КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 60 953
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 975
  • Ямбол
Тази вечер ще има номиниран от публиката и съответно можем да сверим нашите нагласи с тези на широката публика.
Другото за кой с кого се оприличава или му текат лигите по някого не ме вълнува, ако ме вълнуваше щях да съм в темите за турските сериали.
Мен ме е яд, понеже ние все пак сме някаква извадка от зрителите, пък нашите предположения никога не съвпадат с реалността и не разбирам от къде се получава разминаването.
Доста по-малко сме в сравнение с други години, когато темите за реалитита бяха с доста повече посещения. Това е едната причина, а другата е, че ние тук повечето не гласуваме с смс-и, а само в анкетите. Там вероятно гласуват друг тип зрители.
И още нещо - анкетите тук се поставят с неправилен въпрос - например "Кого ще номинират зрителите довечера" и аз съответно се опитвам да позная зрителския вот. За да е точна анкетата и за да даде някаква прогноза, въпросът трябва да бъде: "Кого бихте номинирали тази вечер?" примерно. Тогава сравнението би било малко по-точно. И анкетата да е евентуално скрита изцяло до някакъв час или пък, ако ще се вижда, да може да се вижда от всички, за да се изключат гласувания, само за да се видят резултатите.

# 976
Не мога да се съглася за Каменов, момчето казва много истини по неговия простоват начин. Изобщо не е полуидиот.

Няма да споря,всеки си има предпочитания и разбирания  Peace Въпреки,че изрича умни неща на моменти,действията и реакциите му са по-скоро като на първобитен човек.Подрепям Костя,че не може в 21 в. някой да се държи по този начин и да заплашва с разфасоване и побой в ефир други хора. Peace

# 977
  • SF
Изказани по този грозен начин, аз оставам глуха за умните неща на моменти. Не мога от плявата на глупостта да се насилвам да вадя умното му попадение. А и в повечето случаи такива типажи просто повтарят чути отстрани фрази. Ако могат да ги запомнят, разбира се. Laughing

# 978
Тази вечер ще има номиниран от публиката и съответно можем да сверим нашите нагласи с тези на широката публика.
Другото за кой с кого се оприличава или му текат лигите по някого не ме вълнува, ако ме вълнуваше щях да съм в темите за турските сериали.
Мен ме е яд, понеже ние все пак сме някаква извадка от зрителите, пък нашите предположения никога не съвпадат с реалността и не разбирам от къде се получава разминаването.

Ами ние имаме сравнително тесен профил - жени, майки, не сме стари, но не сме и от най-младите, които още нямат деца. Сравнително грамотни, с постоянен достъп до компютър и интернет. Като се замислиш, не сме представителна извадка, а сме извадка на една малка група от населението.

# 979
  • SF
А и не сме роднини и приятели на участниците - най-голямата група гласуващи с смс.

# 980
  • София
Аз следя ежедневно и фен страницата във ФБ.
Тамошните настроения и тези на списващите тук се покриват винаги.
Така че сме абсолютна извадка.Вероятно наистина просто коментиращите не пускат смс-и.

# 981
  • in Wonderland
Кой е Къртицата? (18.04)

Емил Русев-42 (28%)
Костя-27 (18%)
Евгени- 24 (16%)
Общ брой гласове: 148

Пускам анкета за зрителския вот довечера ! Да видим дали пък този път няма да познаем ( мисля си ,че ще Wink ) .

Красавице никъде няма да ходиш , ще стоиш тук . И на мен си ми приятна за четене . Ако на някой не си , просто да прескача постовете ти Wink

# 982
  • Ямбол
....
Пускам анкета за зрителския вот довечера ! Да видим дали пък този път няма да познаем ( мисля си ,че ще Wink ) .
....
Защо е необходимо да познаваме? Може ли този път ние да гласуваме според това как бихме гласували, ако пускаме смс-и, а не опит да познаем как ще гласуват зрителите?

# 983
Тя тая анкета е супер ясна, Бориса ще е номер едно.

# 984
  • София
Шишарката -> Радо Шишарката -> Тигре, Тигре -> Мутри -> Насилие -> Каменов

Железна логика!  Laughing

Като им видяхме логиката може и така да е :
шишарка–>катерица–>патерица->ЧРД на Костя на патерици
 Simple Smile
Красавице,къде ще ходиш още сега? Боби няма да си тръгне,недей така да си вкарваш мисли.
Ще имаш още време да го посрещнеш и да го глезиш с палачинки. Simple Smile
Много се филмираме,а това е само една игра.Гледай и се забавлявай.Не им се връзвай на продукцията,това им е работата,така я разбират,така си я вършат.

# 985
Подкрепям мнението на Лиляна за анкетите. Като се надявам това да не се счете за заяждане, защото не е. Peace

# 986
  • Ямбол
И как да знам кой ще е заподозрян? Сега отново ще се гадае. Ето затова нашите анкети се разминават с техния вот.

Това е всякаква липса на разсъждение у този, който пуска анкетата или просто ей така, на пук да ми направи, за да не се вслуша в моите думи.

Ще гадаем дали Бориса ще бъде набедена от зрителите, а не кой ние бихме пратили на тест.

Браво на логиката.

# 987
  • София
Аз например гласувах за Бориса ,защото миналия път беше начело и също така през последната седмица е със засилено видео представяне от страна на екипа.
Та си мисля,че поне в началото със сигурност ще е първа.
После -не е ясно,какво ще се случи,какъв материал ще изкарат и кой гост какво ще изкоментира.
А,да.Ако аз пусках смс,бих пратила някой мъж,защото само жени вадят от играта.

Последна редакция: пт, 18 апр 2014, 18:26 от avicom

# 988
  • in Wonderland
Лиляна , кажете ми как  Вие желаете точно да бъде формулиран въпросът в анкетата и ще го променя веднага , за да не стават недоразумения и да не гадаем повече, а и един път и Вие да сте доволна  . Явно на мен логиката ми куца.

Бочко е трябвало да си остане с тази маска , тип Ханибал Лектър , та да не джафка толкоз много и сигурно повече щяхме да я харесаме . Ама не , тя си запазила само лисичката .

# 989
  • Варна

Бочко е трябвало да си остане с тази маска , тип Ханибал Лектър , та да не джафка толкоз много и сигурно повече щяхме да я харесаме . Ама не , тя си запазила само лисичката .
+1  Peace
За мен отговорът на въпроса кой искам да е заподозрян и кого си мисля, че ще посочат зрителите тази седмица е един и същ - Бориса и гласувах за нея, тъй според мен е крайно време да се приземи Wink
Скрит текст:

ПС: Диди , avicom, тук съм засега  Hug

Общи условия

Активация на акаунт