аз мисля, че днес ще разиграят сагата Борислав-Виктория и като нищо тя да е заподозряната от публиката.

Според мен в тази сага, от това, което съм видяла, Виктория се държи доста достойно в тази сага и не виждам с какво би могла да бъде изкарана като несимпатична за пред зрителите. Реже си го Боби, без да му се връзва и без да го напада или обижда грозно.

# 1 004
На мен Виктория ми е симпатична.
И в игрите се раздава  Peace

Общи условия

Активация на акаунт