КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 60 958
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 960
  • out of space

Ще си отиде в събота, спокойно Wink Използват образа му до краен предел преди да се освободят от неудобното му присъствие Wink (тогава и аз ще ви освободя от моето и спокойно ще се любувате на Бориса по 24 часа без да ви преча)

Само няма да се фръцкаш като някоя кифла  Laughing

Мисля си, че Костя ще остане до края. Визирам пианото...цяло пиано са осигурили лично и само за него. Ако го изкарат- кой ще дрънка на него?

# 961
Двоен,троен стандарт...Такива са тези предавания.Аз лично хич не им се вживявам толкова.Пределно ясно ми е,че за рейтинг всичко ще направят.Гледам за да се забавлявам. И го правя  Mr. Green

# 962
  • Варна
Двоен,троен стандарт...Такива са тези предавания.Аз лично хич не им се вживявам толкова.Пределно ясно ми е,че за рейтинг всичко ще направят.Гледам за да се забавлявам. И го правя  Mr. Green

Joy подаръче, пак разби, този път със снимка  Joy много ме радваш   bouquet
Природозащитничката, която беше сезирала СЕМ за насилие над скорпионите сигурно ще получи удар довечера  hahaha
ПС:  newsm62 Ери, какво да се прави "кифла" съм си и аз като любимеца ми  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 963
ПС:  newsm62 Ери, какво да се прави "кифла" съм си и аз като любимеца ми  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Кифла си,но виенска....с локуммММмммм Любимите ми!!!! Crazy

# 964
  • Варна
 Joy Joy Joy
А Бобсъна ми е казанлъшка поничка с пълнеж с лавандулов аромат  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ей подаръче, как ме развесели и разсмя, а ми беше толкова криво  Hug

# 965
  • SF
Кой пуска анкетите? Имам предложение за една малко по-различна и малко по-забавна. Но тя има смисъл докато има повече участници вътре.

# 966
...

Не си сама  , и аз там Hug

# 967
Кой пуска анкетите? Имам предложение за една малко по-различна и малко по-забавна. Но тя има смисъл докато има повече участници вътре.
Кажи каква Диди ще я пусне ако е хубава.

# 968
  • SF
Кой с кого се асоциира като характер от персонажите в Къртицата.
А може и кой ви допада като характер и поведение, на кой участник симпатизираме и бихме общували добре, ако ни е приятел.
Няколко дни не съм ви чела и не съм гледала предаването, но правихте ли анкета за най-готин мъж и най-готина жена сред участниците?

# 969
Диди е правила за най-симпатичен и най-антипатичен участник.
Идеята ти е добра, лично на мен ми допада.

# 970
  • Ямбол
Тази вечер ще има номиниран от публиката и съответно можем да сверим нашите нагласи с тези на широката публика.
Другото за кой с кого се оприличава или му текат лигите по някого не ме вълнува, ако ме вълнуваше щях да съм в темите за турските сериали.

# 971
Тази вечер ще има номиниран от публиката и съответно можем да сверим нашите нагласи с тези на широката публика.
Другото за кой с кого се оприличава или му текат лигите по някого не ме вълнува, ако ме вълнуваше щях да съм в темите за турските сериали.
Мен ме е яд, понеже ние все пак сме някаква извадка от зрителите, пък нашите предположения никога не съвпадат с реалността и не разбирам от къде се получава разминаването.

# 972
...........
Относно теста в събота, предположенията ми са, че номиниран/а от публиката ще са или Бориса или Русев, съответно копията ще са за Борислав и сценарият отвежда към отпадането му за сметка на престой в изолатора на Бориса, което зрителите си пожелаха още в понеделник Wink
...................

Според мен Бориса тази седмица си отива,ако е една от номинираните,би било абсурт Борислав да отпадне още сега,мисля че ще остане сред последните 7-8 човека в базата.Все се надявам квачката Мицич да изчезне в най-скоро време,както и този полуидиот Каменов.Аз не го харесвам Борислав като цяло,но като зрител на който му е интересна играта с всички интриги и прочие в нея,считам че трябва и той да присъства във финалната 6-ца.С него искам да бъдат Русев,Костя,Виктория,Сано и Георги.
Моите прогнози за 3-мата най-заподозряни довечера-Бориса,Евгени,Ивайла,не задължително в този ред  Peace

# 973
Не мога да се съглася за Каменов, момчето казва много истини по неговия простоват начин. Изобщо не е полуидиот.

# 974
  • SF
Леле.... Аз нали предварително се извиних, ако вече са пускани такива анкети. Предложението ми е без връзка с турските теми и сериали, не знам как сте се сетили за тях.
Подозирах, че трябва да предложа на лични... Мама Жаба, защо те послушах!!! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт